Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

- cannibal - 07-10-2005

whatsername napisał(a):Nie chce mi się przeglądać całego tematu więc nie wiem czy ktoś juz to pisał .... Mnie szlag trafia jak widzę coś takiego : kffiatuszki , kaffam , niom , tiak ..... itp itd , a jeszcze bardziej jak to jest napisane tak ---- > KoFfaM , TiaK, KffIAtuSzkI .... wkurwia mnie to strasznie ..... Crying or Very Sad Mad
OO tak to jest straszne

- ReTuRn - 07-10-2005

Cytat:Chociaż z drugiej strony określenie czegoś 'wiochą' jest jedynie wyrażeniem własnego poglądu na coś innego

W tym rzecz.

Cytat:Teraz jest pełno tzw. 'dyslektyków'. Większa ich część jest dyslektykami jedynie dlatego, że mają zaświadczenie. To jest durne pójście na skróty. Tym bardziej, że większość z nich radzi sobie i z pisaniem i z czytaniem jak najlepiej. A ci, którzy naprawdę mają z tym kłopot mogą pisać w programach, które sprawdzają błędy, a potem wklejać... Proste

Nie sposób się nie zgodzić.

- Ajana - 07-10-2005

Od wczoraj straszna wiocha ma miejsce w Częstochowie.Mam w mieście zlot Radia Maryja.Najchętniej poszłabym tam z kałachem i wystrzeliła cały magazynek w Rydzyka.
Mad

Re: Wiocha - Neth - 07-10-2005

kethy napisał(a):Teraz jest pełno tzw. 'dyslektyków'. Większa ich część jest dyslektykami jedynie dlatego, że mają zaświadczenie. To jest durne pójście na skróty. Tym bardziej, że większość z nich radzi sobie i z pisaniem i z czytaniem jak najlepiej. A ci, którzy naprawdę mają z tym kłopot mogą pisać w programach, które sprawdzają błędy, a potem wklejać... Proste Big Grin
Dawniej tzw "dysleksje" traktowano jako nierobstwo i zacofanie umyslowe - i tak moim zdaniem winno byc dalej.

- Axel - 07-10-2005

whatsername napisał(a):Nie chce mi się przeglądać całego tematu więc nie wiem czy ktoś juz to pisał .... Mnie szlag trafia jak widzę coś takiego : kffiatuszki , kaffam , niom , tiak ..... itp itd , a jeszcze bardziej jak to jest napisane tak ---- > KoFfaM , TiaK, KffIAtuSzkI .... wkurwia mnie to strasznie ..... Crying or Very Sad Mad

zgadzam sie Tongue teksty w stylu "nio, cio" Big Grin sa dobijajace jeszcze bardzie wkurza pisanie w TyM sTyLy albo "R4d3k" ...... ale najbardziej denerwujace jest pisanie w tEN sPOSOB .....

- ReTuRn - 07-10-2005

Cytat:albo "R4d3k

t0 j35t #4(I<3r5k4 M0VV4 ! +yl3 Big Grin

- aXe Rose - 07-10-2005

Axel napisał(a):albo "R4d3k"
To zależy Tongue

- cannibal - 07-10-2005

Ajana napisał(a):Od wczoraj straszna wiocha ma miejsce w Częstochowie.Mam w mieście zlot Radia Maryja.Najchętniej poszłabym tam z kałachem i wystrzeliła cały magazynek w Rydzyka.
Mad
Niegadaj.... gdzie??!!

- whatsername - 07-10-2005

ReTuRn napisał(a):

hmmmmmmmmm co ?? Big Grin Question

- aXe Rose - 07-10-2005

whatsername napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

hmmmmmmmmm co ?? Big Grin Question
Tłum: To jest hackerska mowa i tyle Tongue

- ReTuRn - 07-10-2005

Nic skomplikowanego, czyż nie? Big Grin

- whatsername - 07-10-2005

omg , muszę się nauczyć tak pisać bo koleżanka na gg powiedziała , że to jest "trendi" - Laughing Laughing Laughing

- Pearl - 07-10-2005

Scully napisał(a):
Pearl napisał(a):Hmm ... Czepiacie się. Fajnie bojówki nie są złe. Na pewno lepsze od jakichś obcisłych, skórzanych spodni :?
uwierz mi, takie spodnie z wysokimi kozaczkami i masz każdego
Eee, jakoś mi szczególnie nie zależy Rolleyes Zresztą po kilku kinutach chodzenia w wysokich kozaczkach prawdopodobnie wylądowałabym na wózku inwalidzkim Rolleyes Jakoś wolę bardzij 'przyziemne' klimaty. Trampki, adidasy i te de Wink

- aXe Rose - 07-10-2005

Pearl napisał(a):
Scully napisał(a):
Pearl napisał(a):Hmm ... Czepiacie się. Fajnie bojówki nie są złe. Na pewno lepsze od jakichś obcisłych, skórzanych spodni :?
uwierz mi, takie spodnie z wysokimi kozaczkami i masz każdego
Eee, jakoś mi szczególnie nie zależy Rolleyes Zresztą po kilku kinutach chodzenia w wysokich kozaczkach prawdopodobnie wylądowałabym na wózku inwalidzkim Rolleyes Jakoś wolę bardzij 'przyziemne' klimaty. Trampki, adidasy i te de Wink
Jakże to kobiece.. Rolleyes

- Blood - 07-10-2005

A jakze wygodne