-
cannibal - 07-10-2005
whatsername napisał(a):Nie chce mi się przeglądać całego tematu więc nie wiem czy ktoś juz to pisał .... Mnie szlag trafia jak widzę coś takiego : kffiatuszki , kaffam , niom , tiak ..... itp itd , a jeszcze bardziej jak to jest napisane tak ---- > KoFfaM , TiaK, KffIAtuSzkI .... wkurwia mnie to strasznie .....

OO tak to jest straszne
-
ReTuRn - 07-10-2005
Cytat:Chociaż z drugiej strony określenie czegoś 'wiochą' jest jedynie wyrażeniem własnego poglądu na coś innego
W tym rzecz.
Cytat:Teraz jest pełno tzw. 'dyslektyków'. Większa ich część jest dyslektykami jedynie dlatego, że mają zaświadczenie. To jest durne pójście na skróty. Tym bardziej, że większość z nich radzi sobie i z pisaniem i z czytaniem jak najlepiej. A ci, którzy naprawdę mają z tym kłopot mogą pisać w programach, które sprawdzają błędy, a potem wklejać... Proste
Nie sposób się nie zgodzić.
-
Ajana - 07-10-2005
Od wczoraj straszna wiocha ma miejsce w Częstochowie.Mam w mieście zlot Radia Maryja.Najchętniej poszłabym tam z kałachem i wystrzeliła cały magazynek w Rydzyka.
Re: Wiocha -
Neth - 07-10-2005
kethy napisał(a):Teraz jest pełno tzw. 'dyslektyków'. Większa ich część jest dyslektykami jedynie dlatego, że mają zaświadczenie. To jest durne pójście na skróty. Tym bardziej, że większość z nich radzi sobie i z pisaniem i z czytaniem jak najlepiej. A ci, którzy naprawdę mają z tym kłopot mogą pisać w programach, które sprawdzają błędy, a potem wklejać... Proste 
Dawniej tzw "dysleksje" traktowano jako nierobstwo i zacofanie umyslowe - i tak moim zdaniem winno byc dalej.
-
Axel - 07-10-2005
whatsername napisał(a):Nie chce mi się przeglądać całego tematu więc nie wiem czy ktoś juz to pisał .... Mnie szlag trafia jak widzę coś takiego : kffiatuszki , kaffam , niom , tiak ..... itp itd , a jeszcze bardziej jak to jest napisane tak ---- > KoFfaM , TiaK, KffIAtuSzkI .... wkurwia mnie to strasznie .....

zgadzam sie

teksty w stylu "nio, cio"

sa dobijajace jeszcze bardzie wkurza pisanie w TyM sTyLy albo "R4d3k" ...... ale najbardziej denerwujace jest pisanie w tEN sPOSOB .....
-
ReTuRn - 07-10-2005
Cytat:albo "R4d3k
t0 j35t #4(I<3r5k4 M0VV4 ! +yl3
-
aXe Rose - 07-10-2005
Axel napisał(a):albo "R4d3k"
To zależy
-
cannibal - 07-10-2005
Ajana napisał(a):Od wczoraj straszna wiocha ma miejsce w Częstochowie.Mam w mieście zlot Radia Maryja.Najchętniej poszłabym tam z kałachem i wystrzeliła cały magazynek w Rydzyka.

Niegadaj.... gdzie??!!
-
whatsername - 07-10-2005
ReTuRn napisał(a):Cytat:albo "R4d3k
hmmmmmmmmm co ??
-
aXe Rose - 07-10-2005
whatsername napisał(a):ReTuRn napisał(a):Cytat:albo "R4d3k
hmmmmmmmmm co ??

Tłum: To jest hackerska mowa i tyle
-
ReTuRn - 07-10-2005
Nic skomplikowanego, czyż nie?
-
whatsername - 07-10-2005
omg , muszę się nauczyć tak pisać bo koleżanka na gg powiedziała , że to jest "trendi" -
-
Pearl - 07-10-2005
Scully napisał(a):Pearl napisał(a):Hmm ... Czepiacie się. Fajnie bojówki nie są złe. Na pewno lepsze od jakichś obcisłych, skórzanych spodni :?
uwierz mi, takie spodnie z wysokimi kozaczkami i masz każdego
Eee, jakoś mi szczególnie nie zależy

Zresztą po kilku kinutach chodzenia w wysokich kozaczkach prawdopodobnie wylądowałabym na wózku inwalidzkim

Jakoś wolę bardzij 'przyziemne' klimaty. Trampki, adidasy i te de
-
aXe Rose - 07-10-2005
Pearl napisał(a):Scully napisał(a):Pearl napisał(a):Hmm ... Czepiacie się. Fajnie bojówki nie są złe. Na pewno lepsze od jakichś obcisłych, skórzanych spodni :?
uwierz mi, takie spodnie z wysokimi kozaczkami i masz każdego
Eee, jakoś mi szczególnie nie zależy
Zresztą po kilku kinutach chodzenia w wysokich kozaczkach prawdopodobnie wylądowałabym na wózku inwalidzkim
Jakoś wolę bardzij 'przyziemne' klimaty. Trampki, adidasy i te de 
Jakże to kobiece..
-
Blood - 07-10-2005
A jakze wygodne