-
Zoltan - 01-23-2008
Necro Desecrator napisał(a):Takie reakcje to efekt wrodzonej tendencji do wypierania ze świadomości przerażającej Prawdy
Oj, daj spokój. To była tylko przykrywka, żeby nie dowiedzieli się, o czym tu rozmawiamy.
-
Krzychun - 01-24-2008
Necro Desecrator napisał(a):Jest w rękach Illuminatu,trzymaj sie z dala. Znam kolesia, którego rodzony brat widział jaki ich szef zmienia się w reptiliona
Kapuje. Rozumiem,ze jako aryjski chłopiec powinienem się bać wyssania krwi?
-
Necro Desecrator - 01-24-2008
Bardziej powinnienes się obawiac brutalnej penetracji tunelu kliffotycznego, co umozliwiało okultnym magom z Atlantydy podróż poprzez tunele czasoprzestrzenne w celu kontaktu z Przedwiecznymi.
http://www.taroscopes.com/webstream/webstream_startpage.html - wyklady wielkiego Maga M. Tsariona, wroga nr I reptilionow powinny rozjasnic to zagadnienie
-
Krzychun - 01-24-2008
A,to znam. Trzeba spenetrować małemu chłopcu odbyt i jest się na innym poziomie świadomości. Chyba z pół roku temu poznałem tę metodę,Kel mi pisał na GG - był tym bardzo przejęty.
-
jankier - 01-24-2008
Wars napisał(a):![[Obrazek: 37592563168fff9a.jpg]](http://images21.fotosik.pl/190/37592563168fff9a.jpg)
To się nie dzieje...
-
Książę - 01-24-2008
A mój sąsiad po tym zabiegu zamienił się w Araba. Coś poszło nie tak, coś spierdolił?
-
Necro Desecrator - 01-24-2008
No nic dziwnego-Arab, Abdul al-Hazred w 730 r. w okultnej ekstazie przelał na manuskrypt podszepty demonów tworząc ,,Księgę Umarłęgo Prawa" (Necronomicon), bedącą dziełem fundamentalnym jesli chodzi o czarną magię
-
Książę - 01-24-2008
Każdy szanujący się zły człowiek zna wielkie Dzieło Szalonego Araba.
Myślisz że Wielki Kafulu tak urządził mojego sąsiada? Albo Nyarlathotep?
Bo zauważyłem kolejna niepokojącą rzecz - on wyrzuca śmieci średnio 2 razy dziennie!!!
-
Headless cadaver - 01-24-2008
W jego domu pewnie znajduje się studnia, przez którą jeden z pradawnych przekazuje mu swoje śmieci do wyrzucenia. Zmienił go w Araba wymuszając wieczną służbę.
-
Przemek87 - 01-24-2008
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080124/POWIAT0208/446165980/0/RADOMSKIE
-
Zoltan - 01-24-2008
No i rozjebaleś dobry temat.
-
Książę - 01-24-2008
śmiechy śmiechami, ale poza opętanym neoarabem mam tez inną sąsiadkę, normalnie nosferatu. Jest najbrzydszą kurwa istotą na świecie, ale nie po prostu brzydką kobietą - to już ohyda właściwa potworności, takie półzombie. Jak uda mi się kiedyś ośmielić na zbliżenie do niej na odpowiedni dystans to spróbuje wykonac jakieś tajniackie foto i zademonstrować, jak znalazł do straszenia niegrzecznych dzieci. Ona na pewno też jest przesiąknięta Pierwotnym Złem.
-
jankier - 01-24-2008
może ona tak naprawdę jest Abdulem al-Hazredem?
-
Tomash - 01-24-2008
A busem którym jeżdże na próby jeździ kobieta(?) która z ryja wygląda prawie jak minister Fotyga, to jest dopiero ZŁO.
-
Książę - 01-24-2008
Tomash napisał(a):prawie jak minister Fotyga, to jest dopiero ZŁO.
nie, to nie jest zło, to jest przesada