-
Valhalla - 08-27-2006
a skad ja to znam

Po Wolinie w naszych rzeczach wytworzyly sie drugie cywilizacje, a niektore oglosily niepodleglosc

Warsadal wez sie w garsc i posprzataj!

ja sama siebie zaskoczylam tym zrywem bo srednio lubie sprzatac. Lubie tylko okna myc
-
Morte - 08-27-2006
Valhalla napisał(a):Warsadal wez sie w garsc i posprzataj!
Nie! to spowoduje anihilację całej populacji brudofretek która wyewoluowała pod jego łózkiem. Stworzenia te są bardzo inteligentne, jednak nękane są ciągłymi najazdami barbarzyńskich plamowołów których okrutny ród powstał w odmętach warsadalowego dywanu. Na waszych oczach rodzi się historia
-
Valhalla - 08-27-2006
^
proponuje ich wyprowadzic do ogrodu

beda mieli wiecej przestrzeni zyciowej
-
Morte - 08-27-2006
To nawet lepiej, gdyż planują przeprowadzić anarchokapitalistyczną rewolucję pod przywództewm niejkiego Weszbądą. Dni plugawych socjalistycznych plamowołów są policzone
Tylko jak się zaadoptują w nowym środowisku?
Przed warsadalem stoi ogromna odpowiedzialność..
-
Valhalla - 08-27-2006
no zobaczymy co na to wladca warsadojamy
-
Balthor - 08-28-2006
silkroad zainstalowane i leci update.. bedize dzisiaj granie do rana mysle ^^
-
Książę 2 - 08-28-2006
Ja chwilowo zasyp roboty, dziś na pewno a może nawet do końca miesiąca nie ma szans
-
Balthor - 08-28-2006
powiem tyle ze ta gra jest genialna
-
Książę 2 - 08-28-2006
a widzisz...
-
Balthor - 08-28-2006
jak na poczatek 10lvl wystarczy xD
jutro bedzie ostre granie dzisiaj zdycham xD
-
Książę 2 - 08-30-2006
I na jakim serwerze grasz w końcu?
-
Balthor - 08-30-2006
Alps
jak narazie marny lvl 12 jakos nie mam czasu grac, ale gra faaajna
tak sie zastanawiam nad guild wars, gra ktos moze teraz i powie mi obiektywnie co to za gra? czy dobrze sie gra, jaktam pvp itp... bo z tego co sie dowiedzialem to pvp jest dziwne bo tylko 8vs8 max.. a to malo troszke (przyzwyczajenie z wojen w lineage 40vs40 i wiecej ^^)
-
Książę 2 - 08-30-2006
Odradzam Guild Wars. niby fajnie, niby pięknie, płacisz raz grasz do końca świata, śliczna graficzka etc. ale poroniony pomysł. Otóz multi jestes tylko w miastach i party - jak idziesz na quest, to ta część świata wydzielona jest tylko dla ciebie i nie ma przez to lagów. Ale gracza innego (poza tymi których ew masz w party) przypadkowo nie spotkasz, bo nikogo poza tobą w twoim "quest obszarze" nie ma. Lipa.
Też gram na Alpsie, dziś dobiłem 25 lvl. Jak będziesz chciał to powiedz na jakim ekwipunku grasz, i kiedy będziesz w grze, bo chyba coś od lvl 13 w WH jeszcze mam, to mogę pomóc.
-
KubusPuchatek - 08-30-2006
Koniec wakacji to juz avatar wypada zmienic - tym razem jest to okladka plyty "THRAK" zespolu King Crimson.
Co do Guild Wars - przyznam sie, ze przez pewien czas gralem, ale pozniej przerzucilem sie na WoW. Duzo sie placi, ale wrazenia ogolnie duzo lepsze (ja mam o tyle dobrze, ze moj ojciec gra troche w World of Warcraft, wiec wyklada pieniadze ;])
-
Wars - 08-30-2006
KubusPuchatek napisał(a):Koniec wakacji to juz avatar wypada zmienic - tym razem jest to okladka plyty "THRAK" zespolu King Crimson.
Jaki znowu koniec?
Z drugiej strony od 1 września zaczynam pracować, lecz wakacje jako takie wcale się nie kończą