-
Hethell - 07-09-2005
nie dam go wywiesc

bede bronila zebami i pazurami

jestem fetyszysta skorzanych ciuchow wiec ramonesek tez
-
Nevermore - 07-09-2005
Dżemik napisał(a):O wlasnie! Ramoneska to wies & odpust straszny..
HAIL!Nie inaczej!
-
Blood - 07-09-2005
Dla mnie wiocha jest to jak ktos probuje byc kims wbrew swojej naturze. Po porostu nie jest soba. A to czy komus podobaja sie kolorowe glany czy ramoneski to juz jego sprawa jak sie ubiera i w czym gustuje. Wiocha dla mnie sa takze wesela, niewazne czy na wsi, czy w miescie, bo i tu, i tu chodzi o to samo.
-
Lech - 07-09-2005
Hethell napisał(a):nie dam go wywiesc
bede bronila zebami i pazurami
jestem fetyszysta skorzanych ciuchow wiec ramonesek tez
No wiec wlasnie powinnas nam pozwolic go wywiezc
-
whitetrash - 07-09-2005
Odwalić sie kurde od ramonesek :? nie da sie ukryć że ramoneska to świetna rzecz i dziwi mnie fakt kłucenia sie o ciuchy każdy ubiera sie jak chce i w co chce

to tak jakby mieć pretensje do garbatego ze ma proste dzieci...
-
Scully - 07-09-2005
Pearl napisał(a):Hmm ... Czepiacie się. Fajnie bojówki nie są złe. Na pewno lepsze od jakichś obcisłych, skórzanych spodni :?
uwierz mi, takie spodnie z wysokimi kozaczkami i masz każdego
-
Dżemik - 07-09-2005
Uh, ble.. Kazdego oprocz mnie.. Skorzane portki to tez obciach (a juz szczegolnie u panow)..
-
Lucy - 07-09-2005
Kudłaty_87 napisał(a):Dobrze że różowych jeszcze nie wymyślili.........
szkoda
-
Scully - 07-09-2005
Dżemik napisał(a):Uh, ble.. Kazdego oprocz mnie..
Ty się nie liczysz, nie jesteś TRV
Re: Wiocha -
VerDt - 07-10-2005
Hair of the dog napisał(a):najwieksza wiocha z jaka sie spotkaliscie ?
u mnie to disko polo, wyglad metalowcow (mroczne laski/mroczni metale,kostki itp )jakies grandzowce w podartych spodniach i tlustych wlosach, lyse hip hopolowce ze smyczami, trendziarskie towary i program europa da sie lubic (pewno jeszcze o czyms zapomnialem)
Mroczne laski, mroczni metale, kostki itp...
Wiesz, jeśli komuś się to podoba, ktoś to lubi i uważa, że właśnie tak ma wyglądać to czemu nie?
Wiochą jest myślenie, że jest to wiocha.
Co ci się nie podoba w czarnych dżinsach i koszulce z zespołem?
Albo dziewczynie w czarnej sukni pomalowanej na czarno? Może Ci się to nie podobać, ale nie wiem czy obrażanie tych osób (bo mówienie, że ich ubiór i styl bycia to wiocha to raczej jest obrażanie) jest mądre.
Dla mnie wydaje się głupie i śmieszne, no wiele rzeczy:
- głupie wypindrzone wsiury, w plastikowych miniówach, polujące na "bojsów"
- durny, agresywny, plujący, przeklinający na wszystkie strony dres ( bo to, że lubi takąa nie innną muzykę i taki a nie inny ubiór to potrafię zaakceptować, ale takiego zachowania nigdy)
- nieznajomość polskiego języka
- PoKemONiaRSTwO
- sweet pink fuckerzy i fuckerki
I wiele, wiele innych rzeczy. Ale cóż. Szkoda gadać ;]
-
ReTuRn - 07-10-2005
Cytat: nieznajomość polskiego języka
To zasługuje na wielokrotme zaorywanie, w ostateczności połączone z kastracją.
-
Blood - 07-10-2005
A jezeli ktos jest dyslektykiem?
-
ReTuRn - 07-10-2005
Prawie nie ma w Polsce prawdziuwych dyslektyków. Większość załatwiła sobie karteczkę na lewo, bo nie chce im się znać zasad pisowni, bądź po prostu uczyć czegokolwiek i jest to dla nich świetna wymówka.
A ten mały odsetek może czuć się zwolniony, ale oznacza to też, ze muszą sie o wiele bardziej starać, niż 'zdrowy' człowiek.
-
whatsername - 07-10-2005
Nie chce mi się przeglądać całego tematu więc nie wiem czy ktoś juz to pisał .... Mnie szlag trafia jak widzę coś takiego : kffiatuszki , kaffam , niom , tiak ..... itp itd , a jeszcze bardziej jak to jest napisane tak ---- > KoFfaM , TiaK, KffIAtuSzkI .... wkurwia mnie to strasznie .....
Re: Wiocha -
kethy - 07-10-2005
VerDt napisał(a):Mroczne laski, mroczni metale, kostki itp... Wiesz, jeśli komuś się to podoba, ktoś to lubi i uważa, że właśnie tak ma wyglądać to czemu nie?
Wiochą jest myślenie, że jest to wiocha.
Co ci się nie podoba w czarnych dżinsach i koszulce z zespołem? Albo dziewczynie w czarnej sukni pomalowanej na czarno? Może Ci się to nie podobać, ale nie wiem czy obrażanie tych osób (bo mówienie, że ich ubiór i styl bycia to wiocha to raczej jest obrażanie) jest mądre.
Podpisuję się....

Lepiej bym tego nie określiła... Chociaż z drugiej strony określenie czegoś 'wiochą' jest jedynie wyrażeniem własnego poglądu na coś innego. Według mnie śmieszne jest udawanie kogoś kim nie jesteśmy i kicz, który zasypuje nas zewsząd.
Blood napisał(a):A jezeli ktos jest dyslektykiem?
Teraz jest pełno tzw. 'dyslektyków'. Większa ich część jest dyslektykami jedynie dlatego, że mają zaświadczenie. To jest durne pójście na skróty. Tym bardziej, że większość z nich radzi sobie i z pisaniem i z czytaniem jak najlepiej. A ci, którzy naprawdę mają z tym kłopot mogą pisać w programach, które sprawdzają błędy, a potem wklejać... Proste