Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o LP?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Co sądzicie o LP?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-lp)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- velvetova - 05-29-2005

ludzie przeciez w LP nie ma murzyna! to byl tylko jednorazowy projekt na rzecz MTV a wy robicie go juz ja czlonka zespolu!

ja widzialam Live in Texas i musze powiedziec ze koncert mi sie podobal...no i co z tego ze Chester falszowal...wazne ze byl fajny klimat na koncercie...wiem ze teraz spece od metalu beda mowic "jaki klimat moze byc na koncercie pozerow z LP"...a ja wam powiem ze moze byc fantastyczny...z reszta zobaczcie sami...

- ReTuRn - 05-29-2005

1. Murzynom w metalu mowimy zdecydowane nie! Zupelnie do tego nie pasuja... niech graja lepiej jazz, lepiej im to wychodzi; a ci, co nic grac nie umieja, a chca to niech sobie tworza rap...

2. Koncert odsluchalem kilka razy i kilka kawalkow moze sie podobac, ale nic wiecej.

- seelenleib - 05-29-2005

ReTuRn napisał(a):1. Murzynom w metalu mowimy zdecydowane nie! Zupelnie do tego nie pasuja...

w metalu moze nie, ale np takie Bad Brains daje rade moim zdaniem...

- velvetova - 05-29-2005

ee ja tam nie twierdze ze murzyni graja zle...a Living Colour? sa naprawde swietni...

- seelenleib - 05-29-2005

velvetova napisał(a):ee ja tam nie twierdze ze murzyni graja zle...a Living Colour? sa naprawde swietni...

taa, kawal dobrej muzyki

- Axel - 05-29-2005

ReTuRn napisał(a):1. Murzynom w metalu mowimy zdecydowane nie! Zupelnie do tego nie pasuja... niech graja lepiej jazz, lepiej im to wychodzi; a ci, co nic grac nie umieja, a chca to niech sobie tworza rap...

2. Koncert odsluchalem kilka razy i kilka kawalkow moze sie podobac, ale nic wiecej.

ej ej ej a Jimi Hendrix ? moze i grał hard rock ale był najlepszym Afro Amerykanskim gitarzysta wg. mnie, Jazz i Blues jesli jush to im znakomicie wychodzi

- ReTuRn - 05-29-2005

Jimi Hendrix to nie meatl Wink

- shadow_90 - 05-29-2005

Żeby mnie nieposądzać o rasizm przytakne, zdażają się wśród murzynów olśnienia ale najczęściej rockowe a nie metalowe Laughing

- PaxPaxPax - 05-30-2005

shadow_90 napisał(a):Żeby mnie nieposądzać o rasizm przytakne, zdażają się wśród murzynów olśnienia ale najczęściej rockowe a nie metalowe Laughing

A metal to co, disco polo moze??

- Axel - 05-30-2005

ReTuRn napisał(a):Jimi Hendrix to nie meatl Wink

a gdzie masz tu słowo metal "Jimi Hendrix ? moze i grał hard rock ale był najlepszym Afro Amerykanskim gitarzysta wg. mnie"

- mimi - 06-01-2005

Linkim Park :? Nie tarwie...poprostu mi się nie podoba...a takim dziwnym mieszanką jak Linkin Park z tym kimś czy Sweet Nois z Peją mówie zdecydowane nie!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad

- Calmwater - 06-02-2005

velvetova napisał(a):ja widzialam Live in Texas i musze powiedziec ze koncert mi sie podobal...no i co z tego ze Chester falszowal...wazne ze byl fajny klimat na koncercie...
Dokładnie tak samo myślę Smile Świetny koncert,poszalałbym bardziej nawet przy projekcji komputerowej,gdyby nie rozmiar pokoju Laughing Może i trochę fałszował,ale niektóre numery wypadały ciężej niż na płycie,moim zdaniem śpiewał trochę agresywniej Wink I tam ludziska umieli się świetnie bawić przy ich muzyce,a nie jakieś podziały jak w naszym "wspaniałym słowiańskim kraju" Evil or Very Mad

- ares - 06-02-2005

nie lubię rocko polo Evil or Very Mad

Re: Co sądzicie o LP?? - Mornariel - 06-05-2005

marysia2007 napisał(a):Co sądzicie o Linkin Park??
Szczerze? Największe ścierwo jakie słyszalam i widziałam.

Re: Co sądzicie o LP?? - G - 06-05-2005

marysia2007 napisał(a):Co sądzicie o Linkin Park??
Nie słucham boysbandów