-
Scully - 08-21-2005
miewam czasem napady, nie przejmuj się - bo Metallica to niewątpliwie thrash (przynajmniej na pierwszych płytach), choć ja tego zespołu - przyznam szczerze - nie lubię. Zastanawiam się po prostu, jak na podstawie kilku piosenek mogłeś wysnuć tak daleko idące wnioski
-
Ghost_82 - 08-21-2005
Ja tylko tak stwierdziłem to co słyszałem od innych lub czytałem. Bardzo często sie przewijało że to Heavy ale jak widać nie tylko ja sie myliłem, no i nie które piosenki wydawały mi sie że to Heavy. Ale nie ma co dużo gadać juz wiadomo jaki to styl

I wszystko jest wyjaśnione.
-
Scully - 08-21-2005
i oczywiście nie ma startu do Sodom czy Destruction :>
-
hier_kommt_die_sonne - 08-21-2005
Umówmy sie, ze zanim cos o jakimś zespole napiszemy, najpierw sie z nim troche zapoznamy

-
Ghost_82 - 08-21-2005
Zgadzam sie

Widać że nawet na wielkim zespole mozna walnąć gafe

A tak w ogóle to troche odbiegamy od tematu
Wiec zakończmy kto co gra i skupmy sie na wokalach
-
Mille - 08-28-2005
Ozzy to lepszy showman, a Dio technicznie lepszy wokalista. 8)
-
Mariusz P. - 08-28-2005
Paul Di'Anno, Bruce Dickinson, Rob Halford
-
Scully - 08-28-2005
zdenka88 napisał(a):Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
lol
-
Lech - 08-28-2005
Cytat:Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
Nie posrajta sie z tego szczescia
-
Mille - 08-28-2005
Hehehe, ok. James śpiewał w Black Sabbath, jest bardzo utytułowanym wokalistą, śpiewa świetnie technicznie a w jego głosie podczas gdy śpiewa słychać większe emocje niż u DIO, Ozzyego czy chociażby Blackiego Lawlessa
-
fetus - 08-29-2005
Lech napisał(a):Cytat:Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
Nie posrajta sie z tego szczescia 
fanta mowi idź na całość i bądź bamboocha.. jeśli chodzi o Jemesa to hujowy wokal strasznie nigdy mi sie nie podobał. mój typ to Rob Halford.
-
Mille - 08-29-2005
Świetny też jest pan Peter Wagner. W "Deep in the Blackest hole" na samym początku brzmi jak....SYRENA ALARMOWA!!

hock:
Swietny głos.
-
Nivo - 08-30-2005
A ja powtórzę - ERIC ADAMS!
-
maharet - 08-30-2005
Cholera trudno wybrać jedem. Może Dickinson...
-
Necro Desecrator - 08-31-2005
zdenka88 napisał(a):Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
Lol,jakie to polskie...