Forum Rockmetalshop
NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! (/thread-najlepszy-heavy-metalowy-g%C5%82os-wszechczas%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

- Scully - 08-21-2005

miewam czasem napady, nie przejmuj się - bo Metallica to niewątpliwie thrash (przynajmniej na pierwszych płytach), choć ja tego zespołu - przyznam szczerze - nie lubię. Zastanawiam się po prostu, jak na podstawie kilku piosenek mogłeś wysnuć tak daleko idące wnioski Big Grin

- Ghost_82 - 08-21-2005

Ja tylko tak stwierdziłem to co słyszałem od innych lub czytałem. Bardzo często sie przewijało że to Heavy ale jak widać nie tylko ja sie myliłem, no i nie które piosenki wydawały mi sie że to Heavy. Ale nie ma co dużo gadać juz wiadomo jaki to styl Wink Big Grin I wszystko jest wyjaśnione.

- Scully - 08-21-2005

i oczywiście nie ma startu do Sodom czy Destruction :>

- hier_kommt_die_sonne - 08-21-2005

Umówmy sie, ze zanim cos o jakimś zespole napiszemy, najpierw sie z nim troche zapoznamy WinkSmile

- Ghost_82 - 08-21-2005

Zgadzam sie Big Grin Widać że nawet na wielkim zespole mozna walnąć gafe Wink
A tak w ogóle to troche odbiegamy od tematu Wink
Wiec zakończmy kto co gra i skupmy sie na wokalach Big Grin

- Mille - 08-28-2005

Ozzy to lepszy showman, a Dio technicznie lepszy wokalista. 8)

- Mariusz P. - 08-28-2005

Paul Di'Anno, Bruce Dickinson, Rob Halford

- Scully - 08-28-2005

zdenka88 napisał(a):Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
lol

- Lech - 08-28-2005

Cytat:Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.

Nie posrajta sie z tego szczescia Angry

- Mille - 08-28-2005

Hehehe, ok. James śpiewał w Black Sabbath, jest bardzo utytułowanym wokalistą, śpiewa świetnie technicznie a w jego głosie podczas gdy śpiewa słychać większe emocje niż u DIO, Ozzyego czy chociażby Blackiego Lawlessa Laughing

- fetus - 08-29-2005

Lech napisał(a):
Cytat:Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.

Nie posrajta sie z tego szczescia Angry

fanta mowi idź na całość i bądź bamboocha.. jeśli chodzi o Jemesa to hujowy wokal strasznie nigdy mi sie nie podobał. mój typ to Rob Halford.

- Mille - 08-29-2005

Świetny też jest pan Peter Wagner. W "Deep in the Blackest hole" na samym początku brzmi jak....SYRENA ALARMOWA!! Confusedhock:
Swietny głos.

- Nivo - 08-30-2005

A ja powtórzę - ERIC ADAMS!

- maharet - 08-30-2005

Cholera trudno wybrać jedem. Może Dickinson...

- Necro Desecrator - 08-31-2005

zdenka88 napisał(a):Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.

Lol,jakie to polskie...