Forum Rockmetalshop
Ideologia czy muzyka? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Ideologia czy muzyka? (/thread-ideologia-czy-muzyka)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

- VargDT - 01-21-2007

Rehehehe naprawde prowokacja mi wyszła^^, częśc was wogole nie zrozumiała ironii jaką zawarłem w tamtym poscie ale coz ja na tym nic nie trace, poczytajcie teraz swoje posty i pomyslcie jacy wy jestesie? Ja niemam siebie za jakiegos aryjczyka czy kogos w tym rodzaju, szczerze mowiac lata mi to koło dupy, lubie NSBM bo ma jakies przeslanie ideologiczne w odroznieniu od wiekszosci gatunkow metalu i tyle, a wam razic prawda w oczy i w wasza godnosc i juz wszyscy oburzeniu jak jasnym choojem strzelil. Dodam jeszce dla tych ktorzy juz pewnie sobie cos o mnie wyobrazili ze mnie znaja ohoho ile to tam lat, ze lewaki i panczury tez mi lataja kolo 4 liter, i swoje anty NS przeslania zachowajcie dla siebie, bo chcąc mnie OBRAZIC poprawiacie mi humor, ktos kiedys powiedzial "Im bardziej jestem nienawidzony tym jestem silniejszy" czyż nie jest tak?

- Tomash - 01-21-2007

VargDT napisał(a):"Im bardziej jestem nienawidzony tym jestem silniejszy" czyż nie jest tak?

nie Laughing

- Książę 2 - 01-21-2007

Podejrzewam że gdyby ktoś nie użył słowa "prowokacja" to sam byś na to nie wpadł
VargDT napisał(a):a wam razic prawda w oczy i w wasza godnosc i juz wszyscy oburzeniu jak jasnym choojem strzelil
Że korwa co?
Jeśli chodzi o rozmowy o ideologii, odsyłam do Stiga, myślę że moglibyście prowadzić dysputy na zadowalającym was obydwu poziomie.
CO do szatańskich dawek ironii zawartych w twoim poscie, to nikt absolutnie jej nie zrozumiał, bo chyba nawet ty jej nie zrozumiałeś. Z resztą, jesteś zbyt genialny. Opowiedz coś: jak to było wychowywać się w stawie hodowlanym w Dębem Wielkim?
VargDT napisał(a):"Im bardziej jestem nienawidzony tym jestem silniejszy"
Nie schlebiaj sobie. na razie wszystkim jest smutno z twojego powodu i myślą jak można ci pomóc.
PS.nagroda za ilość kropek w wypowiedzi.
PS 2.skoro aż tyle lata ci koło dupy, to proponuję ją umyć

- Ambivalent - 01-21-2007

VargDT napisał(a):jesli chcecie sobie sluchac samej "Durnej" muzyki to posluchajcie sobie black sabath albo metalice dla ktorych moj szacunek jest rownoznaczny z poziomem podlogi w moim domu...

łooo boziuu

VargDT napisał(a):Rehehehe naprawde prowokacja mi wyszła^^

nie wyszła

- IstnyKurwaRomantyk - 01-21-2007

VargDT napisał(a):Rehehehe naprawde prowokacja mi wyszła^^, częśc was wogole nie zrozumiała ironii jaką zawarłem w tamtym poscie ale coz ja na tym nic nie trace, poczytajcie teraz swoje posty i pomyslcie jacy wy jestesie? Ja niemam siebie za jakiegos aryjczyka czy kogos w tym rodzaju, szczerze mowiac lata mi to koło dupy, lubie NSBM bo ma jakies przeslanie ideologiczne w odroznieniu od wiekszosci gatunkow metalu i tyle, a wam razic prawda w oczy i w wasza godnosc i juz wszyscy oburzeniu jak jasnym choojem strzelil. Dodam jeszce dla tych ktorzy juz pewnie sobie cos o mnie wyobrazili ze mnie znaja ohoho ile to tam lat, ze lewaki i panczury tez mi lataja kolo 4 liter, i swoje anty NS przeslania zachowajcie dla siebie, bo chcąc mnie OBRAZIC poprawiacie mi humor, ktos kiedys powiedzial "Im bardziej jestem nienawidzony tym jestem silniejszy" czyż nie jest tak?

JESTES LAMUSEM

- ahenathon - 01-22-2007

Wielce ciekawa ta rozmowa. Szkoda, że nie można podawać wieku w profilu.

- statekx - 01-22-2007

Wtedy kontrola rodzicielska by ci sie wlaczala.

- ahenathon - 01-22-2007

No właśnie :!: i bym tu nie pisał. Masz rację Laughing

- Krzychun - 12-08-2007

Dobry temat,tu sobie pogadajcie.

- Hallvard - 12-08-2007

mysle, ze raczej koniec tematu...sadzac po ostatnich paru postach...

- Valhalla - 12-09-2007

Hallvard napisał(a):mysle, ze raczej koniec tematu...sadzac po ostatnich paru postach...
zaloz u nas Laughing

- Necro Desecrator - 12-09-2007

Zdecydowanie ideologia. Teksty muszą być bardzo filozoficzne, mizantropijne. Musi bic od nich chłodem, mizatropią, mrokiem i śmiercią