-
IstnyKurwaRomantyk - 01-21-2008
RamzeS napisał(a):Zawsze wiedziałem ze jesteś przygłupem , teraz już mam pewność. A teraz możesz wypierdalać , zasrańcu.
teraz tylko czekam az mi powiesz ze mierze innych swoja miara i zaczniesz uzywac staropolskiej skladni, bo chyba tylko tego brakuje zebym cie z kims pomylil
-
Kamil-Reloaded - 01-21-2008
WOJNA !
-
RamzeS - 01-21-2008
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):teraz tylko czekam az mi powiesz ze mierze innych swoja miara i zaczniesz uzywac staropolskiej skladni, bo chyba tylko tego brakuje zebym cie z kims pomylil
Co miałem na twój temat do powiedzenia to juz powiedzialem.
-
Książę - 01-21-2008
RamzeS napisał(a):Co miałem na twój temat do powiedzenia to juz powiedzialem.
ty pizdo
-
RamzeS - 01-21-2008
Ranisz me uczucia, Krzysiu.
-
Kamil-Reloaded - 01-21-2008
Szczerze powiedziawszy Ramzes jest jaki jest, był jaki był (dla mnie

), ale Ramzes to najstarszy user forum i kurwa jego mać należy mu sie szacun, bo jak sie go "czyta" z boku to jakby nie patrzec kurwa jego mać ma rację.
-
RamzeS - 01-21-2008
Kamilku , no normalnie rozczuliłem sie czytając te słowa. Mordo ty moja :*
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-21-2008
kurwa twoja mac
-
Książę - 01-21-2008
RamzeS napisał(a):Ranisz me uczucia, Krzysiu.
zaraz zranię też twój anus
Kamil-Reloaded napisał(a):Szczerze powiedziawszy Ramzes jest jaki jest, był jaki był (dla mnie Laughing ), ale Ramzes to najstarszy user forum i kurwa jego mać należy mu sie szacun, bo jak sie go "czyta" z boku to jakby nie patrzec kurwa jego mać ma rację.
a ty się tępaku nie wpierdalaj jak dorośli rozmawiają. Miałeś ochronkę pierwszy tydzień, ale tera albo do kąta albo jechane. jak chcesz to sobie szanuj byle ciecia za to że jest starszy, możesz też respektem darzyć meneli pod nocnikiem, ja wbijam, czy cie boli czy nie
-
RamzeS - 01-22-2008
Książę napisał(a):zaraz zranię też twój anus
Chciałbyś.
-
Kamil-Reloaded - 01-22-2008
książe i co sie tak preżysz ? stara ci rure od odkurzacza zabrała czy co ? ja rozumiem ze legendarne forum RMS to dla ciebie raj w którym mozesz sobie pokurwowac na lewo i prawo, i pokazac jaki ty to jestes wyjątkowy. Nie wiem czy wiesz, ale ja na tym forum siedze juz jakiś prawie tysiąc dni i niejedno przeżyłem

wiec naprawde mozesz klnąc pierdzieć ile wzlezie a mi nawet włos z dupy nie spadnie. Tak wiec juz na przyszłość mówie ci spierdalaj
-
Książę - 01-22-2008
Po pierwsze kamilku: to że siedzisz tu tysiąc dni, to nie zmienia że jestes tępą pizdą.
Po drugie: to do ciebie rodzony brat sie nie przyznawał przez dwa i pół roku, więc przemyśl to.
PS.
kSIąŻę krzyŻtof
Użytkownik ma BANA
Dni na forum: 1241
jeżeli to już ma dla ciebie takie wielkie znaczenie
-
faktycznie zły brat...
PS. miales nick al'a dziecka neostrady
-
Valhalla - 01-22-2008
Valhalla
Dni na forum: 1319
spierdalajcie wszyscy bo Acridem poszczuje, on jeszcze dluzej.
-
Val jak tam dzwiek ? :>