-
Kamil-Reloaded - 01-18-2008
Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ?
-
Valhalla - 01-18-2008
chcialabym miec taki problem ;D
-
Flying Corpse - 01-18-2008
Kamil-Reloaded napisał(a):Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ? 
Przystawiasz mikrofon do głośnika i nagrywasz

hock:
-
Zoltan - 01-18-2008
Val, może to ci się przyda:
http://free.polbox.pl/t/tomx1/#NOWOŚCI
Masz tam unię europejską, a poniżej ekonomię.
-
hihi
wbrew pozorom mój problem dopiero nadejdzie, juz od poniedziałku sie zacznie matma i mikroekonomia, a w poniedziałek za tydzień mam jeden dzień zeby sie nauczyc prawa gospodarczego i cywilnego - oj bedzie przejebane
-
Flying Corpse napisał(a):Kamil-Reloaded napisał(a):Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ? 
Przystawiasz mikrofon do głośnika i nagrywasz
hock:
tak i potem odsłucham sobie jakieś pierdy
-
Valhalla - 01-18-2008
^
^
dzieki, dzieki.
-
seelenleib - 01-18-2008
Kamil-Reloaded napisał(a):Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ? 
soundforge ma opcje taka chyba. a jak nie to windows ma tkiego najbardziej podstawowego playera gdzies schowanego co nagrywa wszystko co jest odgrywane na kompie..
-
kurde, na radyjkach mozna całkiem fajnej muzy posłuchac, której nie ma w necie
-
Zoltan - 01-18-2008
Polecam Eskę w soboty wieczorem. Jakiś czas temu za konsoletą był sam dj z Ministry of Sound

hock:
-
seelenleib - 01-18-2008
naajlepsza i tak byla rozglosnia/radiostacja. tyle tematycznych audycji ze nie mozna narzekac naprawde. teraz to nic w sumie. bis lipa bo pop a trojka lipa bo za duzo indie
-
kiedys wszystko było fajne, dzisiaj nawet MTV jest chujowe
o kurwa, własnie słucham Poison w wykonaniu Tarji Turunen
-
Valhalla - 01-18-2008
jebnij mi ktos prosze.
-
seelenleib - 01-18-2008
ale teraz masz net, ktory wynagradza wszystko. odpalasz slsk i masz plyty z limitem do 10 na wyciagniecie reki.
-
pisząc slsk miałes na mysli soulseek'a ?

a z tym netem to faktycznie, gdyby nie on to byłoby przejebane