Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

- Blood - 07-08-2005

do samodestrukcji...

Wiocha... a co w dzisiejszych czasach nie jest wiocha?

- Hethell - 07-09-2005

rozowe blany sa i w kwiatki tez bo mialam nieszczescie widzec.
wiocha to chodzenie w rozwiazanych glanach Mad.
Stroj dla kobiery typu dezerter z wojska czyli glany, wypchane zielone bojowki i bundeswera, cos potwornego i jeszcze rozwiazane glany do tego bo ''niby chlodniej jest'' (cytat).Masakra

a poza tym wszystkie wesela sa do niczego

- G - 07-09-2005

Hethell napisał(a):wiocha to chodzenie w rozwiazanych glanach Mad.
Stroj dla kobiery typu dezerter z wojska czyli glany, wypchane zielone bojowki i bundeswera, cos potwornego i jeszcze rozwiazane glany do tego bo ''niby chlodniej jest'' (cytat).Masakra
Co do kobiet w bojówkach i bundeswerkach to się zgodzę ale nie wiem co masz do rozwiązanych glanów. Mi to nie przeszkadza.

- Hethell - 07-09-2005

nie spadaja ci jak chodzisz? czy czlapiesz w nich jak kaczka?

- Pearl - 07-09-2005

Hmm ... Czepiacie się. Fajnie bojówki nie są złe. Na pewno lepsze od jakichś obcisłych, skórzanych spodni :?

- Hethell - 07-09-2005

skorzane spodnie nie sa zle ;p. chodzi mi o takie bojowki strasznie rozwlekle i szerokie i jeszcze do tego w polaczeniu z bundeswera. wszystko oczywiscie zgnilozielone. w czernych ,damskich bojowkach sama chodze czasem

- aXe Rose - 07-09-2005

Ja tam jakoś nie lubię bundeswerek. Tak się to ma do kurtki wojskowej jak chuj do oka; a poza tym i tak wolę ramoneski.

- Lech - 07-09-2005

Militarne ubrania uwielbiam, ale ramoneska nie gardze takze, szczegolnie w deszczowe dni Tongue

- Axel - 07-09-2005

Bundeswerki bardzo lubie a Ramoneske chce sobie kupic we wrzesniu, zastanawiam sie czy zamowic z RMS

- Dżemik - 07-09-2005

O wlasnie! Ramoneska to wies & odpust straszny..

- Pearl - 07-09-2005

Hethell napisał(a):skorzane spodnie nie sa zle ;p. chodzi mi o takie bojowki strasznie rozwlekle i szerokie i jeszcze do tego w polaczeniu z bundeswera. wszystko oczywiscie zgnilozielone. w czernych ,damskich bojowkach sama chodze czasem
No chodzi mi o czarne bojówki, aczkolwiek ostatnio bardzo lubię ciuchy w kolorze zgniłej zieleni Big Grin Albo oliwkowym, jak kto woli. Skórzane spodnie ... Hmm ... Zależy jakie. Niektóre są nawet fajne, ale kompletnie nie w moim stylu. Na kimś to może nawet i fajnie niekiedy wygląda Wink
A bundeswerkę kupię sobie na jesień. Jest zajebista Laughing

- Hethell - 07-09-2005

ale na facecie to wyglada calkiem inaczej niz na kobiecie

- aXe Rose - 07-09-2005

Dżemik napisał(a):O wlasnie! Ramoneska to wies & odpust straszny..
Protestuję Evil or Very Mad

- Lech - 07-09-2005

aXe Rose napisał(a):

podpinam sie do protestu- na taczki go! Big Grin

- kethy - 07-09-2005

Lech napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

podpinam sie do protestu- na taczki go! Big Grin

Ja też się podpinam Smile Choć nie noszę. Ale na innych bardzo mi się podoba...