-
Blood - 07-08-2005
do samodestrukcji...
Wiocha... a co w dzisiejszych czasach nie jest wiocha?
-
Hethell - 07-09-2005
rozowe blany sa i w kwiatki tez bo mialam nieszczescie widzec.
wiocha to chodzenie w rozwiazanych glanach

.
Stroj dla kobiery typu dezerter z wojska czyli glany, wypchane zielone bojowki i bundeswera, cos potwornego i jeszcze rozwiazane glany do tego bo ''niby chlodniej jest'' (cytat).Masakra
a poza tym wszystkie wesela sa do niczego
-
G - 07-09-2005
Hethell napisał(a):wiocha to chodzenie w rozwiazanych glanach
.
Stroj dla kobiery typu dezerter z wojska czyli glany, wypchane zielone bojowki i bundeswera, cos potwornego i jeszcze rozwiazane glany do tego bo ''niby chlodniej jest'' (cytat).Masakra
Co do kobiet w bojówkach i bundeswerkach to się zgodzę ale nie wiem co masz do rozwiązanych glanów. Mi to nie przeszkadza.
-
Hethell - 07-09-2005
nie spadaja ci jak chodzisz? czy czlapiesz w nich jak kaczka?
-
Pearl - 07-09-2005
Hmm ... Czepiacie się. Fajnie bojówki nie są złe. Na pewno lepsze od jakichś obcisłych, skórzanych spodni :?
-
Hethell - 07-09-2005
skorzane spodnie nie sa zle ;p. chodzi mi o takie bojowki strasznie rozwlekle i szerokie i jeszcze do tego w polaczeniu z bundeswera. wszystko oczywiscie zgnilozielone. w czernych ,damskich bojowkach sama chodze czasem
-
aXe Rose - 07-09-2005
Ja tam jakoś nie lubię bundeswerek. Tak się to ma do kurtki wojskowej jak chuj do oka; a poza tym i tak wolę ramoneski.
-
Lech - 07-09-2005
Militarne ubrania uwielbiam, ale ramoneska nie gardze takze, szczegolnie w deszczowe dni
-
Axel - 07-09-2005
Bundeswerki bardzo lubie a Ramoneske chce sobie kupic we wrzesniu, zastanawiam sie czy zamowic z RMS
-
Dżemik - 07-09-2005
O wlasnie! Ramoneska to wies & odpust straszny..
-
Pearl - 07-09-2005
Hethell napisał(a):skorzane spodnie nie sa zle ;p. chodzi mi o takie bojowki strasznie rozwlekle i szerokie i jeszcze do tego w polaczeniu z bundeswera. wszystko oczywiscie zgnilozielone. w czernych ,damskich bojowkach sama chodze czasem
No chodzi mi o czarne bojówki, aczkolwiek ostatnio bardzo lubię ciuchy w kolorze zgniłej zieleni

Albo oliwkowym, jak kto woli. Skórzane spodnie ... Hmm ... Zależy jakie. Niektóre są nawet fajne, ale kompletnie nie w moim stylu. Na kimś to może nawet i fajnie niekiedy wygląda
A bundeswerkę kupię sobie na jesień. Jest zajebista
-
Hethell - 07-09-2005
ale na facecie to wyglada calkiem inaczej niz na kobiecie
-
aXe Rose - 07-09-2005
Dżemik napisał(a):O wlasnie! Ramoneska to wies & odpust straszny..
Protestuję
-
Lech - 07-09-2005
aXe Rose napisał(a):Dżemik napisał(a):O wlasnie! Ramoneska to wies & odpust straszny..
Protestuję 
podpinam sie do protestu- na taczki go!
-
kethy - 07-09-2005
Lech napisał(a):aXe Rose napisał(a):Dżemik napisał(a):O wlasnie! Ramoneska to wies & odpust straszny..
Protestuję 
podpinam sie do protestu- na taczki go! 
Ja też się podpinam

Choć nie noszę. Ale na innych bardzo mi się podoba...