-
ZenithalMan - 11-16-2005
Balthor napisał(a):Goopia pizda jesteś tyle Ci powiem.
-
goofi - 11-17-2005
Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed
-
Hethell - 11-17-2005
czyj to text?
-
goofi - 11-17-2005
Hethell napisał(a):czyj to text? 
to jest tekst Angelique
-
Balthor - 11-17-2005
goofi napisał(a):Hethell napisał(a):czyj to text? 
to jest tekst Angelique 
i życie staje się piękne
-
Goldie - 11-17-2005
goofi napisał(a):Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed

normalnie padam z krzesła xD xD xD xD xD
-
Szyszak - 11-17-2005
goofi napisał(a):Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed

Ale brutalnie pozerstwem zajebalo... Kurwa, ja wychodze.
-
Pandora - 11-17-2005
Brak mi slów... myślałam, że głupota, wbrew wszystkiemu, musi mieć swoje granice. Koleżanka Angelique dobitnie pokazała jednak, że się mylę. Cóż, świat jest pełen niespodzianek...
-
Ghost_82 - 11-17-2005
O czosnek czy to sie dzieje naprawde

hock:
-
Nivo - 11-17-2005
Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed
To na pewno jest prowokacja...
-
-lilith- - 11-17-2005
Nivo napisał(a):Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed
To na pewno jest prowokacja...
Jeśli to nie jest prowokacja (a coś mi się zdaje, że jednak nie

), to... jej, aż brak mi słów...

hock: Ale jeśli to jest jednak prowokacja, to to robi się żałosne, bo ciągnie się już od jakiegoś czasu...
hmm, a ja na początku myślałam, ze jednak nie jest aż tak źle...
Ps. Nadchodzi nowa era na forum, Era Angeliqe, strzeżcie się lepiej
-
aXe Rose - 11-17-2005
Era Angelique = zero miejsca dla heteroseksualnych thrasherów.
Dlatego takiej erze musimy powiedzieć jednogłośne NIE!!
-
Blackfox - 11-17-2005
a może to już menopauza?
-
ZenithalMan - 11-17-2005
^Ej, ale ona, podobno, ma 22 lata?
-
Pandora - 11-17-2005
ZenithalMan napisał(a):^Ej, ale ona, podobno, ma 22 lata? 
...a zachowuje się, jakby miała 12...