-
raf667 - 01-15-2008
Vomitor napisał(a):Kilka stron dyskusji o studniówce mówi chyba wystarczająco dużo o poziomie, jakiego "sięgnęło" to forum w ciągu ostatniego roku. Ot, taka uwaga
a co jest złego w rozmowie na ten temat ?
-
Zoltan - 01-15-2008
Nie zaruchał to teraz ględzi

hock:
-
Headless cadaver - 01-15-2008
Koledzy z klasy się nad nim znęcali to nie był na studniówce.
-
Vomitor - 01-16-2008
Nie no, zabawnie się obserwuje, jak co niektórzy za wszelką cenę próbują mi tu dosmolić, dzwoniąc nawet w tym celu specjalnie po wsparcie

Samo w sobie świadczy to jeno o tym, że sami nie potrafia sobie z tym dać rady. Z tego prostego względu, że te ich wielkie napinki tak bardzo zwisają mi i powiewają.

A ci srają pod siebie i srają piekląc się jak tylko mogą
-
SuperWrzód - 01-16-2008
Vomitor napisał(a):Nie no, zabawnie się obserwuje, jak co niektórzy za wszelką cenę próbują mi tu dosmolić, dzwoniąc nawet w tym celu specjalnie po wsparcie
Samo w sobie świadczy to jeno o tym, że sami nie potrafia sobie z tym dać rady. Z tego prostego względu, że te ich wielkie napinki tak bardzo zwisają mi i powiewają.
Nie wiem kto po kogo dzwonił, ale powiem Ci jedno - jak tylko tutaj zajrzałem i przeczytał Twoje pierdolenie, to nie mogłem się powstrzymać żeby nazwać Cię ostatnim kutasem. Skoro Tobie nie przeszkadza jak Cię wyzywają, to powiem tylko - ziewaj do berła.
-
Vomitor - 01-16-2008
Chciałbyś mojej reakcji, śmieciu. Poproś, a się zastanowię nad nią.
-
SuperWrzód - 01-16-2008
Vomitor napisał(a):Chciałbyś mojej reakcji, śmieciu. Poproś, a się zastanowię nad nią.
Nawet nie chciałbym żebyś był masturbatorem bydła, bo... szkoda mi bydła.
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-16-2008
Vomitor napisał(a):Nie no, zabawnie się obserwuje, jak co niektórzy za wszelką cenę próbują mi tu dosmolić, dzwoniąc nawet w tym celu specjalnie po wsparcie
gdzie mieszkasz?
-
raf667 - 01-16-2008
najlepsze jest to że vomitor myśli że jest ponad wszystkimi, wyższy poziom po prostu
-
Zoltan - 01-16-2008
Vomit, daruj już sobie te inwokacje

hock: Nikogo to nie obchodzi, absolutnie nikogo. No, może poza tym, że robisz z siebie kretyna (hahaha JA to mówię

).
-
Vomitor - 01-16-2008
raf667 napisał(a):najlepsze jest to że vomitor myśli że jest ponad wszystkimi, wyższy poziom po prostu
Ty to powiedziałeś, nie ja.
-
SuperWrzód - 01-17-2008
Vomitor napisał(a):raf667 napisał(a):najlepsze jest to że vomitor myśli że jest ponad wszystkimi, wyższy poziom po prostu
Ty to powiedziałeś, nie ja.
Skoro jesteś z tak zwanych 'elit', to wypierdalaj stąd i nie wkurwiaj ludzi, którzy mają ciekawsze rzeczy do roboty niż jechanie po takim kurewskim imbecylu jak Ty.
-
Zoltan - 01-17-2008
SuperWrzód napisał(a):wypierdalaj stąd
Nie. Zostań.
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-17-2008
womitor, nie odpowiedziales na moje pytanie
-
Valhalla - 01-17-2008
kurwa czlowiek 3 dni kompa nie ma a tu takie rzeczy ;>