-
Tomash - 08-24-2006
Żydokomunojezuitomasoneria zabrała nam jedną planete:
http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3570624.html
-
Kamael - 08-24-2006
To dziwne, jeszcze tydzień temu słyszałem, że właśnie po przedefinowaniu pojęcia "planeta" ich ilość się powiększy - miał dojść m.in. Haron. Szybko zmnienili zdanie ; ).
-
Tomash - 08-24-2006
No ale wtedy przecież trzeba by troche jeszcze tych planet dorobić i by sie bajzel zrobił. Pluton zresztą od samego odkrycia wzbudzał spore kontrowersje, wg mnie to jest słuszna decyzja.
-
Balthor - 08-24-2006
sie pochwale nowym zdjeciem xD w odpowiednim topicu
-
ReTuRn - 08-24-2006
Cytat:nie... to akurat jest słodka prawda
Czasem mam wątpliwości, czy mój brat nie dorwał się do kompa i nie próbuje kontynuować swej kabareciarskiej działalności, tylko tu prezentuje już najgorsze z nagorszych swoich dokonań.
-
Acrid - 08-24-2006
Balthor napisał(a):sie pochwale nowym zdjeciem xD w odpowiednim topicu
Ile stoi taka dziara obecnie? Akurat ten wzor w ogole nie w moim typie i sam takiego bym napewno nie chcial, ale tak czysto z ciekawosci.
-
Valhalla - 08-24-2006
^
moj przyjaciel robi tatuaze

Juz polowe naszych znajomych wydziaral, za cos takiego to by ze 100 wzial

ale tribale sa a fe
-
The Stig - 08-24-2006
ReTuRn napisał(a):Ponieważ nie od dziś moje fotki robią tu niesamowitą furrorę, zamieszczam jeszcze jedną i czkema na NAPRAWDE SMIESZNE komentarze 
http://img364.imageshack.us/my.php?image=gruppenfotoschuleui7.jpg
śmieszne to może być zdjęcie, a nie jego komentarze heh

ześ prawie dziewke udusił
-
Balthor - 08-24-2006
niech tylko ktos skopiuje moj wzor a zabije go golymi rekami :] sam rysowalem wzor wiec spadac xD
mi sie tam podobaja tribale i mowcie co chcecie, za moj dalem 180 w studiu, normalnie za takie biora okolo 3-4 stowy bo duuuzo pracy przy nim jest, oj duzo
-
Książę 2 - 08-24-2006
Balthor napisał(a):mi sie tam podobaja tribale i mowcie co chcecie, za moj dalem 180 w studiu, normalnie za takie biora okolo 3-4 stowy bo duuuzo pracy przy nim jest, oj duzo
Oj ziomek, ziomek... bez urazy, ale to typowa gadka kogoś kto brał udział tylko przy tworzeniu jednego tatuażu - swojego. Nię będę tu dywagował na temat cen (mogą być różne), tego czy wzór jest fajny czy nie, bo to kwestia gustu, czy tego czy został wykonany dobrze czy nie. Ale nie wciskaj kitu że to trudny do wykonania i strasznie czasochłonny tatuaż, bo tak nie jest. Linie, troszkę blaszki, najprostsze z możliwych cienie. Nie staram się być złośliwy, wiem że dla ciebie ten tatuaż jest najfajniejszy, najlepszy i w ogóle naj - tym bardziej w fazie kiedy jeszcze jest świeży jak rana po glebie na motorynce i cieszysz się nim od kilku godzin bądź dni, smarujesz wazeliną, Bepanthenem czy innym Alantanem i w ogóle poświęcasz mu dużo czasu i jestes nim podjarany - wszystko ok. Ale czasochłonnego i trudnego w wykonaniu tatuażu to ty chyba nie widziałeś "w robocie". I nie jadę ci, po prostu nie gadaj głupot.
-
Necro Desecrator - 08-25-2006
Niedługo wstawię nowe foty żeby sie laski mogły trochę pospuszczać
-
Balthor - 08-25-2006
ksiaze a ty wes sie uspokoj, po pierwsze nie powtarzaj sie ze mi nie jedziesz, nawet jakbys jechal to by mi to zwisalo, a sam sobie nie wymyslilem ze jest skomplikowany, gosc ktory go robil mowil ze jest dosc dziwny i specyficzny do zrobienia, a jesli chodzi o na prawde skomplikowane to widzialem takie, bylem przy robieniu takich i nigdzi nie powiedzialem ze moj jest najtrudniejszy z trudnych...
ogolnie rzecz biorac podchodz do zycia troche na luzie a nie jak mafioso z lat 80 (nie zapomne tego porownania xD)
i nie jestem twoim ziomkiem
-
Tomash - 08-25-2006
Valhalla napisał(a):^
moj przyjaciel robi tatuaze
Juz polowe naszych znajomych wydziaral, za cos takiego to by ze 100 wzial
ale tribale sa a fe 
Moze nie tyle "a fe" ale po prostu teraz wszyscy je mają, to już się nudne robi
-
Książę 2 - 08-25-2006
Balthor napisał(a):ksiaze a ty wes sie uspokoj, po pierwsze nie powtarzaj sie ze mi nie jedziesz, nawet jakbys jechal to by mi to zwisalo, a sam sobie nie wymyslilem ze jest skomplikowany, gosc ktory go robil mowil ze jest dosc dziwny i specyficzny do zrobienia, a jesli chodzi o na prawde skomplikowane to widzialem takie, bylem przy robieniu takich i nigdzi nie powiedzialem ze moj jest najtrudniejszy z trudnych...
ogolnie rzecz biorac podchodz do zycia troche na luzie a nie jak mafioso z lat 80 (nie zapomne tego porownania xD)
i nie jestem twoim ziomkiem
Po pierwsze powtarzałem że ci nie jadę dlatego, żebyś zrozumiał że chcę porozmawiać z tobą spokojnie, bez napinki i jak z człowiekiem, ale widać że nie da rady. Po drugie skoro nie jestem twoim ziomkiem to bardzo dobrze, bo się okazało że jesteś równo pozamiatanym kiepem melą gaszonym i ogólnie pierdzę w twoim kierunku. A po trzecie to spierdalaj =)
-
Balthor - 08-25-2006
rotfl po prostu, jesli chcesz rozmawiac z kims spokojnie i normalnie to postaraj sie dobierac odpowiednie slowa, kolejna sprawa nigdzie nie chcialem cie obrazic czy cos, tylko twoja duma czy cokolwiek innego wziela gore i musiales byc cwaniakiem itp. powiem ci tyle ze gowno mnie obchodzi czyjas osoba na forum, tutaj mozesz byc kim chcesz i zachowywac sie jak chcesz, wiec skonczmy ta bezsensowna rozmowe,
a po trzecie milego dnia