-
Neth - 07-07-2005
selbsmord napisał(a):bawiłeś się przy techno i electro, wiesz teraz to naprawdę Ci współczuję - musiało być zajebiste wesele przy techno - już widzę pannę młodą drygającą w tak napierdalających basów i ultra fioletowych świateł normalnie maks. A pozatym to masz bardzo mierne pojęcie robaczku o "wiejskich weselach". Wychodzi z tego, że wódę pije się tylko na wsi - a ty co speeda strzelałeś na weselu techno - electro???. Tak sie akurat złożyło iż moja siostra wychodziła w czerwcu za mąż. I organizowalliśmy to wesele. Było ono w remizie (tak JESTEŚMY ZE WSI!!!!!!) gastronomią zajęła się profesjonalna firma caterringowa, przystroiła stoły, były wyśmienite potrawy, stół drinkowy, staropolski, a obsługiwali nas kelnerzy w strojach szlacheckich. Co do muzyki, to mamy XXI wiek, więc nie było przyśpiewek tylko zespół -żywa sekcja, bas, gitara, perkujsa, klawisze i jakoś nie grali "ludowych" piosenek. Na szczęscie techno też nie grali............ i wiesz co młody i jego rodzina pochodzą z Krakowa - z podziwu wyjśc nie mogli bo to było prawdziwe WESELE.... Ale jesli ktoś woli techno electro to coż kwestia gustu ale to i tak paranoja..........
A co do agresji to i tak jest spokojny ton - a ta mroczna gotka i tak pieprzy głupoty i zdania nie zmienie
urzekla mnie twoja historia...
-
Nivo - 07-07-2005
A ja wogóle nie cierpie żadnych wesel, zabaw, dykostek, bali itp. gówien!!!
Jak już zabawa, to tylko na kocercie, albo ze znajomymi przy piwie/wódce
-
selbsmord - 07-07-2005
Scully napisał(a):selbsmord napisał(a):a ta mroczna gotka i tak pieprzy głupoty
Nie chce mi się nawet dyskutować z Tobą na temat wieśniackich imprez, ale za mroczną gotkę to mogłabym Ci ostro przypierdolić, bowiem moja osoba omija gotyk szerokim łukiem, ot co.
łał gotka omijająca gotyk szerokim łukiem, a może sklepieniem

dziecko wyluzuj, bo nerwy na urodzie szkodzą
-
Scully - 07-07-2005
z ciebie tak wionie kulturą, jak ze mnie gotykiem
-
Dżemik - 07-07-2005
Ah te zakompleksione nastolatki..

hock:
-
selbsmord - 07-07-2005
Scully napisał(a):z ciebie tak wionie kulturą, jak ze mnie gotykiem
wiesz nie wiem czym wionie ale czasami jak bąka puszcze to wionie i to mocno
pozatym jak widze cos takiego "True Epic Metal Warriorwoman" to nic innego się nie ciśnie na myśl tylko "Mroczna MiGOTKA"

[/i]
-
<:LeXia:> - 07-07-2005
Laleczki noszace koszulki typu Punky night itp
-
ReTuRn - 07-07-2005
Cytat:wiesz nie wiem czym wionie ale czasami jak bąka puszcze to wionie i to mocno
pozatym jak widze cos takiego "True Epic Metal Warriorwoman" to nic innego się nie ciśnie na myśl tylko "Mroczna MiGOTKA" [/i]
To jest ironia........
Ale ogólnie zgadzam sie, ztym , co na temat wesel mówi selbsmord.
-
selbsmord - 07-07-2005
ReTuRn napisał(a):Cytat:wiesz nie wiem czym wionie ale czasami jak bąka puszcze to wionie i to mocno
pozatym jak widze cos takiego "True Epic Metal Warriorwoman" to nic innego się nie ciśnie na myśl tylko "Mroczna MiGOTKA" [/i]
To jest ironia........
Ale ogólnie zgadzam sie, ztym , co na temat wesel mówi selbsmord.
i masz u mnie za to DUZĄ FLACHĘ 8)
dobrze wiedzieć, ze normalni ludzie jeszcze istnieją
-
Kaktus. - 07-07-2005
selbsmord napisał(a):bawiłeś się przy techno i electro, wiesz teraz to naprawdę Ci współczuję - musiało być zajebiste wesele przy techno - już widzę pannę młodą drygającą w tak napierdalających basów i ultra fioletowych świateł normalnie maks. A pozatym to masz bardzo mierne pojęcie robaczku o "wiejskich weselach". Wychodzi z tego, że wódę pije się tylko na wsi - a ty co speeda strzelałeś na weselu techno - electro???. Tak sie akurat złożyło iż moja siostra wychodziła w czerwcu za mąż. I organizowalliśmy to wesele. Było ono w remizie (tak JESTEŚMY ZE WSI!!!!!!) gastronomią zajęła się profesjonalna firma caterringowa, przystroiła stoły, były wyśmienite potrawy, stół drinkowy, staropolski, a obsługiwali nas kelnerzy w strojach szlacheckich. Co do muzyki, to mamy XXI wiek, więc nie było przyśpiewek tylko zespół -żywa sekcja, bas, gitara, perkujsa, klawisze i jakoś nie grali "ludowych" piosenek. Na szczęscie techno też nie grali............ i wiesz co młody i jego rodzina pochodzą z Krakowa - z podziwu wyjśc nie mogli bo to było prawdziwe WESELE.... Ale jesli ktoś woli techno electro to coż kwestia gustu ale to i tak paranoja..........
A co do agresji to i tak jest spokojny ton - a ta mroczna gotka i tak pieprzy głupoty i zdania nie zmienie
eee to to wesele to było co najwyżej pół wiejskie
uwierz mi
-
Kudłaty_87 - 07-07-2005
Wiocha? hmm to dla mnie nadchodzace wybory prezydenckie... 12564858984 kandytatów i wśród nich nikt normalny..i oczywiście wszyscy sciemniający naiwnych ludzi...to jest dla mnie wiocha, że w tym pięknym kraju ludzie nadal wierzą tym wsyztskim tzw. "politykom"
-
aXe Rose - 07-08-2005
Wiocha to niebieskie (?!?!?!?!?!) glany (widziałem dzisiaj kogoś w takich) :/
-
Kudłaty_87 - 07-08-2005
Dobrze że różowych jeszcze nie wymyślili.........
-
selbsmord - 07-08-2005
Kudłaty_87 napisał(a):Dobrze że różowych jeszcze nie wymyślili.........
to nie widziałeś takich.... stary ja już miałem "nieprzyjemnosć" takie widzieć, mało tego widziałem pomarańczowe i to w sklepie obuwniczym Dr.Martensa
-
Kudłaty_87 - 07-08-2005
ech po wczorajszych zamachach i dzisiejszej informacji o kolorach glanów zastanawiam się..do czego ten świat zmierza....