Forum Rockmetalshop
Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth??? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth??? (/thread-nymphetamine-czy-to-juz-koniec-cradle-of-filth)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

- Nightal - 09-12-2005

Vomitor napisał(a):"... oraz wyznawcy zjadającego własne gówna pedała daniego"
Gówno to zjadają panowie z Anima Damnata... chociaż kto wie... Dani ostatnio coś przytył Wink

- Vomitor - 09-12-2005

Mówię wam, ten pedał na setę wdupia własne gówna, hmmm... może nie tylko własne... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- Necro Desecrator - 09-12-2005

Vomitor napisał(a):Mówię wam, ten pedał na setę wdupia własne gówna, hmmm... może nie tylko własne... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A wporzo są nauczyciele w budowlance?

- Nightal - 09-12-2005

Vomitor napisał(a):Mówię wam, ten pedał na setę wdupia własne gówna, hmmm... może nie tylko własne... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Widzę, że jesteś dobrze zorientowany. Czyżbyś degustował te gówienka razem z nim ? A może te kupy były jedynie prologiem do upojnej nocy we dwoje w wannie pełnej sraki? To by wyjaśniało skąd masz takie pewne informacje. O orientacji seksualnej Daniego się niewypowiadam. Przecież Ty wiesz lepiej.
Wkońcu swój swego pozna Wink

edit: poprawa sprawdzianu ortograficznego Wink

- Vomitor - 09-12-2005

necro desecrator napisał(a):A wporzo są nauczyciele w budowlance?

nie wiem, może sam mi powiesz?

nightal napisał(a):Widzę, że jesteś dobrze zorientowany. Czyżbyś degustował te gówienka razem z nim ? A może te kupy były jedynie prologiem do upojnej nocy we dwoje w wannie pełnej sraki? To by wyjaśniało z kąd masz takie pewne informacje.

Proszę, proszę.. komuś poruszony przeze mnie temat dał asumpt do podzielenia się fantazjami seksualnymi pod płaszczykiem zripostowania mych uwag o panu d. ... Laughing Laughing Laughing Laughing bo normalny człowiek by tego co powyżej zostało napisane nie wymyślił... :? :?

nightal napisał(a):O orientacji seksualnej Daniego się niewypowiadam. Przecież Ty wiesz lepiej.

Nie tylko ja, ale chyba wszyscy o tym wiedzą...starczy spojrzeć na to coś co znajduje się u daniego w miejscu określanym zazwyczaj "twarzą" . Laughing Laughing Laughing

Aha.... no i przede wszsytkim nie "z kad" tylko "skąd"....

- Nightal - 09-12-2005

Trzeba było się udzielać na forum SoR to byś wiedział kto ma takie fantazje. Gdybym nie wiedział kim był Damphr to powiedziałbym, że to Ty Wink

- RamzeS - 09-12-2005

Do kurwy nędzy dajcie se juz na luz,ilez mozna dyskutowac o kredkach ;/

- Nightal - 09-12-2005

Mówiłem to kilka stron wcześniej, ale skoro ktoś odkopał temat to śmiejemy się dalej Angry

- Vomitor - 09-12-2005

nightal napisał(a):chociaż kto wie... Dani ostatnio coś przytył

to tak w temacie poufnych informacji na temat powyższego delikwenta Wink Laughing

ale faktycznie... ile to idzie się kłócić z jego powodu... gdyby to był jeszcze ktoś tego warty :?

- RamzeS - 09-12-2005

Nightal napisał(a):Mówiłem to kilka stron wcześniej, ale skoro ktoś odkopał temat to śmiejemy się dalej Angry
To juz przestało być śmieszne jakiś czas temu Neutral

- Nightal - 09-12-2005

Vomitor napisał(a):gdyby to był jeszcze ktoś tego warty :?
Ładne podsumowanie Tongue

- X_factor - 09-15-2005

Panowie panowie panowie (i panie) o czym my tu mówimy o tym że Dani przytył lub o tym że kompie się z którymś z was w wannie pełnej sraki. To jest temat poświęcony płycie anie wokaliście i upodobaniach seksualnych. Jak niemacie joż o czym pisać po po jakiego grzyba wogule tu wchodzicie i pierdolicie jakieś farmazony nie na temat. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- Nightal - 09-15-2005

A Ty po co się odzywasz? Nie widzisz, że nasze dywagacje zostały podsumowane i zakończone? Najlepiej niech ktos zamknie ten topic. Temu forum starczy kredek na kilka dobrych lat.

- Lech - 09-15-2005

Popieram.

- Necro Desecrator - 09-15-2005

Nightal napisał(a):Temu forum starczy kredek na kilka dobrych lat.

Ja myślę ,że generalnie Kredek już ,,starczy".