-
Valhalla - 10-28-2006
Yogurt napisał(a):dziś zakupione: Terry Pratchett - Piąty Elefant... mam nadzieję że to dobre jest 
jest (;
-
Tamu - 11-02-2006
Jak wiekszosc ksiazek pratchetta
Aktualnie mam filma na Forgotteny, czytam wiec "pieśń Elfa"
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-02-2006
a ja kurwa nie lubie pratchetta, wkurwia mnie jego styl i poczucie humoru. Usilowalem przebrnac przez "Kosiarza", ale nie dane mi bylo
mnie nudzi i nie smieszy
-
Sobota - 11-02-2006
DLa mnie terry to też nic specjalnego, niektóre gagi fajne, ale np. całego koloru magii nie przeczytałem -> poprostu mnie to już wręcz wkurwiało.
-
Prisca - 11-02-2006
Ouu jeee, nie czuje się osamotniona w takim razie. Za Pratchetem także nie przepadam, jakoś do mnie nie przemawia - ale to kewstia gustu.
A obecnie czytam sobie
Posiadłość Blackwood Anny Rice ;]
-
Yogurt - 11-02-2006
jeżeli w książkach Pratchetta potraficie znaleźć tylko humor i gagi to szczerze wam współczuje...
-
Książę 2 - 11-02-2006
Bo ty na bank zrywasz boki przy ksiażkach Chmielewskiej
-
Tamu - 11-03-2006
Co do postów wyżej, no mówie, humor pratchetta na dluzsza mete nudzi, a w niektorych ksiażkach jest niezbyt ciekawy. Ale pratchett to ie komedia, nie czyta sie go wylacznie dla humoru w nim zawartego.
Księcia2 zignoruje -.-
-
Tomash - 11-03-2006
Tamu napisał(a):Księcia2 zignoruje -.-
słuszne podejście
Mi Pratchett w ogóle nie wchodzi, próbowałem czytać kilka książek żadnej nie doczytałem do końca, jednak wole SF ;]
-
Prisca - 11-03-2006
Bla, bla, bla... A czy ja pisałam coś o humorze ? Mi po prostu nie odpowiada styl, i tak jak niektórzy nie lubią przykładowo romansideł, ja nie przepadam z książkami Pratchetta, co nie znaczy, że go nie szanuje. Po prostu nie pasuje mi jego styl i tyle.
-
Przemek87 - 11-03-2006
"Do przerwy 0:1" - kult !!!!
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-03-2006
hohoho przemek widze klasyke czyta
zajebista
-
Valhalla - 11-03-2006
Książę 2 napisał(a):Bo ty na bank zrywasz boki przy ksiażkach Chmielewskiej
to by sugerowalo, ze jest kobieta.
Ja uwielbiam Chmielewska
-
Ramone - 11-04-2006
Wkońcu za coś się wzięłem (poza lekturami) aktualnie jestem w połewie "Cienia Poego".Mi się podoba.
-
Puna - 12-20-2006
Ajana CD Action.. Jeju ile to lat temu było jak mój ojciec to kupował..
A tak to kupuje Metal Hammer.. Jak się cholernie nudzi to se poczytać można. Troche zanudzają niektórymi artykułami.
A obecnie z książek to czytam "Zakładnicy Diabła".