Forum Rockmetalshop
Ulubiona kreskówka :) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Ulubiona kreskówka :) (/thread-ulubiona-kresk%C3%B3wka)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Wars - 05-28-2006

"Słuchaj, masz tu jakieś zabawki z serii „Brygada małżâ€, czy nie? Od babskiego gadania robi mi się niedobrze." Big Grin Jeden z moich ulubionych cytatów z JB.

@Ramone, Balzac- TU macie więcej wymiatających cytatów ;D

- Jałokim - 05-28-2006

warsadal napisał(a):[Obrazek: jonny_bravo_panini.jpg]

I tyle! Smile
tak patrze:
avatar ---> umieszczony imejdż...
umieszczony imejdż ---> awatar...
Big Grin

a zapomniałem o "Głowie godziny", "Bobi kontra wapniaki" i "Simsonach" wspomnieć. Z naciskiem na to pierwsze
ździebko szkoda zę CN już nie mam. Chociaż... w sumie i tak pewnie bym nie oglądał mimo sentymenta Big Grin

- Wars - 05-28-2006

Jałokim napisał(a):
warsadal napisał(a):[Obrazek: jonny_bravo_panini.jpg]

I tyle! Smile
tak patrze:
avatar ---> umieszczony imejdż...
umieszczony imejdż ---> awatar...
Big Grin
No kurna, czekałem, aż ktoś wreszcie zauważy to uderzające podobieństwo Big Grin Rzeczywiście: poza, mina i imidż kreowany na Johnnego Big Grin

- -Rene- - 05-28-2006

^Kurna..czyli czas się robić 'na bobra' ;> .

- Kamael - 05-29-2006

"Krecik", "Bolek i Lolek", "Reksio" i w zasadzie reszta może spierdalać ; ). Nie no, z nowych lubię oczywiście Dextera, pana Bravo i przede wszystkim wszystko w Looney Tunes, które jako "Diabelski młyn" lecą teraz na C+ - niczego lepszego obecnie nie ma.

- Krzychun - 05-29-2006

South Park
Sasiedzi
Wilk i zajac

- balzac - 05-29-2006

Cytat:Wilk i zajac
No jak mogłem zapomnieć o tym.
Zajec, pagadi Laughing Laughing (czy jakos tak, już ruska nie mam w szkole, więc nie pamietam)

Bolki Lolki Kreciki itp. tyż są spoko.
Kiedyś się też Spidermana oglądało, na TVP2 leciało kiedyś.

Za to spieprzać mogą wszelki japońskie bajki z szatańskim przesłaniem typu Pokemon Big Grin

- Krzychun - 05-29-2006

A pamieta ktos jak sie nazywala taka stara polska/czeso/ruska(juz nie pamietam)bajka o pingwinie w szaliku??

balzac napisał(a):Za to spieprzać mogą wszelki japońskie bajki z szatańskim przesłaniem typu Pokemon Big Grin

Nie inaczej!

- Frieri - 05-29-2006

Laboratorium Dextera
Johny Bravo
Koziołek Matołek
South Park
Atomówki
Gumisie
Krecik
Chyba to by bylo na tyle...chociaz tych bajeczek jest duzo wiecej...
Co do japonskich pokemonow i tym podobnego shitu, to ich kreskowki nie umywają sie do naszych, polskichBig Grin...

- Kamael - 05-29-2006

Krzychun napisał(a):A pamieta ktos jak sie nazywala taka stara polska/czeso/ruska(juz nie pamietam)bajka o pingwinie w szaliku??

Pik Pok! Kultowa rzecz.

- Tomash - 05-29-2006

A pamiętacie "Wyspe niedzwiedzi"??? Chyba pierwsza kreskówka robiona na kompie, i to o ile mnie pamięc nie myli na Amidze Big Grin Kiedyś przewaliłem pół netu żeby znaleźć jak sie to nazywało Big Grin

- RamzeS - 05-29-2006

Kamael napisał(a):"Krecik", "Bolek i Lolek", "Reksio" i w zasadzie reszta może spierdalać ; ).
Dorzućmy jeszcze "Wilka i Zająca" i się zgodze w 100 %

- -Rene- - 05-29-2006

Ejże! A co 'Żwirek i Muchomorek'? ; ).

- statekx - 05-29-2006

The Simpsons
Futurama

- RamzeS - 05-29-2006

-Rene- napisał(a):Ejże! A co 'Żwirek i Muchomorek'? ; ).
Wybacz.Zapomniałem.Ale skleroza w moim wieku ,to już norma.

To może jeszcze "Rumcajs" i "Zaczarowany ołówek"