Forum Rockmetalshop
Varg martwy? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Varg martwy? (/thread-varg-martwy)

Strony: 1 2 3

- SatanicSyndrome - 12-26-2004

i w dodatku żydokomunistyczna !

A jak ! Wink

- Cesarzyk - 12-26-2004

Dangus napisał(a):
Cesarzyk napisał(a):Dlatego. I Euro nie ma nic do tego jakby zabił kogokolwiek to dla mnie też byłby śmieciem. Szczególnie że dalej nie żałuje tego co zrobił.

Wiec teraz ocenia sie muzyków po tym co robili, a nie jaka muzyke twrzoyli, Debilizm, oby tak dalej....

A ja mówię o nim a nie o jego muzyce. Żal by mi go nie było bo jego ostatnie dzieła w midi to ostatnie gówno Laughing

- Unholy_Priest - 12-29-2004

Varg nagrał 3 dobre płyty - burzum, aske i det som engang var - reszta to parcha i chała.
a co do samego varga... do jego podpaleń kościołów nic nie mam (sam bym kilka chętnie sfajczył... ehhh kościół-zaraza cywilizacji)... cóż... zabił Euro.. ale nie wiemy czy w samoobronie czy nie, i nigdy sie tego nie dowiemy więc ten argument można sobie darować. Ale fakt, był idiotą. Szczerze to mi wisi czy umarł czy nie... i tak już żadnego porządnego albumu by nie nagrał, więc co za różnica. Przynajmniej jednego ciołka mniej na świecie by było Smile

- LCF - 12-29-2004

M e t
h e a

Big Grin

- Kuman666 - 12-27-2006

=Sat= napisał(a):1. Eurogejka mi nie szkoda. Nigdy nie lubiłem Mayhem.

co za pokurw

- Kuman666 - 12-27-2006

Unholy_Priest napisał(a):Varg nagrał 3 dobre płyty - burzum, aske i det som engang var - reszta to parcha i chała.
a co do samego varga... do jego podpaleń kościołów nic nie mam (sam bym kilka chętnie sfajczył... ehhh kościół-zaraza cywilizacji)... cóż... zabił Euro.. ale nie wiemy czy w samoobronie czy nie, i nigdy sie tego nie dowiemy więc ten argument można sobie darować. Ale fakt, był idiotą. Szczerze to mi wisi czy umarł czy nie... i tak już żadnego porządnego albumu by nie nagrał, więc co za różnica. Przynajmniej jednego ciołka mniej na świecie by było Smile

ah żeby ciebie też zabili...

- Danzig - 12-27-2006

Kuman666 napisał(a):
Unholy_Priest napisał(a):Varg nagrał 3 dobre płyty - burzum, aske i det som engang var - reszta to parcha i chała.

ah żeby ciebie też zabili...
grrr ...

- Slapi - 12-27-2006

Eh... Tacy jak ty niepotrzebnie tlen zurzywają na tej ziemi...

- Passive - 12-28-2006

a ciul wie czy by akurat ciekawego albumu nie nagrał, nie oceniaj U. Priestcie zbyt pochopnie. Mi np bardziej odpowiada klimat dawnego Mayhem

- vougar - 12-11-2010

Gdyby umarł napisaliby na wikipedii..

- Adolf Presley - 02-10-2011

vougar napisał(a):Gdyby umarł napisaliby na wikipedii..

I w "Gościu Niedzielnym"

- Aursaria - 07-12-2011

Dangus napisał(a):Wiec teraz ocenia sie muzyków po tym co robili, a nie jaka muzyke twrzoyli, Debilizm, oby tak dalej....
Myślę, że określenie "dekiel" opisuję bardziej człowieka, a nie muzyka. Tak więc Cesarzyk opisał tym słowem charakter człowieka, a nie talent muzyczny muzyka na podstawie tego, że zabił Euro i spalił 3 kościoły (tego mimo wszystko też nie pochwalam).

Wracając do tematu - powiem tylko, że w latach 60tych Jim Morrison umierał 3 razy dziennie. Tak więc Varg żyje sobie szczęśliwie z żoną i córką na wsi.

Slapi napisał(a):Eh... Tacy jak ty niepotrzebnie tlen zurzywają na tej ziemi...
a tacy jak ty niepotrzebnie zużywają stronę na forum.[/quote]

- IstnyKurwaRomantyk - 07-13-2011

zamknij ryj

- nosferatu - 07-14-2011

dzień dobry.

- Aursaria - 07-14-2011

pOpŁaKaŁaM SiEm pRzEz cIeBiE Sad Sad Sad :*
---
Dzień dobry.