Forum Rockmetalshop
Nine Inch Nails - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Gothic/Darkwave/Coldwave/Industrial (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-gothic-darkwave-coldwave-industrial)
+--- Wątek: Nine Inch Nails (/thread-nine-inch-nails)

Strony: 1 2 3 4

- dobermann - 05-18-2005

bo to jest tak dzięki skinny puppy zaistniał projekt o nazwie nine inch nails, a dzięki ninom zaistniał projekt o nazwie marylin manson Smile ale to już dłuuuga historia Smile

- Luna deMoon - 05-19-2005

Dober opowiedz - dzieci lubią bajki na dobranoc Big Grin

- Szyszak - 05-25-2005

Reznor zalatwil MM studio i byl ich producentem. W sumie to on stworzyl MM, a nie Brian Warner.

- dobermann - 05-25-2005

dokładnie, ponadto razem koncertowali MM jako support NIN

- Smola - 06-12-2005

"Normalne" Lp w kolejnosci wydania :
1)Preety Hate Machine 1989
2)Broken 1992
3)The Downward Spiral 1994
4)The Fragile 1999
5)And All that Could Have Been + Still 2002
6)With Teeth 2005

Nie wliczalem tu oczywiscie Remixow :]

A tak wogole to witam ,to moj pierwszy post na tym forum Smile

- Pearl - 06-13-2005

Siema Smile Skąd ja znam ten nick??? Hmm... Nieważne zresztą. A które płyty z remixami podobają Wam się najbardziej? Ale z remixami, nie te "normalne" Wink

- Smola - 06-13-2005

Moim faworytem jest "Furhter Down the Spiral v.2" za genialne remixy closuera i boski nowy kawalek made by Aphex Twin 8)

- Pearl - 06-13-2005

Oho, trzeba zdobyć płytkę i obadać, bo szczerze mówiąc jej jeszcze nie słyszałam Smile A udzielasz się na jakimś forum Nin? Bo znam tą ksywkę tylko nie pamiętam skąd Wink

- Smola - 06-15-2005

Udzielam sie na obydwu forach Nine Inch Nails

- Pearl - 06-15-2005

Wiedziałam. A mam pytanie. Jak wejść na forum z nin.pl, bo nie można wyświetlic strony :? Będę wdzięczna za odpowiedź Smile Pozdr.

- Smola - 06-15-2005

Stronka zostala przeniesiona na nowy darmowy serwer www.nin.xt.pl/forum

- Pearl - 06-15-2005

Ooo, dziękuję bardzo Smile Ciekawe czy ktoś z forum RMS wybrał się na koncert Gwoździ do Berlina Wink Kurde, szkoda, że mnie tam nie ma Sad Trudno, może innym razem... Swoją drogą... Mogli by w końcu do Polski przyjechać :?

- XdkyX - 07-07-2005

kurde musze przyznac ze nie moge przesluchac calego "Downward spiral" od poczatku do konca, bo juz mniej wiecej w polowie dostaje glupawy, dreszczy i pojeby Smile plyta niszczy i miazdzy, czysty geniusz.....

- Pearl - 07-08-2005

XdkyX napisał(a):kurde musze przyznac ze nie moge przesluchac calego "Downward spiral" od poczatku do konca,
Przeczytawszy początek Twoje posta byłam pewna, że w dalszej jego części 'pojedziesz' po tej płycie równo. A tu takie miłe zaskoczenie Wink

- Smola - 07-08-2005

Fachowy sluchacz potrafi zrozumiec kazdy rodzaj

Choc nie zaprzeczam ,ze TDS jest trudny w odbiorze jednak przez to bardzo orginalny Smile