Forum Rockmetalshop
\,,/CANNIBAL CORPSE\,,/ - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: \,,/CANNIBAL CORPSE\,,/ (/thread-cannibal-corpse)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Atreju - 01-17-2005

"Butchered At Birth" i wogóle wszystkie z Krzysiem.

- Dechri - 01-17-2005

nie zauważyłem abym pisał coś o śpiewaniu, did I ?

- Dżemik - 01-17-2005

psychosis napisał(a):jak dzisiaj sobie zassalem ich album to z odpaleniem kazdej piosenki miałem coraz wieksza ochote na smianie nie... Kazdy by mógł tak charczeć jak oni... 0 rozwoju 0 orginalnosci

Tak sie zastanawiam.. Skad wiesz czy zespol sie nie rozwija skoro przesluchales tylko 1 plyte?

Cytat:No niemów mi ze śpiewaja??? bo chyba z krzesła spadne...Jak Twoim zdaniem to jest spiew to świnie lataja...

To jest prawdziwy growl..

Najlepsze plyty? Bloodthirst i Tomb Of The Mutilated.. (nie slyszalem wszystkich albumow)

- psychosis - 01-17-2005

Dżemik napisał(a):
psychosis napisał(a):jak dzisiaj sobie zassalem ich album to z odpaleniem kazdej piosenki miałem coraz wieksza ochote na smianie nie... Kazdy by mógł tak charczeć jak oni... 0 rozwoju 0 orginalnosci

Tak sie zastanawiam.. Skad wiesz czy zespol sie nie rozwija skoro przesluchales tylko 1 plyte?

Cytat:No niemów mi ze śpiewaja??? bo chyba z krzesła spadne...Jak Twoim zdaniem to jest spiew to świnie lataja...

To jest prawdziwy growl..

Najlepsze plyty? Bloodthirst i Tomb Of The Mutilated.. (nie slyszalem wszystkich albumow)
PS1.Gdzie napisalem ze przesłuchalem 1 plyte?? Napisalem tylko ze dzisiaj sobie sciagnelem 1 album i przesłuchalem,ale to nieznaczy ze wczesniej niesciagalem ich albumów.
PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...

- Skippy - 01-17-2005

psychosis napisał(a):PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...

A masz wogóle pojęcie co to jest growl..? Sądząc z wypowiedzi chyba nie bardzo..

- psychosis - 01-17-2005

Skippy napisał(a):
psychosis napisał(a):PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...

A masz wogóle pojęcie co to jest growl..? Sądząc z wypowiedzi chyba nie bardzo..
Nie *** niewiem co to jest growl , oświeć mnie Skippy...

- Skippy - 01-18-2005

psychosis napisał(a):
Skippy napisał(a):
wiocha...

Nie *** niewiem co to jest growl , oświeć mnie Skippy...

Miałeś okazję usłyszeć growl słuchając tej 1 płyty Cannibal Corpse.

- Atreju - 01-18-2005

Skippy napisał(a):
wiocha...

Dziwne, ale odniosłem podobne wrażenie Confusedhock:

- psychosis - 01-19-2005

to odniosleś blędne wrażenie... tak mi przykro...

- Alsvartr - 01-19-2005

Ja osobiście za tak głebokim growlingiem jak prezentuje Barnes czy Benton nie przepadam.Wolę np growl D.Vincenta czy Petera Wink

- Dechri - 01-19-2005

D.V. to rozumiem ale Peter? zawsze zastanawiałem się co takiego ludzie widzą w jego głosie, jest jakby wymuszony, wręcz jakby walczył z astmą ...

- Alsvartr - 01-19-2005

Nie wiem co widzą Rolleyes mnie poprostu podoba się jego sposób śpiewania Wink

- fethora - 01-19-2005

xxx

- kapro - 01-31-2005

Cannibal Corpse = BOSS
Zajebista kapela. Póki co mam tylko Gallery Of Suicide, ale zamierzam dokupić kilka innych płyt! 8)

- Necroblood - 01-31-2005

wiocha...

Nagraj taką "wiochę" jak "tomb of the mutilated" albo "Bloodthirst" i zarycz mi tak to wtedy będziesz mógł się wypowiadać o nich, ze grają wiochę