No wiecie ... -
szepartik - 05-17-2005
Ja uwielbiam Saxon'a ale za najlepszy album uważam "denim and leather", "lionheart" tez jest niezły ale troche słabo gitare brzmieć 8)
Re: No wiecie ... -
Alsvartr - 05-17-2005
szepartik napisał(a):troche słabo gitare brzmieć 8)
ke??
szepartik - 05-19-2005
Alsvartr napisał(a):szepartik napisał(a):troche słabo gitare brzmieć 8)
ke?? 
Szczególnie w "to live by the sword" w innych utworach saxon'a jest lepsza gitara
-
Alsvartr - 05-19-2005
Powstrzymam się od komentarza...
Atreju - 05-19-2005
szepartik napisał(a):Alsvartr napisał(a):szepartik napisał(a):troche słabo gitare brzmieć 8)
ke?? 
Szczególnie w "to live by the sword" w innych utworach saxon'a jest lepsza gitara 
To chyba masz słaby bitrate w swoich empechujkach leszczu, bo Lionheart to jedna z najcięższych płyt Saxona, na której brzmienie gitary po prostu miażdży :?
-
Lacrima - 06-12-2005
Saxon to świetna kapela, a ich koncert w Warszawie był najlepszym chyba na jakim kiedykolwiek byłam!2,5 h metalowego grania, do tego rozmowa z członkami zespołu po koncercie, aurtografy i zdjęcia, świeni ludzie, esencja heavy metalu! (zaraz po Manowar

)
A plykę lubie Heavy Metal Thunder, na ktorej znjdziecie same nasjlepze kawalki Saxon, z moim ulubionym: 'Princess of the night' na czele!
-
Tomash - 06-13-2005
Lacrima napisał(a):Saxon to świetna kapela, a ich koncert w Warszawie był najlepszym chyba na jakim kiedykolwiek byłam!2,5 h metalowego grania, do tego rozmowa z członkami zespołu po koncercie,
miałem tam być

ale i tak ich widziałem, tyle że na metalmanii, i mimo nienajlepszego nagłośnienia, czasu trwania był to jeden z najlepszych koncertów w moim życiu!
-
Wojtasss... - 06-13-2005
Ja mam tylko dwupłytowy the best. Bardzo fajny
-
selbsmord - 06-15-2005
widziałem ich na Metalmanii 2003 i coż jak dla mnie kupa jak skurwysyn ale to tylko moje zdanie
-
Tomash - 06-15-2005
Szanuje zdanie, współczuje gustu
-
selbsmord - 06-15-2005
dziekuje za poszanowanie, a co do gustu..........cóż to samo moge powiedzieć o Tobie
-
Atreju - 06-15-2005
No nie bardzo, bo SAXON to rewelacja, czego nie można o twoim zjebanym guście powiedzieć :?
-
selbsmord - 06-15-2005
Atreju napisał(a):No nie bardzo, bo SAXON to rewelacja, czego nie można o twoim zjebanym guście powiedzieć :?
sie chłopaki uwzieli na mnie normalnie nie moge
-
Lacrima - 06-15-2005
No i normalnie nie tylko chłopaki...
stary dobry metal rules!
-
selbsmord - 06-16-2005
Lacrima napisał(a):No i normalnie nie tylko chłopaki...
stary dobry metal rules!
teraz to się załamałem