Forum Rockmetalshop
Saxon - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Saxon (/thread-saxon)

Strony: 1 2 3

No wiecie ... - szepartik - 05-17-2005

Ja uwielbiam Saxon'a ale za najlepszy album uważam "denim and leather", "lionheart" tez jest niezły ale troche słabo gitare brzmieć 8)

Re: No wiecie ... - Alsvartr - 05-17-2005

szepartik napisał(a):troche słabo gitare brzmieć 8)

ke?? Rolleyes

Re: No wiecie ... - szepartik - 05-19-2005

Alsvartr napisał(a):

ke?? Rolleyes

Szczególnie w "to live by the sword" w innych utworach saxon'a jest lepsza gitara Big Grin

- Alsvartr - 05-19-2005

Powstrzymam się od komentarza...

Re: No wiecie ... - Atreju - 05-19-2005

szepartik napisał(a):
Alsvartr napisał(a):

ke?? Rolleyes

Szczególnie w "to live by the sword" w innych utworach saxon'a jest lepsza gitara Big Grin
To chyba masz słaby bitrate w swoich empechujkach leszczu, bo Lionheart to jedna z najcięższych płyt Saxona, na której brzmienie gitary po prostu miażdży :?

- Lacrima - 06-12-2005

Saxon to świetna kapela, a ich koncert w Warszawie był najlepszym chyba na jakim kiedykolwiek byłam!2,5 h metalowego grania, do tego rozmowa z członkami zespołu po koncercie, aurtografy i zdjęcia, świeni ludzie, esencja heavy metalu! (zaraz po Manowar Big Grin )

A plykę lubie Heavy Metal Thunder, na ktorej znjdziecie same nasjlepze kawalki Saxon, z moim ulubionym: 'Princess of the night' na czele!

- Tomash - 06-13-2005

Lacrima napisał(a):Saxon to świetna kapela, a ich koncert w Warszawie był najlepszym chyba na jakim kiedykolwiek byłam!2,5 h metalowego grania, do tego rozmowa z członkami zespołu po koncercie,

miałem tam być Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad ale i tak ich widziałem, tyle że na metalmanii, i mimo nienajlepszego nagłośnienia, czasu trwania był to jeden z najlepszych koncertów w moim życiu!

- Wojtasss... - 06-13-2005

Ja mam tylko dwupłytowy the best. Bardzo fajny

- selbsmord - 06-15-2005

widziałem ich na Metalmanii 2003 i coż jak dla mnie kupa jak skurwysyn ale to tylko moje zdanie

- Tomash - 06-15-2005

Szanuje zdanie, współczuje gustu

- selbsmord - 06-15-2005

dziekuje za poszanowanie, a co do gustu..........cóż to samo moge powiedzieć o Tobie

- Atreju - 06-15-2005

No nie bardzo, bo SAXON to rewelacja, czego nie można o twoim zjebanym guście powiedzieć :?

- selbsmord - 06-15-2005

Atreju napisał(a):No nie bardzo, bo SAXON to rewelacja, czego nie można o twoim zjebanym guście powiedzieć :?

sie chłopaki uwzieli na mnie normalnie nie moge Laughing Laughing Laughing

- Lacrima - 06-15-2005

No i normalnie nie tylko chłopaki... Big Grin

stary dobry metal rules!

- selbsmord - 06-16-2005

Lacrima napisał(a):No i normalnie nie tylko chłopaki... Big Grin

stary dobry metal rules!

teraz to się załamałem Big Grin