-
Kalin - 11-05-2004
No własnie nie wiadomo do konca po co to nam ?

ale mogło by być całkiem śmiesznie
-
Acrid - 11-05-2004
Zbedny bajer,..
Ja i tak bede mial True Black pagan Moderator,..
-
aXe Rose - 11-05-2004
Żeby zlikwidować nabijanie postów, trzeba zmobilizować moderatorów... niech pilnują, i dają parę ostrzeżeń za posty typu
"fnananmfanpgangpoibgb boahgnbp[nanvapbnpanb nmpigananpnfpa"
A potem np. czasowy ban czy coś w tym stylu....
-
BOO - 11-05-2004
psychosis napisał(a):Rangi jak najbardziej... czemu nie, Choć z drugiej strony do czego to nam?? 
a po co nam forum? niech ktos zrobi stronke, walnie adresy mailowe userów i bedziemy wysylac do siebie zalaczniki pisane w Notatniku, albo lepiej... dyskutujmy przez opisy GG
Acrid > zmień w czyn to!

yoł
- Anonymous - 11-06-2004
No wlasnie po co jakis ranking rzeby jedem mugl muwic ze jest lepszy od drugiego. Ja nie widze sensu bedzie tylko wiecej flooderow.
-
Norhaji - 11-06-2004
ups nie zalogowalo mnie =P
-
psychosis - 11-06-2004
BOO napisał(a):psychosis napisał(a):Rangi jak najbardziej... czemu nie, Choć z drugiej strony do czego to nam?? 
a po co nam forum? niech ktos zrobi stronke, walnie adresy mailowe userów i bedziemy wysylac do siebie zalaczniki pisane w Notatniku, albo lepiej... dyskutujmy przez opisy GG 
Acrid > zmień w czyn to!
yoł 
jesssoo to jest co innego FORUM to jest podstawa a rangi to jakiś dodatek do forum....niejest aż tak ważny jak Forum...
-
Mlody - 11-06-2004
Ja osobiście jestem tutaj neutralny.Bylem kiedyś na forum
www.dogomania.pl bo mialem problem z psem tam ludzie dopiero postow mają po 14 tyś a tematy po 50 stron sie ciągną. Zreszta nie o tym chcialem mowić .
Można by bylo tak zrobić jak juz kiedyś pisalem na forum
www.codservice.prv.pl zrobić rangę po określeniu kolesia postów typu ; hahahah , ja nie moge !itd. zrobić rangę SPAMER . To napewno będzie odstraszać . pozatym SPAMERa można na RYDZYKa zmienić
-
BOO - 11-06-2004
Mlody >>>
Psychosis >>> to wylaczmy emotikonki
-
psychosis - 11-06-2004
eght.. ale emontki wyrażaja emocje co w danej chwili czujesz.. np

itp.. oczywiście tak jak słwa ale bardziej obrazkowo

a to jest ranking i do czego służy , do niczego konkretnego..
-
aXe Rose - 11-06-2004
popieram Młodego i jego pomysł z Rydzykiem
-
Splash - 11-06-2004
Jestem ZA ! Szkoda, że nie ma już
www.forumimages.com - tam były zajebiste obrazki do rang.
-
aXe Rose - 11-06-2004
ja mogę się podjąć wyrysowania klimatycznych obrazków - chodzi o to, że np. jedna ranga ma 1 malutki obrazek, druga dwa itd, prawda? :]
-
Acrid - 11-06-2004
Rangi cos w stylu:
(moje stare forum)
Niestety pod ten template niepasuje, ja mialem jasniejszy troszke (czerwono czarny, ale inszy =P).
Ps. Mam nadzieje ze rangi widac,..
-
psychosis - 11-06-2004
Acrid - zajebiste..

mi tam takie odpowiadają jak najbardziej..

))