Forum Rockmetalshop
forum o forum :) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: forum o forum :) (/thread-forum-o-forum)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

- Scully - 07-01-2005

załóż własne, ja tak zrobiłam
{phi}

- Blood - 07-01-2005

Alackair napisał(a):2Blood -- również dziękujęSmile i nie czepiam się, mówię tylko o tym co spostrzegłam. i mówię to w trosceTongue

Alez ja nie mowilam, ze to Ty sie czepiasz. Chodzilo mi o tych, ktorzy czepneli sie Ciebie, ze piszesz co by na forum zmienic jesli dopiero wczoraj sie zarejestrowalas. Smile

- Alackair - 07-02-2005

2Blood -- tym bardziej dziękujęSmile
Scully -- nie czuje potrzeby. wiem jak to wciąga, a znając siebie wtedy wcale bym od komputera nie odeszła.

pozdrawiamSmile:*

- LCF - 07-02-2005

A przepraszam, czy musisz jebac w oczy ta zielenizna?

- Wars - 07-02-2005

LCF napisał(a):A przepraszam, czy musisz jebac w oczy ta zielenizna?

To jest zielony? Ciekawe.. Confusedhock:

- Dżemik - 07-02-2005

Widac black metal szkodzi nie tylko uszom, ale i oczom.. ;p ;]

Ale rzeczywiscie Alackair.. Pisz biala czcionka, jak wszyscy.. Zawsze seledynowym mozesz akcentowac pojedyncze wyrazy..

- aXe Rose - 07-02-2005

Dżemik napisał(a):Widac black metal szkodzi nie tylko uszom, ale i oczom.. ;p ;]

Ale rzeczywiscie Alackair.. Pisz biala czcionka, jak wszyscy.. Zawsze seledynowym mozesz akcentowac pojedyncze wyrazy..
Seledynowy to to też nie jest Angry

- hier_kommt_die_sonne - 07-02-2005

to jest oczoj**ny niebieski

- aXe Rose - 07-02-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):to jest oczoj**ny niebieski
No Smile już myślałem, że to forum dla daltonistów.

- Scully - 07-02-2005

Alackair napisał(a):Scully -- nie czuje potrzeby. wiem jak to wciąga, a znając siebie wtedy wcale bym od komputera nie odeszła.
Mnie tam nie wciąga, ostatnio przez własne olewanie "tętni życiem" dosłownie, ale zawsze to własne poletko i można prawo ustanawiać.

- Dżemik - 07-02-2005

aXe Rose napisał(a):
Dżemik napisał(a):Widac black metal szkodzi nie tylko uszom, ale i oczom.. ;p ;]

Widac death metal rowniez szkodliwy dla zdrowia jest.. Big Grin

- Nevermore - 07-03-2005

Dżemik napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

ten kolor to akwamaryna, slepe dziadki nie słuchające Venom Wink

- Pandora - 07-03-2005

Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

ten kolor to akwamaryna, slepe dziadki nie słuchające Venom Wink

To jest akwamaryna

- hier_kommt_die_sonne - 07-03-2005

Tamten to był po prostu fluorescencyjny (tudzież oczojebny) niebieski

- Alackair - 07-03-2005

ej! ludzie. bo ja związana emocjonalnie z kolorkami...to może chociaż tą akwamaryną mogę pisać? plis, plis