Forum Rockmetalshop
Illusion - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Illusion (/thread-illusion)

Strony: 1 2

- Dementor - 01-15-2005

nastepny czlowiek z dobrym gustem Smile

- Angelik`aAnai - 01-16-2005

No pewnie! Polecam "Za taki ból"
i inne fajne.
Pozdrawiam! Wink

- velvetova - 02-26-2005

ja bardzo lubie Illusion...zarazil mnie nimi kumpel..z restza wielii fanatyk kapeli...moim zdaniem najlepsze kawalki to : Keff Agresiva oraz B.T.S...nie lubie zbytnio jak Lipa spiewa po angielsku...

- Dementor - 02-26-2005

i tu masz racje...ja też nie przepadam za Lipą śpiewającym po angielsku(nie żeby mi to przeszkadzało ale naprawde lepiej mu to wychodzi po polsq)

- statekx - 06-24-2005

Najlepsza polska kapela.Szkoda ze nie instnieje...Slyszalem wszystkie ich plyty. Najlepsza moim zdaniem jest Illusion 6 ale pewnie nie wszyscy sie ze mna zgodza, ja mam sentyment do tej plyty Smile

- Arravel - 08-02-2005

Illusion...no cos wspanialego. Bolilol Tour 4 to chyba jedna z najlepszych koncertowek (zaraz po Last Tour on Earth Mansona Big Grin )Niesamowity klimat. Dalbym sobie palce u nog obciac zeby byc na ich koncercie...

- G - 08-03-2005

Illusion to była dobra kapela ale trochę nudna. Znaczy się powtarzali się za bardzo. Mimo wszystko ich lubię zwłaszcza "II" i "III".

- tramposh - 08-24-2005

Ja też lubie Illusion,szkoda że już nie grają Sad

- KoKo666 - 09-09-2005

Znaczy to mój ulubiony zespolik 8) Cenię ich za teksty, przekaz i za głos lipy. Mam 3,4,6 z czego ulubione piosenki to "Vendetta", "Keff", "to co ma nadejść", "Wrona", ogolnie trojka cała, z "4 bolilol tour" najbardziej Na luzie(poł kolonii w tym roku znało "pierdol e przemoc" Laughing takze nie jest zleBig Grin poza tym to oczywiscie to co z "3" no i chcialem jeszcze wyroznic "noz" "kly" "wojtek" i "tylko". zwiezłe wyroznienie Angry no ale jak tu pomijac tak wspaniale utwory... apropo "6" to swego czasu jak mialem tylko 4 i 6 to nawet bardziej mi sie 6 podobalo(!) ale teraz jest na ostatnim miejscu dla mnie z tych plyt. Niemniej i tak jest kwintesencja geniuszu Laughing najlepsze kawalki to:"zwyczajnie nie", "trzy ptaki", "Kukły", "skoczny", "pukany" no i "lil bit faster".

PS. To ze uwielbiam Illusion i np. Vadera nie znaczy bynajmniej ze jestem pozerem, ze slucham Vadera zeby byc bardziej true, death czy cus bo od szatanów to sie odcinam ale po prostu mi sie ich muzyka podoba i nie rozumiem dlaczego tego ludzie nie potrafia zrozumiec(*pozdrowienia dla Kuby...) :?

- Evel - 09-23-2005

Ja zaczełam ostatnio wgłębiać się w ich muzyke Smile Trzeba przyznać, że świetnie grali Smile Takie piosenki jak Za Taki Ból czy Nóż... eh normalnie żyć nie umierać Tongue

- buubi - 10-01-2005

Polecam nowa plyte Lipali - Pi. Kawal dobrego illusionowego grania w nowej odslonie. Az dziw bierze ze Lipa po tylu latach potrafi stworzyc cos swiezego. Szacun !!! Mad

- Avea - 10-02-2005

Illusion- szacunek. jednak trafia do mnie w całości 1 płyta- Illusion 2, z innych płyt tylko poszczególne piosenki, acha tez nie lubię jak Lipa śpiewa po angielsku.

- gofer24 - 10-08-2005

Sa swietni co tu duzo mowic... Szkoda ze juz nie istnieja (bo chyba nie prawda? Big Grin). Pamietam "Nóż" i "Trzy Ptaki" ;]...

- michal055 - 10-08-2005

Gofer24 z tego co ja wiem to już ich niema. Mieli super kawałki takie jak wymieniony przez Ciebie "Nóż" i wiele innych. Smile

- statekx - 10-09-2005

Kurwa nad czym wy sie tu zastanawiacie. Jasne ze ich nie ma i to juz kawal czasu. Lipa juz od tego czasu zdazyl zaliczyc pare innych kapel i projektow.