-
Lukasz - 10-25-2004
Hethell napisał(a):Dlaczego uwazacie gotyckie ciuchy za wioche równą dickopolo, dresiarzom i brakiem kultury? :evil: To jakies naduzycie.
Hethell
No własnie gotyckie ubranaia są spoko a szczegulnie damskie :(
[quote="gabrysia"]Dla mnie wiocha jest wtedy kiedy moje "koleżanki" spotykają się z jakimiś innymi koleżankami na ulicy i już z daleka piszczą i biegną do siebie z wrzaskiem. potem oczywiście obowiązkowo uściski i buziaki. i znów piski. aż mi się chce wtedy rzygać. rozumiem-nie widziały sie dawno.
Też tego nie lubie a szczegulnie w centrum miasta
Ale największ wioch to niepoprawna polsczyzna
-
Dementor - 10-25-2004
popieram,popieram .sam zapomnialem wymienic tego "piszczącego" przykladu.
-
Dżemik - 10-25-2004
Hethell napisał(a):Dlaczego uwazacie gotyckie ciuchy za wioche równą dickopolo, dresiarzom i brakiem kultury?
To jakies naduzycie.
Hethell
Taki mam gust.. Nie lubie gotyckich ciuchow.. zwlaszcza damskich.. Troszke zenujaco wyglada osobka w czarnych gotyckich ciuchach und glanach.. z paznokciami na czarno.. przewieszona jeszcze jakas dziergana na drutach babci szmata.. Na dodatek paradujaca tak w 40 stopniowym upale..
Chodzilo mi o tzw tru gotykow (i tru punkow) oczywiscie..
-
Curseblade - 10-25-2004
Największą wiochę to ja mam na codzień gdy wychodzę z domu i ide do dzielnicy "neustadt" cały dzień można siedzieć i wymiękac z cieciowatych niemców,i tłustych ohydnych niemek które chodzą po okolicy dumne jak pawie(czy raczej pawiany). Po za tym-bojsbendy , rymowanki na jedną sylabę tego ćwoka Sydneja Polaka i reszty hiphopmajstrów ,tjuning samochodów napędzanych dieselâem
-
Splash - 10-26-2004
Ale jeśli ten diesel to konstrukcja Common-Rail, to ja uważam, że to wiochą już nie jest, bo taki silnik ma osiągi porównywalne do benzyny. A pali dużo mniej=wiecej wożenia sie po miescie
-
Stefka - 10-27-2004
Ja nienawidzę koloru różowego! A gdy widzę jakoś laske ubrana na różowo to normalnie rzygać mi się chce

A jeszcze jak widze takich "pseudo metali" to...
-
Dementor - 10-27-2004
heheh...a jak wyglada pseudo metal?
-
Slayerd - 10-27-2004
Dementor napisał(a):heheh...a jak wyglada pseudo metal? 
Małe tępe a jak raz słyszał np. In Flames (jeden kawałek :!

to się tym będzie chajcał przez następne dwa miesiące, kupi sobie bluze, wisiorek, naszywkę i będzie urował na dyskotekach w remizach...
Rada: wziąść takiego pod buta.
-
Aeroth - 10-27-2004
kompilacja różu z bielą i błękitem. Iron Maiden. Polmuzy po tuningu sprzedawane za 1k zł. Bezpodstawna krytyka.
-
Lukasz - 10-27-2004
Ja znam dziewczyne która jest metalem i na drugi dzień zakłada różową bluzke i śpódnice w kwiatuszki
-
Slayerd - 10-27-2004
Lukasz napisał(a):Ja znam dziewczyne która jest metalem i na drugi dzień zakłada różową bluzke i śpódnice w kwiatuszki
I to świadczy o poziomie tego społeczeństwa... smutne
-
BOO - 10-27-2004
- niektórzy moi znajomi i ich styl bycia
- chip chłop
-
trendy bLOgI tsHyNaStOLaTeK, taki właśnie sposób pisania jak i rożne zwroty w stylu: "koffam", "jush", "tshymam"
- pseudometalówy, nastoletnie, mroczne i cierpiące gotki
- Lepper i jego wiocha
-
Macias - 10-27-2004
Mi ostatnio zapachniało wiocha od polskiego rege czy raga. Panowie polscy hip hopowcy przerobili kilka bitow napisali kilka nowych tekstow i mysla ze sie rozwijaja i odkryli cos nowego

Nie dlugo zrobia sobie dredy i beda spiewac o Babilonie
-
aXe Rose - 10-27-2004
Wiocha to przede wszystkim:
- hip hop, techno, drum n bass;
- pozerscy tru-metale bez przekonania, którzy na siłę tropią pozerów tam, gdzie ich nie ma, zamiast znaleźć ich w sobie, a co najgorsze tworzący własne stereotypy, że np. pieszczochy i naszywki noszą tylko pozerzy, a tru metale mają koraliki i bluzy;
- różowe laleczki, wytapetowane jak ściana burdelu, wieszające się przez 24 h/dobę na różnych łysych ABS'ach (ABS=Absolutny Brak Szyi), wyśmiewające się z każdego, kto nie afiszuje się na ulicach z deską, na której nie umie jeździć oraz ogólnie zachowujące się jak dziwki;
- palacze ganji, którzy w sposób wprost żałosny uzasadniają profity wynikające z palenia, nawkładane im do pustych łbów przez dealerów;
- noszenie na sobie symboli, których znaczenia się nie zna;
- podlizywanie się na siłę, zarówno nauczycielom, jak i określonym grupom kolegów;
- szpanerzy w superhipersportsbrykach, trzymający łokieć za oknem podczas, gdy pędzą 240 km(Kinder-Metali

)/h
-
Hagall - 10-27-2004
Wiocha wg.mnie : dzisiejsza muzyka pseudorozrywkowa serwowana w mediach (Kayahy,Steczkowskie,itp.),hip hop (naśladowanie stylu bambusów z USA,czysty bezsens),techno - od niego można zdechnąć,muzyka disco-polo (beztalencia na start) i na koniec "muzyka"chodnikowa - Grzesiuka nie podrobią.