-
aXe Rose - 04-24-2005
Kamil napisał(a):co do metallici to nie bede sie w ogole wypowiadal na temat tego syfu, poza tym nie bede robil offa
Jeśli dla Ciebie Kill 'Em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets czy ...And Justice For All to syf, to panu już podziękujemy
-
Tomash - 04-24-2005
aXe Rose napisał(a):Kamil napisał(a):co do metallici to nie bede sie w ogole wypowiadal na temat tego syfu, poza tym nie bede robil offa
Jeśli dla Ciebie Kill 'Em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets czy ...And Justice For All to syf, to panu już podziękujemy 
wg. niego Dickinson nie potrafi śpiewać, i twierdzi że kompozycje Maiden są banalne, i wkrótce napisze lepsze, więc nie ma co dyskutować, bo ON WIE LEPIEJ
A co do tematu, to jest kuźwa naprawde aż tak ważne czy to jest heavy, power, speed czy kij - wie - co - jeszcze metal? uwielbiam takie ambitne i konstruktywne dyskusje
-
Kamil - 04-29-2005
aXe Rose napisał(a):Kamil napisał(a):co do metallici to nie bede sie w ogole wypowiadal na temat tego syfu, poza tym nie bede robil offa
do ride bylo ok, metallica wtedy rzadzila, na serio... ale pozniej bylo coraz gorzej (choc do czarnego albumu nadal calkiem niezle), ale pozniej to moze z dwa numery byly w miare sensowne... a ostatni to porazka...
co do wokalu dickinsona- jest wielu lepszych wokalistow, wszechstronniejszych, o wiekszej skali i bardziej charakterystycznej barwie...
co do kompozycji maiden- sa banalne, z malymi wyjatkami
-
Nevermore - 04-29-2005
Kamil napisał(a):do ride bylo ok, metallica wtedy rzadzila, na serio... ale pozniej bylo coraz gorzej (choc do czarnego albumu nadal calkiem niezle), ale pozniej to moze z dwa numery byly w miare sensowne... a ostatni to porazka...
co do wokalu dickinsona- jest wielu lepszych wokalistow, wszechstronniejszych, o wiekszej skali i bardziej charakterystycznej barwie...
co do kompozycji maiden- sa banalne, z malymi wyjatkami
Tak?Wielu? Na przykład kto?Wymień mi dwudziestu, jeśli jest ich wielu :? Bo wydaje mi się, ze walisz pierdzieluchy.Banalne? Na killers, Tnotb, Pom i Powerslave są banalne kompozycje?Ło jezu....Czego ty sluchasz? :?
-
Kamil - 05-01-2005
a ile dobrych kawalkow jest na powerslave?? 4..., z jednym ciagnacym sie niemilosiernie...(ale szacunek, powerslave im wyszlo)... killers akurat zostawie w spokoju, gbo ten album zniose... a TNOTB?? hmm... sory, ale invaders i gangland sa ponizej jakiegokolwiek poziomu... Run to the Hills jest banalny, pioseneczka o Charlotte tez w sumie prosta (ale fajna)... nic ciekawego...
co do nazwisk wokalistow... jaki jest tego sens, skoro probujesz mnie podpuscic, zebym Ci je wypisal, a pozniej zanegujesz ich umiejetnosci??
-
Nevermore - 05-01-2005
Kamil napisał(a):a ile dobrych kawalkow jest na powerslave?? 4..., z jednym ciagnacym sie niemilosiernie...(ale szacunek, powerslave im wyszlo)... killers akurat zostawie w spokoju, gbo ten album zniose... a TNOTB?? hmm... sory, ale invaders i gangland sa ponizej jakiegokolwiek poziomu... Run to the Hills jest banalny, pioseneczka o Charlotte tez w sumie prosta (ale fajna)... nic ciekawego...
co do nazwisk wokalistow... jaki jest tego sens, skoro probujesz mnie podpuscic, zebym Ci je wypisal, a pozniej zanegujesz ich umiejetnosci?? 
1 Ok, nie chce mi się ripostować, bo tylko kłótnia i bluzgi by z tego wyszły, mi się akurat podobają wszystkie te plyty, tobie nie
2. Nie no podaj, jakżeś taki hardy :? 20 poprosze
-
Annunakki - 05-01-2005
Kamil napisał(a):a TNOTB?? hmm... sory, ale invaders i gangland sa ponizej jakiegokolwiek poziomu... Run to the Hills jest banalny, pioseneczka o Charlotte tez w sumie prosta (ale fajna)... nic ciekawego...
ty kurwiu, TNOTB to kwintesencja heavymetalu lat 80., spierdalaj ze swoimi przemyśleniami
-
Tomash - 05-01-2005
Kamil napisał(a):a ile dobrych kawalkow jest na powerslave?? 4..., z jednym ciagnacym sie niemilosiernie...(ale szacunek, powerslave im wyszlo)... killers akurat zostawie w spokoju, gbo ten album zniose... a TNOTB?? hmm... sory, ale invaders i gangland sa ponizej jakiegokolwiek poziomu... Run to the Hills jest banalny, pioseneczka o Charlotte tez w sumie prosta (ale fajna)... nic ciekawego...
Z niecierpliwością czekam na Twoje kompozycje, które rozwalą tych cieniasów z maiden
-
Nevermore - 05-01-2005
Annunakki napisał(a):Kamil napisał(a):a TNOTB?? hmm... sory, ale invaders i gangland sa ponizej jakiegokolwiek poziomu... Run to the Hills jest banalny, pioseneczka o Charlotte tez w sumie prosta (ale fajna)... nic ciekawego...
ty kurwiu, TNOTB to kwintesencja heavymetalu lat 80., spierdalaj ze swoimi przemyśleniami
nom, dokładnie
-
aXe Rose - 05-01-2005
Buhaha...
Kamil napisał(a):co do nazwisk wokalistow... jaki jest tego sens, skoro probujesz mnie podpuscic, zebym Ci je wypisal, a pozniej zanegujesz ich umiejetnosci?? 
Wymień 10 którzy mają choćby taką dykcję, żeby zaśpiewać równie dobrze szybki fragment DoD i ani razu się nie pomylić i nie zjeść sylaby...
-
Kamil - 05-02-2005
hmm... nie wiem, czy nie zjedza sylaby w dod... ale kilka przykladowych nazwisk, które, moim skromnym zdaniem(na pewno nie Waszym, w koncu mnie tu chcecie zniszczyc za to, ze pisze, ze maiden to cieniasy):
Halford
młody Tim Owens
Paul Di`Anno(polecam wykonanie phantoma po tym, jak Di`Anno wyszedl z pierdla)
Sebastian Bach (Skid Row)
Jorn Lande
King Diamond
nie biorac pod uwage samych metalowych wokali to oczywiscie Axl
swietne umiejetnosci pokazuje Chuk Billy(chyba tak sie pisze jego nazwisko) z Testamentu, kto słuchał tej wybitnej kapeli, ten wie, o co mi biega
Eric Adams
Udo Dirkschneider(kiedys Accpet)
Mercury(nie pisales, ze musza to byc wokalisci grajacy tylko rocka/ metal)
Ralf Scheppers...
narazie Ci chyba wystarczy, teraz mozesz mnie zbluzgac za to, ze oni nie umieja zaspiewac tak szybko dod, jak dyniak, prosze bardzo, mozesz sie czuc usatysfakcjonowany tym, ze udalo Ci sie mnie podpuscic

12 nazwisk... zajelo mi to 3 minuty
-
Nevermore - 05-02-2005
Kamil napisał(a):hmm... nie wiem, czy nie zjedza sylaby w dod... ale kilka przykladowych nazwisk, które, moim skromnym zdaniem(na pewno nie Waszym, w koncu mnie tu chcecie zniszczyc za to, ze pisze, ze maiden to cieniasy):
Halford
młody Tim Owens
Jorn Lande
King Diamond
swietne umiejetnosci pokazuje Chuk Billy(chyba tak sie pisze jego nazwisko) z Testamentu, kto słuchał tej wybitnej kapeli, ten wie, o co mi biega
Eric Adams
Ralf Scheppers...
narazie Ci chyba wystarczy, teraz mozesz mnie zbluzgac za to, ze oni nie umieja zaspiewac tak szybko dod, jak dyniak, prosze bardzo, mozesz sie czuc usatysfakcjonowany tym, ze udalo Ci sie mnie podpuscic
ok, oprócz kolesia ze skid row może być, ale zastanów się, czy oni są o wiele lepsi, wszechstronniejsi od Dickinsona? Wątpie, mogą co najwyżej równać się jego poziomowi(poza halfim, który jest debeściak

)
-
Kamil - 05-03-2005
Nevermore napisał(a):Kamil napisał(a):hmm... nie wiem, czy nie zjedza sylaby w dod... ale kilka przykladowych nazwisk, które, moim skromnym zdaniem(na pewno nie Waszym, w koncu mnie tu chcecie zniszczyc za to, ze pisze, ze maiden to cieniasy):
Halford
młody Tim Owens
Jorn Lande
King Diamond
Eric Adams
Ralf Scheppers...
ok, oprócz kolesia ze skid row może być, ale zastanów się, czy oni są o wiele lepsi, wszechstronniejsi od Dickinsona? Wątpie, mogą co najwyżej równać się jego poziomowi(poza halfim, który jest debeściak
)
wiesz co... mnie sie wydaje, ze sa duuuzo lepsi, dlatego ich wypisalem...
a co do Halforda... to masz racje, jest debeściak
z reszta proponuje skonczyc offa, a zajac sie gamma ray
chyba, ze jeszcze ktos czegos chce...
-
Tomash - 05-03-2005
Kamil napisał(a):Udo Dirkschneider(kiedys Accpet)
dobry dowcip
-
aXe Rose - 05-03-2005
Cytat:Chuk Billy(chyba tak sie pisze jego nazwisko) z Testamentu, kto słuchał tej wybitnej kapeli, ten wie, o co mi biega
Nie inaczej!