Forum Rockmetalshop
American idiot - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: American idiot (/thread-american-idiot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- metallgirl - 11-29-2004

Cesarzyk napisał(a):Ważne. Bo dział nazywa się Punk/Hardcore a nie pop/disco/hiphopolo.

wiem,ale mi chodzi chodzby o nu-metal,punk/pop,pop/rock...

- XdkyX - 11-29-2004

Cesarzyk napisał(a):Ważne. Bo dział nazywa się Punk/Hardcore a nie pop/disco/hiphopolo.

-.- - straznik moralnosci, obronca ucisnionych Tongue

- Cesarzyk - 11-29-2004

Po prostu martwię się że sa ludzie którzy pierdolą większe głupoty niż jeszcze dwa lata temu ja.

- metallgirl - 11-30-2004

nie martw sie :? ,niech anarchia bedzie z taba,jak sie tak martwisz,ze ten dzial jest tylko o punku...zadowolony...przynajmniej na temat... Laughing

- XdkyX - 11-30-2004

".......slubujemy nie pisac w dziale punk/hardcore o popie itp. itd....."
"slubujemy" Big Grin Big Grin

- metallgirl - 11-30-2004

XdkyX napisał(a):".......slubujemy nie pisac w dziale punk/hardcore o popie itp. itd....."
"slubujemy" Big Grin Big Grin

To czemu jest tu topic o punk/popie,green day... Crying or Very Sad acha pisze o popie,cesarzyk mnie powiesi Laughing Mad
POMOCY!!! Question Big Grin ...

- Emma - 12-18-2004

bardzo punkowy green day tak jak sum41 i good charlotte czy jak sie to tam pisze :/ hmm ludzie jak ktos szybko gra na gitarze i mowi ze gra punk to wcale nie znaczy ze taka jest prawda ..

- gabrysia - 12-18-2004

O dżizas, znów się porobiło :?

- Emma - 12-18-2004

Smile oj chyba znowu czarny owiec ze mnie :/

- metallgirl - 12-19-2004

jak sluszalam raz na vivie good charlot jakies girl and boys,czy cos w tym stylu,to mi przypominalo dosco polo,a nie zaden punk,cuz sum14,good charlot i greenday,i blink 182 to amerykanski punk,czyli pop/g**no i tyle... Tongue

- LCF - 12-19-2004

Powiedziala znawczyni muzyki, dla ktorej szczytem umiejetnosci jest zalosna ballada Nothing else matters zalosnych "gwiazdorow". Jak sie nie znasz na niczym oprocz 3 plyt metaliki to lepiej zamilcz. Oddasz wszystkim przysluge.

Green Day - avark - 12-19-2004

Mnie jakoś tornado o nazwie "Green Day" nigdy nie porwało i nie wyrzuciło na Kamczatke... :? Pozdrawiam

LCF.... "żałosna ballada" to jest twój mózg w sedesie - a raczej dogłos jego spłukiwania. Co jak co, ale porównując Nothing Else Matters Metallicy do Linkin Park... to ten ostatnio to kawałek kukurydzy w nosie krowy.... :? FUCK IT ! Laughing[/b]

- LCF - 12-19-2004

Fuck it, tez lubie Eamona, gdyby tylko takim brzydkim pedalem nie byl Big Grin
Masz racje porownywanie Nothing.. do LP jest obraza, ale dla tego drugiego.

- aXe Rose - 12-19-2004

LCF napisał(a):Fuck it, tez lubie Eamona, gdyby tylko takim brzydkim pedalem nie byl Big Grin
Masz racje porownywanie Nothing.. do LP jest obraza, ale dla tego drugiego.

Wyszło szydło z worka... słuchaj sobie dalej swojego LP Big GrinBig Grin

- LCF - 12-19-2004

Dobra koniec zartow, musze zdementowac plotke jakobym sluchal Lp i byl jego milosnikiem, bo znowu sie jakies dzieciaki do mnie przypieprza ze sie na muzie nie znam (pozdro metalgirl). : Surprised