Forum Rockmetalshop
RAMMSTEIN-popłuczyny??? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Gothic/Darkwave/Coldwave/Industrial (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-gothic-darkwave-coldwave-industrial)
+--- Wątek: RAMMSTEIN-popłuczyny??? (/thread-rammstein-pop%C5%82uczyny)

Strony: 1 2 3 4 5

- TisH - 10-10-2004

Ano. Wink Ale skoro Idol byl wczesniej, to znaczy, ze popularnosc przyniosl mu ten program, a nie Mopman. Dobra, juz nie truje.

- Anonymous - 10-10-2004

Teoretycznie tak, ale nie każdy musiał oglądać idola, a mógł widzieć mopmana. Tak czy tak Leszczyński jest dupny... Wink

- gabrysia - 10-10-2004

no bo jeżeli ktos mówi o płycie the rasmuz (czy jak to się tam pisze) że jest genialna i że wokalista ma świetny głos.......potrzeba cos jeszcze??

- MasterGrucha - 10-10-2004

gabrysia napisał(a):no bo jeżeli ktos mówi o płycie the rasmuz (czy jak to się tam pisze) że jest genialna i że wokalista ma świetny głos.......potrzeba cos jeszcze??

Mi ten argument w zupełności wystarcza Big Grin

- hier_kommt_die_sonne - 10-17-2004

wg mnie pan leszczynski skrytykowal moj ulubiony zespol dlatego, ze nigdy sie dokladnie w nich nie wsluchal; dlatego ocenia ich na podstawie ogolnych, nie zawsze pszeciesz prawdziwych, stereotypow. Poza tym uwazam, ze krytyk (jesli mozna go w ogole tak nazwac) powinien wyrazac bardziej obiektywne opinie, a nie to co lubi chwalic, a co nie lubi - obrzucac blotem... No i chyba wydawalo mu sie ze zaszpanuje mocnym slowem, ale oprocz slow trzeba miec jeszcze cos takiego jak pomysl...

a popluczynami on sam jest, wiec niech sie lepiej wiecej nie wypowiada...

kto jest ze mna???????

- gabrysia - 10-17-2004

no ja oczywiście!!Big Grin leszczynski to cio.... nie trawię tego kolesia. mówi że nienawidzi techno a sam podobno gra jakąś klubową muzę. coś tu nie gra...

- Pimpuś - 10-17-2004

hier_kommt_die_sonne napisał(a):a popluczynami on sam jest, wiec niech sie lepiej wiecej nie wypowiada...

kto jest ze mna???????

Kiedyś widziałam Mopmana w Skierniewicach na jakimś koncercie...Jest naprawde dupny i przyłącze się do Twojego zdania. Big Grin

- gabrysia - 10-17-2004

hehe, może załozymy jakies kółko besztania pana leszczyńskiego?? heheBig Grin i zaprosimy go do odwiedzenia tego forum?? na jakim koncercie go widziałeś?

- Pimpuś - 10-17-2004

Cytat:na jakim koncercie go widziałeś?

yyyy jak bys nie zauwaly pisze jako dziewczyna i mam nawet emblemat na którm jest ukazana dziewczyna!!!!

a pisalam ze widzialam go w Skierniewicach jak juz pisalam!!

- hier_kommt_die_sonne - 10-17-2004

kto jest za tym zeby nie pchac do telewizji "krytykow" typu pan L.?? Jesliby zrobic jakas glosniejsza sprawe i np. poinformowac go o tym, to moze by sie zajal wreszcie dzialka, bo na tym sie na pewno zna lepiej niz na muzyce...

- gabrysia - 10-17-2004

kurcze, przepraszam, co się tak wnerwiasz??

- Pimpuś - 10-17-2004

Nie tylko delikatnie podkre[lam Big Grin

- morenica - 10-29-2004

Ramm jest boski :!:

- Pandora - 11-01-2004

Dotąd nic nie miałam do Leszczyńskiego, ale skoro tak jeździ po moim ukochanym zespole, to chyba jednak zmienię zdanie. W każdym razie dla mnie autorytetem nigdy nie był.

- Slayerd - 11-01-2004

Wylansował się w idolu i teraz znawcę udaje...
pod buta go!!!

Amerika, amerika... Laughing