Forum Rockmetalshop
FPP - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: FPP (/thread-fpp)

Strony: 1 2 3

- Balthor - 03-11-2005

DeMoN.|. napisał(a):
Balthor napisał(a):america's army
ściągnąłeś to z neta? Ja próbowałem chyba z 6 razy i zawsze archiwum było uszkodzone i nie dało się w to zagrać
sciągnołem i warto było.. stary... jedna z lepszych gier fpp w jakie gralem.. ale ta trudnosc.. ci ludzie po prostu wymiatają Big Grin

- Neth - 03-11-2005

a ja mam 32 honoru w AA Tongue

- Balthor - 03-11-2005

Neth napisał(a):a ja mam 32 honoru w AA Tongue
mialem 100 Wink nie wiem jak.. w tym okolo 45 zrobilem sam, nie gralem 2 miechy potem wchodze, patrze i 100 honoru i lol ;d

- Anonymous - 03-12-2005

Balthor napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):
Balthor napisał(a):america's army
ściągnąłeś to z neta? Ja próbowałem chyba z 6 razy i zawsze archiwum było uszkodzone i nie dało się w to zagrać
sciągnołem i warto było.. stary... jedna z lepszych gier fpp w jakie gralem.. ale ta trudnosc.. ci ludzie po prostu wymiatają Big Grin
mógłbyś dać link, z którego ściągnąłeś ? (żeby chodziła Crying or Very Sad )

- Balthor - 03-12-2005

tutaj
mi działało, ściągaj najelepiej jakimś programem ściągającym, getright, dap, flashget, czy co tam chcesz Smile milej zabawy Wink

- kLuCz - 03-16-2005

KFAK DWA UND TRZY!!!
a poza tym to:
cs
call of duty
halo
od biedy mobile forces

- wilk_fenriz - 03-17-2005

zdecydowanie Quake I - najlepsza FPP po sieci wszechczasow Big Grin

- Druciak - 04-21-2005

Jako, że mam zbyt słaby komputer na najnowsze hity, stawiam na klasykę Big Grin :

-Doom 2,
-Quake 2,
-Duke Nukem 3D,
-Half-Life,
-Sin,

Hmm.... jeśli się nie mylę to, to wszystko. Grałem w jeszcze kilka, kilkadziesiat innych, ale nie warto o nich nawet wspominać.

A te w które grałem u kumpli co mi się bardzo spodobały:

-Call of Duty,
-Medal of Honor,
-Battlefield 1942,
-Soldier of Fortune,

Pewnie jeszcze wiele innych, ale ..zapomniałem Surprised

o! Smile

- Rumian - 04-21-2005

ja gram po sieci w red faction (w klanie jestem i to jednym z najlepszych w polsceBig Grin) poza tym grywam w wolfa ET
a w singla to nawet nie wymieniam bo tyle tego bylo ze za dlugo sie zejdzie ;d

- Tomash - 04-21-2005

A mnie od takich gier łeb boli(serio) więc nie mam zamiaru się męczyć Laughing jedynie czasem pierwszy unreal tournament Big Grin

- Frustra - 04-21-2005

takie gry są wręcz genialne. Do ulubionych należą:
- Quake (1,2,3)
- Doom (2,3)
- Medal o Honour
- Soldier of Fortune (1,2)
- Call of Duty
- Battlefield 1942
- Red Faction

i ogólnie mam słabość do starszych projektów (Quake, Doom), typu chociażby Hexen, Heretic czy Wolfenstain.

- Ajana - 04-21-2005

Frustra napisał(a):i ogólnie mam słabość do starszych projektów (Quake, Doom), typu chociażby Hexen, Heretic czy Wolfenstain.

Pamiętam jak byłam mniejsza i u mojego kuzyna graliśmy w Wolfensteina.Fajnie było.
Tongue

- Frustra - 04-21-2005

Ajana napisał(a):
Frustra napisał(a):i ogólnie mam słabość do starszych projektów (Quake, Doom), typu chociażby Hexen, Heretic czy Wolfenstain.

Pamiętam jak byłam mniejsza i u mojego kuzyna graliśmy w Wolfensteina.Fajnie było.
Tongue

a na ostatnim poziomie zabijało się Hitlera - też to pamiętam Tongue czasem jak mi się nudzi przeskakuję na system Win98 i "odnawiam" wspomnienia - niestety stare projekcje na "nowszych" windowsach nie działają...

- Kellur - 04-21-2005

Ogólnie maniakiem fpp nie jestem, ale dla odprężenia lubię pograć se w Quake III... Z tych co jeszcze znam i lubię to niewątpliwie Unreal Tournament (klasyczny), Return to Castle Wolfenstein. Grałem w wiele gierek tego typu, ale jakoś mnie mocniej nie zauroczyły.

A tak w ogóle to WarCraft III RZĄDZI !!

- =Sat= - 04-21-2005

zdecydowanie u mnie prym wiedzie Quake. W/g mnie specyfiki klimatu tej gry nikt nigdy już nie powtórzy. Groza jak ja pierdolę. Sikałem po nocach grając w to jako 13 latek. Czasem gram jeszcze w ta grę i mimo tego, że każdy epizod skończyłem po kilka razy i znam tą grę doskonale, ciągle robi wrażenie. Czasem nawet dam się zaskoczyć.

Pamiętam jak na początku grałem na słuchawkach i pierwszy raz usłyszałem zza roku piłę ciagniętą po podłodze. Byłem zesrany i bałem się wyjść z ukrycia.