-
SuicideKaiten - 02-07-2006
buubi napisał(a):Hehe toć oni słyneli z tego własnie przywiazania do kupy kolczastego złomu na sobie 
W pogoni za zdjęciem które mam na kasecie zapuściłem się na metal archives i natychmiast pożałowam widząc tytuł kawałka "Trash attack"...Kiedy ludzie wreszcie się nauczą odróżniać śmieci od młócenia?
Zdjęcia nie znalazłem, ale mogę powiedzieć, że jeden koleś ma na sobie dwa trzyrzędowe pasy z ćwiekami, 4 pieszczochy z gwoździami (po dwie na całe przedramię i ramiona), pas z nabojami, parę metrów łańcucha i jakąś obręcz na klacie. A, teraz zauważyłem jeszcze jeden pasek dwurzędowy z ćwiekami na szyi. Mógł coś jeszcze na głowę założyć, stracił przez to w moich oczach.
-
Vlad - 02-09-2006
Wróćta do tematu. O oćwiekowanych kolesiach proszę gdzie indziej. Ktoś się wybiera na koncercik? 8)
-
buubi - 02-10-2006
SuicideKaiten napisał(a):Zdjęcia nie znalazłem, ale mogę powiedzieć, że jeden koleś ma na sobie dwa trzyrzędowe pasy z ćwiekami, 4 pieszczochy z gwoździami (po dwie na całe przedramię i ramiona), pas z nabojami, parę metrów łańcucha i jakąś obręcz na klacie. A, teraz zauważyłem jeszcze jeden pasek dwurzędowy z ćwiekami na szyi. Mógł coś jeszcze na głowę założyć, stracił przez to w moich oczach.
No to ba - mógł a nawet powinien - wyglądałby jak szałojownik Trippledorf Pwent z książek Salvatorea - kto czytał to wie o czym/kim mówie
-
Vlad - 02-12-2006
WRRRRRRRRRRRR!!!! Załóżcie sobie uinny temat, nie śmiecić mi tu!! Przyjeżdżajcie, kurde! W weekendy bilety pkp nie są drogie, a zabawa bęzie przednia!
-
Vlad - 02-15-2006
Ruszyła oficjalna strona zespołu!!!
www.alastor.pl - ściągać mp3 i nawijać!