-
Vlkodlak - 10-03-2004
Alf byl zwykłą, pluszową maskotką

. Te ze sklepu wyglądają tak samo...
-
psycho - 10-04-2004
No i co z tego, przynajmniej można go sobie kupić w sklepie i wygląda prawie jak orginał

a predatora za chiny nie znajdziesz no może z plastiku

. Mimo że AvP człkiem nieźle im wyszł to i tak Alf jest od nich silniejszy bo by ich dwóch naraz zjadł
-
tayuki - 10-11-2004
A tam Alien, a tam Predator. Wyleci Dani Filth z chłopakami, pograją i po filmie...
-
gannon - 10-29-2004
filmu jeszcze nie widziałem, ale z chęcią obejrzę...
co do naszych stworzonek... ALien 8)
grałem w AvP2 i garbusem znacznie ciekawiej...ten klimacik gdy zachodzi się Marines'a od tyłu po suficie...bliżej i bliżej....powoli... i ...TRAAACH CHLAST ...MNIAM
-
Slayerd - 10-29-2004
Jak byłem mniejszy chciałem mieć aliena

Serio nawet sobie jaj nie robię, bym go sobie hodował na strychu obok nietoperzy.
Ale alien wygrywa z predatorem! ALIEN!!! ALIEN!!!
-
Jebus - 11-05-2004
Ja tam jestem za predatorem
A film kiepawy. Zawiodlem sie. Trailer niezly, przygotowalem sie na rzez. "Ktokolwiek wygra my przegramy" hahaha a pod koniec baba za predatorem lazi.... Jednym slowem KIEPA!!!
-
Deusoris - 11-27-2004
Jebus napisał(a):A film kiepawy. Zawiodlem sie. Trailer niezly, przygotowalem sie na rzez. "Ktokolwiek wygra my przegramy" hahaha a pod koniec baba za predatorem lazi.... Jednym slowem KIEPA!!!
Też przygotowywałem się na krwawą jadkę, śmierć i zniszczenie

. a tu tylko jedna grupka ludzi trzech predatorów i kilku w pełni nierozwiniętych alienów ginie

, koniec kiczowaty tym razem to nie spocony komandos ratuje swiat tylko pani przewodnik

. a co do ankiety wolę predatora.
no no filmik calkiem niezly -
Lukaszewicz - 12-03-2004
Mialem zaszczyt ten film ogladac 2 miechy przed premiera, ale co tam . Uwazam, ze pomysl tego filmu jest bardzo fajny i wykonanie tez jest O.K.
Ale ta laska, ktora biegala z tym predatorem to totalna kleska

.No coz musialo tak byc . bede czekal na 2 czesc jesli wogole bedzie
GRA:
Calkiem niezla tylko jak by bylo w niej troche wiecej zycia byla by lepsza.A najlepsze jest w niej odtracanie glow predatorem
-
Spidero - 12-09-2004
Zdecydowanie wolę predatora ! Alien przy nim wymięka...

a co do filmu - też widziałem go parę miechów przed premierą [ nawet mam na dvd

] i uważam, że jest do dupy. Serie z predatorem i alienem były dużo lepsze. Co prawda drugą część predatora też do wybitnych nie należy, ale co tam. Aliens [ drga część o " przygodach alienów

] i tak wymiata. Co do gry to mam pierwszą część a.v.p. i jest dosyć fajna, ale wymięka przy drugiej części, któej klimat bije każdą grę FPS na łeb, gorąco polecam
-
Slayerd - 12-09-2004
Film jest do dupy!!! Tyle kasiory poszło się jebać... Tylko producent & reżyser mieli satysfakcję ($$$$$$$$)!
Lepsżą fabułę to bym przy piwie sam wymyślił... Tragedia!!!
-
Isvind - 12-10-2004
Film ten jest żałosną kupą gówna bazującą na popularności tetralogii "Alien" oraz dosyć znanego filmu "Predator". Jednak z poprzednich filmów pozostały tylko nazwy. Efekty specjalne w lepszej postaci można obejrzeć w starych Gwiezdnych Wojnach, a w napięciu bardziej trzyma 249 odcinek telenoweli brazyliskiej "Emanuela Lus Clarita".
Płytka z tym gównem poleciała za okno. Syf.
-
fireball - 12-12-2004
Film jest do dupy, zalosny, przewidywalny i niewarty obejrzenia...ale glos oddalem na Predatora - za dready
-
wolny - 12-13-2004
MasterGrucha napisał(a):no i ten jego ryk (jak w najlepszych zespołach blackmetalowych) 
ROZPIERDOLIL mnie ten tekst
Predator oczywiscie gora

Mnie sie film podobal mimo iz przewidiwalny az do bolu...
A gry komputerowe sa dziecinne [wg.mnie] dlatego wole zabawe z moim NetBSD czy Slackiem
-
Emhyr - 12-18-2004
...jak tylko usłyszałem o pomysle na nakręcenie tego filmu to juz miałem nie jasn przeczucie...no i sie sprawdziło...film jest moim zdaniem największą klapą roku...
-
Ajana - 01-17-2005
Zawsze miałam nadzieję, że te dwa filmy zostaną połączone w jeden zajebisty efekt końcowy.Myślałam fajna gra, choć ja nie grałam, ale widziałam.Taki potencjał filmu został zmarnowany.Miał być super hit, a wyszedł średniak.
A tak przy okazji to wolę Predatora-fajny byłby, gdyby nie ta gęba.