Forum Rockmetalshop
Alien vs Predator - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Alien vs Predator (/thread-alien-vs-predator)

Strony: 1 2 3 4

- Vlkodlak - 10-03-2004

Alf byl zwykłą, pluszową maskotką Big Grin. Te ze sklepu wyglądają tak samo...

- psycho - 10-04-2004

No i co z tego, przynajmniej można go sobie kupić w sklepie i wygląda prawie jak orginał Laughing a predatora za chiny nie znajdziesz no może z plastiku Laughing . Mimo że AvP człkiem nieźle im wyszł to i tak Alf jest od nich silniejszy bo by ich dwóch naraz zjadł Laughing

- tayuki - 10-11-2004

A tam Alien, a tam Predator. Wyleci Dani Filth z chłopakami, pograją i po filmie...

- gannon - 10-29-2004

filmu jeszcze nie widziałem, ale z chęcią obejrzę...

co do naszych stworzonek... ALien 8)
grałem w AvP2 i garbusem znacznie ciekawiej...ten klimacik gdy zachodzi się Marines'a od tyłu po suficie...bliżej i bliżej....powoli... i ...TRAAACH CHLAST ...MNIAM Big Grin

- Slayerd - 10-29-2004

Jak byłem mniejszy chciałem mieć aliena Angry Serio nawet sobie jaj nie robię, bym go sobie hodował na strychu obok nietoperzy.

Ale alien wygrywa z predatorem! ALIEN!!! ALIEN!!!

- Jebus - 11-05-2004

Ja tam jestem za predatorem Laughing
A film kiepawy. Zawiodlem sie. Trailer niezly, przygotowalem sie na rzez. "Ktokolwiek wygra my przegramy" hahaha a pod koniec baba za predatorem lazi.... Jednym slowem KIEPA!!!

- Deusoris - 11-27-2004

Jebus napisał(a):A film kiepawy. Zawiodlem sie. Trailer niezly, przygotowalem sie na rzez. "Ktokolwiek wygra my przegramy" hahaha a pod koniec baba za predatorem lazi.... Jednym slowem KIEPA!!!

Też przygotowywałem się na krwawą jadkę, śmierć i zniszczenie Big Grin . a tu tylko jedna grupka ludzi trzech predatorów i kilku w pełni nierozwiniętych alienów ginie Sad , koniec kiczowaty tym razem to nie spocony komandos ratuje swiat tylko pani przewodnik Sad . a co do ankiety wolę predatora. Big Grin

no no filmik calkiem niezly - Lukaszewicz - 12-03-2004

Mialem zaszczyt ten film ogladac 2 miechy przed premiera, ale co tam . Uwazam, ze pomysl tego filmu jest bardzo fajny i wykonanie tez jest O.K.
Ale ta laska, ktora biegala z tym predatorem to totalna kleska Evil or Very Mad .No coz musialo tak byc . bede czekal na 2 czesc jesli wogole bedzie Rolleyes
GRA:
Calkiem niezla tylko jak by bylo w niej troche wiecej zycia byla by lepsza.A najlepsze jest w niej odtracanie glow predatorem Big Grin

- Spidero - 12-09-2004

Zdecydowanie wolę predatora ! Alien przy nim wymięka... Big Grin a co do filmu - też widziałem go parę miechów przed premierą [ nawet mam na dvd Angry ] i uważam, że jest do dupy. Serie z predatorem i alienem były dużo lepsze. Co prawda drugą część predatora też do wybitnych nie należy, ale co tam. Aliens [ drga część o " przygodach alienów Angry ] i tak wymiata. Co do gry to mam pierwszą część a.v.p. i jest dosyć fajna, ale wymięka przy drugiej części, któej klimat bije każdą grę FPS na łeb, gorąco polecam Angry Angry Angry

- Slayerd - 12-09-2004

Film jest do dupy!!! Tyle kasiory poszło się jebać... Tylko producent & reżyser mieli satysfakcję ($$$$$$$$)!

Lepsżą fabułę to bym przy piwie sam wymyślił... Tragedia!!!

- Isvind - 12-10-2004

Film ten jest żałosną kupą gówna bazującą na popularności tetralogii "Alien" oraz dosyć znanego filmu "Predator". Jednak z poprzednich filmów pozostały tylko nazwy. Efekty specjalne w lepszej postaci można obejrzeć w starych Gwiezdnych Wojnach, a w napięciu bardziej trzyma 249 odcinek telenoweli brazyliskiej "Emanuela Lus Clarita".

Płytka z tym gównem poleciała za okno. Syf. Mad

- fireball - 12-12-2004

Film jest do dupy, zalosny, przewidywalny i niewarty obejrzenia...ale glos oddalem na Predatora - za dready Smile

- wolny - 12-13-2004

MasterGrucha napisał(a):no i ten jego ryk (jak w najlepszych zespołach blackmetalowych) Angry

ROZPIERDOLIL mnie ten tekst Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Predator oczywiscie gora Big Grin Mnie sie film podobal mimo iz przewidiwalny az do bolu...

A gry komputerowe sa dziecinne [wg.mnie] dlatego wole zabawe z moim NetBSD czy Slackiem Big Grin

- Emhyr - 12-18-2004

...jak tylko usłyszałem o pomysle na nakręcenie tego filmu to juz miałem nie jasn przeczucie...no i sie sprawdziło...film jest moim zdaniem największą klapą roku... Crying or Very Sad

- Ajana - 01-17-2005

Zawsze miałam nadzieję, że te dwa filmy zostaną połączone w jeden zajebisty efekt końcowy.Myślałam fajna gra, choć ja nie grałam, ale widziałam.Taki potencjał filmu został zmarnowany.Miał być super hit, a wyszedł średniak.
A tak przy okazji to wolę Predatora-fajny byłby, gdyby nie ta gęba. Wink