Forum Rockmetalshop
Reise Reise czyli nowy Ramsztajn - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Gothic/Darkwave/Coldwave/Industrial (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-gothic-darkwave-coldwave-industrial)
+--- Wątek: Reise Reise czyli nowy Ramsztajn (/thread-reise-reise-czyli-nowy-ramsztajn)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- psychosis - 10-17-2004

Przesłuchałem tą płyte i muszę powiedzieć ze mi sie podoba, utwory łatwo wpadają w ucho , przyjemnie jej słucha...lecz w utworze "Moskau" te głosy dziewczyn... ...jak TATU :/ Big Grin lecz ogólnie ok...

- Dechri - 10-17-2004

jak widać hardcorowym metalom nie obcy ten duet pochlastanych lesbijek made in russia Confusedhock:

- psychosis - 10-17-2004

Tobie tez nieobcy..Wink)) jednak słyszales tą plotke ze nieby są less.Smile)))

PS: Słyszało sie to tu to tam..Wink)

- Dechri - 10-17-2004

ich sceniczne zachowanie na to wskazuje, myślę że dla samego zainteresowania mediami moją osobą nie lizał bym się publicznie występując na koncercie z jakimś gościem, bleh <żygi>

ale to nie temat o tatu ale o ramsztajnie Smile więc powróćmy do niego .... jeżeli jest jeszcze co omawiać, ja może zarzuce od siebie że Main Teil ma fajny teledysk Smile

- Hethell - 10-17-2004

Za ta piosenkę ''Amerika'' to im sie Hitler w grobie przewraca... Laughing Big Grin

Hethell

- psychosis - 10-17-2004

to ja jeszcze dodam ze mi sie niepodoba teledysk "Amerika".. Mad ,a "Main Teil " niemiałem okazji oblukać..

- Anonymous - 10-17-2004

teledyski mogą być... muzyka taka o... niezła ale też niepowalająca

- davet - 10-18-2004

Heh Mein Teil... cała piosenka jest ekstremalna(teledysk, temat i strój gitar Tongue).

Amerika ma ciekawy teledysk.

Tak apropo to nie Tatu śpiewają na Moskau tylko Viktoria Fersh.

- Hair of the dog - 10-18-2004

ramsztajn tera stroi na drop C

- davet - 10-19-2004

Heh teraz to wiem ale jak próbowałem wcześniej zagrać na normalnym strojeniu to za cholerę nie wychodziło. Ale teraz jest dobrze 8)

- hier_kommt_die_sonne - 10-19-2004

davet napisał(a):Tak apropo to nie Tatu śpiewają na Moskau tylko Viktoria Fersh.

wlasnie, jak po rosyjsku to nie znaczy ze od razu tatu.
no a jak piosenka o moskwie no to trzeba bylo tam dac jakis pszyklad jezyka no nie

- Vlkodlak - 10-21-2004

Coca-cola sometimes war!
Laughing Laughing Laughing

- Kalin - 10-21-2004

Dla mnie Ramstein to totalny Shit...
Po 1 nie lubie niemieckeigo
Po 2 Grają kiepską muze i są komercyjni Laughing
Po 3 Nie wnoszą nic ciekawego (jak dla mnie)

Amen Angry

- psychosis - 10-21-2004

tak .. zgadzam sie komercha wali jak sie patrzy... nic niewnoszą do metaluSmile))))))))))
- za język niemiecki
- za ich styl (niepodba mi sie)
- za piosenki
- za teledyski
- za wszystko inne
RAMMS+EIN niezdał egzaminu , przykro mi...

kto pierwszy zacznie bluzgać..?? ze tak uwazam..? no pokoleji..))

- davet - 10-21-2004

psychosis napisał(a):tak .. zgadzam sie komercha wali jak sie patrzy... nic niewnoszą do metaluSmile))))))))))

Podaj mi przykłady w którym miejscu Rammstein jest bardziej komercyjny od innych zespołów. Poza tym z twojej wypowiedzi wynika że dla Ciebie
zespół wtedy jest ciekawy jeżeli wnosi coś nowego(ja wiem te chóry i klawisze Smile )

psychosis napisał(a):- za teledyskic

Widać mało teledysków widziałeś.

psychosis napisał(a):- za wszystko inne

Rzeczywiście to był dobry argument.