Forum Rockmetalshop
Satyricon - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Satyricon (/thread-satyricon)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- Anonymous - 11-08-2004

Szczerze mówiąc to słucham Satyricon od bardzo dawna Na koncercie w Spodku było fachowo... Ale Volcano to czysty black'n'roll ! Jak dla mnie najlepsze są Nemesis Divina i ze względu na swą intensywność Rebel Extravaganza Kopie jak diabli!

- fireball - 11-18-2004

"Volcano" mi sie nie podoba... "Rebel Extravaganza" srednio...dla mnie mistrzostwem sa 2 kawalki po norwesku z "Nemesis Divina" - Forhekset i Du Som Hater Gud...jak slysze Satyra zdzierajacego struny w jego jezyku to...niemozliwe uczucie ;] cos pieknego ;]

a kapela...jedna z moich ulubionych ;] geniusz i klasa, choc na Volcano spuscili z tonu i graja cos...innego ;/ a szkoda, mogli zostac przy koncepcji z Nemesis Divina...

- blacK - 11-26-2004

Teraz ten powszechnie zanny zespół i powszechnie nazywany kultowym stał się pierdoloną komerchą. Pewnie nie wiecie o czym pisze. Satyricon zagra koncert, jednak zamiast Frosta zagra jakiś skomercializowany typ z nie jakiego slipknot (fuck!)

- fireball - 11-26-2004

taaa,wiem o czym mowisz :/ po Nemesis Divina z kazda plyta bylo gorzej,ael chociaz panowie Satyr i Frost zawsze grali razem...a teraz zamiast odpuscic sobie koncerty w stanach, wzieli tego pajaca, ktory nie wie, jak palki trzymac... oj... ale nagrali kilka zajebistych plyt. Za to trzeba ich (nadal) cenic...

- Krolik - 11-27-2004

Cytat:wzieli jakiegoś pajaca, ktory nie wie, jak palki trzymac... oj... ale nagrali kilka zajebistych plyt

hahahaha ten pajac uchodzi za jednego z lepszych technicznie metalowych bębniarzy a i szybko tez potrafi napierdzielać, posłuchaj sobie chłopcze "Anal Blast" i nie pierdol głupot...

Skoro jest zapotrzebowanie na ich koncerty to dlaczego do cholery Satyr miałby odwoływac trasę, dlaczego ma się wypinac na fanów słysząc pretensje kilku sfrustrowanych nastolatków ??

- fireball - 11-28-2004

Ta, zapotrzebowanie...moze niech Satyr tez zostanie w domu? Niech na trasy jezdzi ten "jeden z lepszych technicznie metalowych bebniarzy" z nu-metalowej kapelki + muzycy sesyjni + nie wiem...wokal z Arki Noego? Albo moze od razu niech wysla w paczce sprzet HiFi i plyte z setem na koncert? :> patrz do czego moze doprowadzic 'zapotrzebowanie" i szczypta skrzywionej psychiki... Big Grin

Satyricon to Satyr i Frost...nie wiem jak ty, ale jakby do mnie na koncert przyjechalo pol zespolu,to czulbym sie conajmniej zawiedziony...

- Krolik - 11-30-2004

Coś pierdolisz mości panie...

- Anonymous - 12-01-2004

Może ktoś się zainteresuje do k. nedzy dlaczego Frost nie zagra w Stanach? Bo go po prostu nie wpuszcza...!

- Cesarzyk - 12-01-2004

Nie za gra bo nie dostał wizy za to że brał udział w pobiciu i podpaleniu kościoła.

Satyricon ujdzie. "Rebel Extravaganza" najlepsza moim zdaniem, "Nemezis Divina" najgorsza (no oprócz Mother North).

- Anonymous - 12-01-2004

No i dobra, jedna stodoła mniej Big Grin

- fireball - 12-02-2004

Cesarzyk napisał(a):Satyricon ujdzie. "Rebel Extravaganza" najlepsza moim zdaniem, "Nemezis Divina" najgorsza (no oprócz Mother North).

na Rebel Extravaganza juz nie ma blacku...a raczej nie ma klimatu poprzednich plyt...ale - co kto lubi...Satyricon RLZ! a palenia kosciolow powinni uczyc na lekcjach Przysposobienia Obronnego - w koncu by ludzi czegos pozytecznego nauczyli Big Grin

- Anonymous - 12-02-2004

Dobrze mowi Dac mu piwa!

- fireball - 12-03-2004

Heh - maly offtopic - szukam filmow z podpalen kosciolow w Norwegii (z czasow Black Circle) - podobno jakies byly... ktos ma namiary? a w Polsce tez byla kiedys taka nawiedzona grupa, ale szybko poszla siedziec... moze jakas reaktywacja? :>

- Hethell - 12-03-2004

Cytat:Heh - maly offtopic - szukam filmow z podpalen kosciolow w Norwegii (z czasow Black Circle) - podobno jakies byly... ktos ma namiary? a w Polsce tez byla kiedys taka nawiedzona grupa, ale szybko poszla siedziec... moze jakas reaktywacja? :>
Nie ma sprawy Big Grin juz kombinuje kilka karnistrow latwopalnej cieczy Big Grin

Heth

- Anonymous - 12-03-2004

Jakby jakaś stodoła miała zniknąć to dajcie znać Laughing