Forum Rockmetalshop
Cradle of Filth - Nymphetamine - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Cradle of Filth - Nymphetamine (/thread-cradle-of-filth-nymphetamine)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

- Cradle - 10-01-2004

Granatowe dready Dani miał już w 2003 roku, widziałam w galerii z jakiegoś festiwalu na stronie CoF-a.. Nie pamiętam już na jakiej Big Grin . Białe pasemka natomiast widziałam na rosyjskiej stronie, i z tego co pamiętam, było to po tym festiwalu.. Widocznie musiał uznać, że w granatowych dreadach mu najładniej Wink . Jednak ja najbardziej lubię, gdy ma włosy bez żadnych ozdobników Big Grin . Może chciał być bardziej gotycki?
A co do płyty - z bólem przyznaję, że jeszcze nie wpadła w moje łapska Laughing Myślę jednak, że to kwestia czasu Big Grin

- Dżemik - 10-01-2004

Przesluchalem u kumpla niemal cala plyte.. (mp3.. zdradzilem swoje idealy.. =P) Jednak Kredki nie odeszli od swojej pierwotnej formy tak bardzo jak myslalem.. 2 czy 3 intra.. piekne Nymphetamine i bardzo dobre Coffin Fodder, Nemesis czy Gilded Cunt.. Ogolnie- kolejny 'must have'.. =) Czekam az pojawi sie plytka w moim miescie..

- tix - 10-03-2004

zajebiscie mi sie podoba singiel Nymphetamine, od wczoraj wieczor jak go pierwszy raz zobaczylem do teraz ciagle slucham !! no poprostu cudo!
nigdzie nie moge sciagnac plytki :/

ps. nie znam kredek wogole, tylko z tego kawalkka i z kowerów - sleepless (wole oryginal, bo kocham anathemeSmile ) oraz hallowed be thy name (Wwwwwwwwwypas!) i wlasnie sobie sciagam niektore utwory z roznych plyt a teraz leci mi From the cradle to enslave

Re: :( - Fryst - 10-11-2004

nowa piosenka credków jest świetna klimatyczna i wogule (głupia odpowiedż

- Naz - 10-11-2004

Nie jest źle... ale nie przepadam za klimatami z tej płyty.

- Dechri - 10-11-2004

kawałek jest świetny, nie przypuszczałem że ta babka jest z ToT (tzn nie poznałem raczej), a poza tym czy w tle nie słychać Sary jako chórek?

Podsumowując muzyka jest świetna (nieźle sprawia się nowy gitarzysta, tak samo wizualnie jak i muzycznie Smile )jestem za to całkowicie przeciwny dredom, Dani do cholery syfa jeszcze jakiegoś od nich dostaniesz ..... fuuuu .... choć może zrobił je z powodu koncertów na których normalne spocone włosy obklejały mu całą twarz Smile

- tix - 10-12-2004

OGLASZAM WSZEM I OBEC - po 10 przesluchaniu plytki

JEST ZAJEBISTA !!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) Tongue Tongue Laughing Laughing

- Art... - 10-25-2004

Lubie ten kawalek Wink mila i przyjemna ballada :> osobiscie nie przepadam za wokalem <zygi> ale fajny ten numerek...

- TisH - 10-25-2004

A mnie sie nie podoba. Za duzo Teatrzyku w Kredkach, mialam watpliwosci kto u kogo wystapil goscinnie. Confusedhock: Calej plyty nie slyszalam, ale jesli jest utrzymana w takim klimacie i z takim "podzialem rol", to dziekuje i zostaje przy starych.

- tix - 10-25-2004

nie, nie jest utrzymana w takich klimatach - zapewniam cie

- Calmwater - 11-09-2004

Moim zdaniem najnowsza płyta kredek jest bardzo dobra,ale to pierwsze wrażenie.Może trochę eksperymentalna,niemniej doświadczenie się udało.Tylko jakoś nie widzę,żeby Dani śpiewał wyraźniej Laughing

- Atreju - 11-09-2004

Hmmm... Kredki... taki fajny pop metal Confusedhock:

- psychosis - 11-09-2004

Ped Of Filth jest nawet nawet... Posiadam całą dyskografie tej kapeliany i musze powiedziec ze cześc piosenek mi sie bardzo podoba cześć nie... np z najnowszej płyty podoba mi sie tylko Gabriell.Jeśli chodzi o cały album to najlepszym jest chyba Midian tam kazda piosenka jest bardzo dobra...no Cthulhu Dawn jest wyjebana w kosmos no i cover Ironsów Hallowed By Thy Name...!!

- Macias - 11-09-2004

Moze te czerwone pasemka to byla moda a'la wisniewski. Big Grin

- Skippy - 11-10-2004

Atreju napisał(a):Hmmm... Kredki... taki fajny pop metal :shock:

Widze, że w każdym temacie nowe herezje. Zaszufladkować CoF z LP, czy innym pop metalem to naprawdę jest sztuka.