-
IstnyKurwaRomantyk - 02-12-2006
Ambivalent napisał(a):Marna prowokacja. Wracaj na drzewo gdzie Twoje miejsce.
Zadna prowokacja debilu. Pisze jaka jest prawda
-
Ambivalent - 02-12-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ambivalent napisał(a):Marna prowokacja. Wracaj na drzewo gdzie Twoje miejsce.
Czyli jestes glucha pipka a takim juz dziekujemy.
-
Ambivalent napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ambivalent napisał(a):Marna prowokacja. Wracaj na drzewo gdzie Twoje miejsce.
Kurwa n/c

rozwala mnie Twoja argumentacja mistrzu cietej riposty
-
Krzychun - 02-12-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wildwarrior napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Sonata Arctica - Ecliptica
nabijasz się z Manowar a słuchasz Sonaty? 
Tak
I co to ma Kurwa znaczyc??:/
-
Ambivalent - 02-12-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ambivalent napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ambivalent napisał(a):Marna prowokacja. Wracaj na drzewo gdzie Twoje miejsce.
czosnek n/c
rozwala mnie Twoja argumentacja mistrzu cietej riposty
Takim jak Ty nie ma sensu nic wyjasniac. Wracaj do Sonaty.
-
Ooo stary... naprawde, na prawnika sie nadajesz
-
Krzychun - 02-12-2006
Daj se siana koles. Jak chcesz pokazac jaki to ty jestes tru bo nie lubisz Manowar to nie tutaj!bo zawołam hegemona
-
Krzychun napisał(a):Daj se siana koles. Jak chcesz pokazac jaki to ty jestes tru bo nie lubisz Manowar to nie tutaj!bo zawołam hegemona
A wolaj nawet mame... nie lubie Manowara, a ze trve łorjorom z forum to nie pasuje to trudno. Nie wspominam juz wiecej o tej kapeli. EOT
-
Ambivalent - 02-12-2006
musiales sie niezle wysilic na taki tekst, lepiej wypocznij.
co do argumentacji: kawałek ma nieciekawe riffy, widac, ze robiony na odczep sie. Nawet tekstu im sie nie chcialo wiecej napisac. Melodia jest nawet. Szkoda ,ze Adams byl w sredniej formie wokalnej w tamtym okresie.
tak 6/10
-
Ambivalent napisał(a):musiales sie niezle wysilic na taki tekst, lepiej wypocznij.
co do argumentacji: kawałek ma nieciekawe riffy, widac, ze robiony na odczep sie. Nawet tekstu im sie nie chcialo wiecej napisac. Melodia jest nawet. Szkoda ,ze Adams byl w sredniej formie wokalnej w tamtym okresie.
tak 6/10
No nareszcie. Co do tekstu... znacie moje zdanie. Co do reszty - kawalek jest szybki i dosc nieskomplikowany, ale ma duzy potencjal kancertowy
-
Ambivalent - 02-12-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ambivalent napisał(a):musiales sie niezle wysilic na taki tekst, lepiej wypocznij.
tak 6/10
No nareszcie. Co do tekstu... znacie moje zdanie. Co do reszty - kawalek jest szybki i dosc nieskomplikowany, ale ma duzy potencjal kancertowy
Imo Manowar ma wiecej lepszych utworow w tym stylu np. Power ,Wheels Of Fire czy Ride The Dragon. On jest poprostu jednym w tym stylu i do tego najmniej ciekawy.
-
Ghost_82 - 02-12-2006
Metallica - Through The Never, Battery, Fuel
Judas Priest - Painkiller
Nevermore - A Future Uncertain, Born(The Retribution Of Spiritual Sickness)
-
MaFFej - 02-12-2006
Dżemik napisał(a):Wiekszosc rzeczy The Berzerker.
Hehe... śmieszny zespół. Taki death/grind-owy Slipknot. Zwalili już te idiotyczne maski? A co do prędkości - rzeczywiście australijczycy (dobrze myślę? nie porąbały mi się kraje?

) zapierdalają jak narąbani.
-
Kawalek Massacre wymiata
-
XdkyX - 02-12-2006
Walls Of Jericho - another anthem for the hopeless (z "all hail the dead")
oraz Iniquity - the bullets breath