-
Axel - 11-22-2007
A nie możecie raz dla odmiany nad morze przyjechać ? wiecie jak sie na Gdyńskiej plaży fajnie pije

i jakaś odmiana od tego Śląska
A co do zlotu, jak na wiosnę to może przyjadę.
-
Książę - 11-22-2007
oni wolą śląskie widoki i powietrze
-
RamzeS - 11-22-2007
I słusznie bo na Śląsku są fajne widoki i fajne powietrze.
-
Headless cadaver - 11-22-2007
W Trójmieście lepsze widoki i powietrze
Axel napisał(a):A nie możecie raz dla odmiany nad morze przyjechać ? wiecie jak sie na Gdyńskiej plaży fajnie pije
i jakaś odmiana od tego Śląska 
A co do zlotu, jak na wiosnę to może przyjadę.
Ja mogę przyjechać, nawet niedaleko mam. Na chlanie na gdyńskiej plaży w kółeczku zawsze
-
Axel - 11-22-2007
Ale bliżej wiosny żeby można sie tak trve opłukać w Bałtyku
-
Tomash - 11-22-2007
ustawiajcie się ustawiajcie, a ja i tak WIEM że najbliższe najliczniejsze spotkanie odbędzie się 8mego marca w barze "Diana" w Katowicach
-
balzac - 11-22-2007
Stocznia gdyńska chyba wiecie najfajniejsza jest na świecie...
-
Sobota - 11-22-2007
^ anie gdańską pablo :*
-
balzac - 11-22-2007
Apteka jest z Gdyni, Adaś.
-
Sobota - 11-22-2007
Nie wiem o co ci chodzi ale się zgadzam ; ]
-
Acrid - 11-22-2007
Cytat:ustawiajcie się ustawiajcie, a ja i tak WIEM że najbliższe najliczniejsze spotkanie odbędzie się 8mego marca w barze "Diana" w Katowicach
haha. niezniszczalna Diana, mekka alkoholikow i zwyrodnialcow z ekstra schodami do kibelka. swoja droga, nawet nie wiem czy pojade na MM, jak na razie nic mnie nie przekonuje. Mam nadzieje, ze sie to zmieni.
-
Tomash - 11-22-2007
przecież nie trzeba iść na metalmanie, mozna iść do Diany tak czy siak
-
Krzychun - 11-22-2007
Gdzie ta diana jest?
-
Axel - 11-22-2007
Balzac i Sobota :> Gdańsk jest z dupy po za starym miastem. Only Gdynia
-
balzac - 11-22-2007
Axel napisał(a):Gdańsk jest z dupy po za starym miastem.
Ano. Jak wracałem kiedyś z Żaka z koncertu to taksówkarz bał się ze mną jechać na Olszynkę, a jak już dojechał, to stwierdził, że tam wszystko jest niemalże identyczne.
A Żak? Hmm, trochę z dupy, bo na sale koncertową nie wpuszczają z fajką i browarem.
Gdyni nie znam. Sopot jest ładny, ale pewnie bym się wkurwiał gdybym woził się tam samochodem - ponoć dużo jednokierunkowych. To chyba taki Ciechocinek, ale na większą skalę i raczej odmłodzony.