Forum Rockmetalshop
Najlepszy Horror :] - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Najlepszy Horror :] (/thread-najlepszy-horror)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- davet - 08-31-2004

Sorry. Zawsze mi się myli(wpływy nieedukowanych kumpli z klasy). Poza tym The Ring jest dobry, a House of 1000 Corpses RLZ!!!

- tayuki - 09-03-2004

A zna ktoś klasykę Petera Jacksona? Zanim to się dorwał do LOTR.

Chodzi mi o filmy "Bad Taste" i "Brain Dead". Cóż, założeniem był horror ale wyszło coś w rodzaju czarnego humoru. Kto widział te filmy wie o co mi chodzi.
Nigdy, przenigdy się tak nie uchachałam jak przy tych horrorach...
"-Twoja matka zjadła mojego psa!
- Nie całego!"

- Windir - 09-04-2004

braindead jest genialny ten film juz mozna zaliczyc do gatunku gore flaki everywhere Big Grin mi sie najbardziej podobala scena jak gosciu wpadl z kosiarka do salonu i spokojnym glosem powiedzial "Party`s over" a potem wycinal sobie droge przez flaki mieso i bog wie co jeszcze ogolnie film smieszny i dla ludzi o mocnych nerwach i lubiacych takie filmy Wink

- tayuki - 09-06-2004

Windir napisał(a):braindead jest genialny ten film juz mozna zaliczyc do gatunku gore flaki everywhere Big Grin mi sie najbardziej podobala scena jak gosciu wpadl z kosiarka do salonu i spokojnym glosem powiedzial "Party`s over" a potem wycinal sobie droge przez flaki mieso i bog wie co jeszcze ogolnie film smieszny i dla ludzi o mocnych nerwach i lubiacych takie filmy Wink

Ooo tak, scena z kosiarką była kapitalna 8)

- Kódzó - 09-07-2004

Blair Witch Project
Japoński Ring
Martwica Mózgu (horror? ;p)
Cradle of Fear (horror? Big Grin)
Dom 1000 zwłok
Laboratorium Diabła
Ichi the Killer (w sumie nie horror, ale film wymiata)

- TisH - 09-08-2004

"Ringu 1 i 2" (pozostalych czesci jeszcze nie widzialam);
"Darkness Falls" (Wrozka- zebuszka rulez Big Grin )
Ale najbardziej przerazajacy byl dla mnie horror "Mgla", lecial wiele lat temu w telewizji. Do tej pory,kiedy za oknem jest mgla, chowam sie pod koldre! Big Grin

- statekx - 07-31-2005

Smetarz dla zwierzakow Smile dla mnie nie ma lepszego horroru, a terazniejsze w ogole nie umywaja sie.

- Ulryk - 07-31-2005

Blair Witch Project wymiata.

- Beast King - 07-31-2005

Ulryk napisał(a):Blair Witch Project wymiata.

Nie inaczej!

- kkk - 07-31-2005

Piatek trzynastego, tak, wszystkie czesci, tak, co z tego ze kazda jest wlasciwie taka sama.
Koszmar z ulicy wiazow.
Stara dobra masakra pila mechaniczna.

- Ryhtyk - 07-31-2005

Omen

- maharet - 08-02-2005

Omen,bez 2 zdań

- Slipknotka - 08-06-2005

Najlepszy byl Blair Witch Project, Klatwa, Ciemnosc i Hide and Seek Smile

- Miriam - 08-06-2005

"Ciemność"? Mówimy o tym samym filmie z Anną Paquin w roli głównej? Jeśli tak - jeden z najgorszych filmów jakie widziałam. Nielogiczny, fabułą także nie powala, no i ten tekst "ciemność lubi zielone kredki"... Wydawało mi się, że horrory mają straszyć, a nie wywoływać ataki konwulsyjnego śmiechu. To samo mogę powiedziec o "Koszmarze z Ulicy Wiązów" - popłakałam się ze śmiechu na tym filmie. No cóż... I tak pewnie się nie znam ;P

- Slipknotka - 08-06-2005

nie nie o tym filmie mowie