-
davet - 08-31-2004
Sorry. Zawsze mi się myli(wpływy nieedukowanych kumpli z klasy). Poza tym The Ring jest dobry, a House of 1000 Corpses RLZ!!!
-
tayuki - 09-03-2004
A zna ktoś klasykę Petera Jacksona? Zanim to się dorwał do LOTR.
Chodzi mi o filmy "Bad Taste" i "Brain Dead". Cóż, założeniem był horror ale wyszło coś w rodzaju czarnego humoru. Kto widział te filmy wie o co mi chodzi.
Nigdy, przenigdy się tak nie uchachałam jak przy tych horrorach...
"-Twoja matka zjadła mojego psa!
- Nie całego!"
-
Windir - 09-04-2004
braindead jest genialny ten film juz mozna zaliczyc do gatunku gore flaki everywhere

mi sie najbardziej podobala scena jak gosciu wpadl z kosiarka do salonu i spokojnym glosem powiedzial "Party`s over" a potem wycinal sobie droge przez flaki mieso i bog wie co jeszcze ogolnie film smieszny i dla ludzi o mocnych nerwach i lubiacych takie filmy
-
tayuki - 09-06-2004
Windir napisał(a):braindead jest genialny ten film juz mozna zaliczyc do gatunku gore flaki everywhere
mi sie najbardziej podobala scena jak gosciu wpadl z kosiarka do salonu i spokojnym glosem powiedzial "Party`s over" a potem wycinal sobie droge przez flaki mieso i bog wie co jeszcze ogolnie film smieszny i dla ludzi o mocnych nerwach i lubiacych takie filmy 
Ooo tak, scena z kosiarką była kapitalna 8)
-
Kódzó - 09-07-2004
Blair Witch Project
Japoński Ring
Martwica Mózgu (horror? ;p)
Cradle of Fear (horror?

)
Dom 1000 zwłok
Laboratorium Diabła
Ichi the Killer (w sumie nie horror, ale film wymiata)
-
TisH - 09-08-2004
"Ringu 1 i 2" (pozostalych czesci jeszcze nie widzialam);
"Darkness Falls" (Wrozka- zebuszka rulez

)
Ale najbardziej przerazajacy byl dla mnie horror "Mgla", lecial wiele lat temu w telewizji. Do tej pory,kiedy za oknem jest mgla, chowam sie pod koldre!
-
statekx - 07-31-2005
Smetarz dla zwierzakow

dla mnie nie ma lepszego horroru, a terazniejsze w ogole nie umywaja sie.
-
Ulryk - 07-31-2005
Blair Witch Project wymiata.
-
Beast King - 07-31-2005
Ulryk napisał(a):Blair Witch Project wymiata.
Nie inaczej!
-
kkk - 07-31-2005
Piatek trzynastego, tak, wszystkie czesci, tak, co z tego ze kazda jest wlasciwie taka sama.
Koszmar z ulicy wiazow.
Stara dobra masakra pila mechaniczna.
-
Ryhtyk - 07-31-2005
Omen
-
maharet - 08-02-2005
Omen,bez 2 zdań
-
Slipknotka - 08-06-2005
Najlepszy byl Blair Witch Project, Klatwa, Ciemnosc i Hide and Seek
-
Miriam - 08-06-2005
"Ciemność"? Mówimy o tym samym filmie z Anną Paquin w roli głównej? Jeśli tak - jeden z najgorszych filmów jakie widziałam. Nielogiczny, fabułą także nie powala, no i ten tekst "ciemność lubi zielone kredki"... Wydawało mi się, że horrory mają straszyć, a nie wywoływać ataki konwulsyjnego śmiechu. To samo mogę powiedziec o "Koszmarze z Ulicy Wiązów" - popłakałam się ze śmiechu na tym filmie. No cóż... I tak pewnie się nie znam ;P
-
Slipknotka - 08-06-2005
nie nie o tym filmie mowie