Forum Rockmetalshop
Koncert...? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Koncert...? (/thread-koncert)

Strony: 1 2

- Slayerd - 08-14-2004

Może myślisz o Rammstein w grudniu?
Chyba sie wybiorę... Jedzie ktoś? Angry

- Dżemik - 08-14-2004

Ciagle czekam az do Polski przybeda In Flames lub Dark Tranquility.. =)

Na Rammsteina nie jade.. Mutter byl genialny.. Sehnsucht dobry..Herzeleid niezle.. ale ta najnowsza plyta.. bueh.. A koncert w grudniu bedzie wlasnie owa plyte promowal.. =/ No i te Katowice.. Troche mi nie podrodze..

- Skippy - 08-14-2004

Dżemik napisał(a):Ciagle czekam az do Polski przybeda In Flames =)

No to jest nas dwóch :) W sumie to mają niedaleko, a tak się ociągają =P

- Dżemik - 08-14-2004

Niestety w Polsce nie maja wielu fanow.. a szkoda.. =(

- Skippy - 08-15-2004

Dżemik napisał(a):Niestety w Polsce nie maja wielu fanow.. a szkoda.. =(

Może kiedyś się przekonają i w Polsce co "tygryski lubią najbardziej" =P

- Dżemik - 08-15-2004

To bedzie wielki dzien w historii ludzkosci.. =)

- Skippy - 08-15-2004

Jak lądowanie Armstronga na księżycu - prawie =P =D

- disposable_teen - 08-22-2004

Najabrdziej w pamięci został mi oczywiście koncert Marilyn Manson w Berlinie.Wszystko było wprost idealnie.Jakby oglądała teledysk.Nie można tego powiedzieć niestety o koncertach w Polsce.
I ostatnio zrobił na mnie wrażenie Cruxshadows (DEFestival).Wspaniałe show i kontakt z publiką.

- Sus - 08-27-2004

Najlepszy był koncert Acidów w zeszłym roku Big Grin no nie, Rhonwen? Wink
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Re: Koncert...? - TisH - 08-31-2004

zdenka88 napisał(a):W topicu chodzi o podzielenie się swoim doświadczeniem, mianowicie zapytuje na jakich koncertach byliście w swoim zyciu, gdzie kiedy i jak było...?
Kurcze, nie napisze, na jakich koncertach bylam, bo od '96 roku "troche" sie tego uzbieralo Confusedhock:
Wymienie za to te, ktore najbardziej zapadly mi w pamiec.

1. TSA w katowickim Mega Clubie - co tu duzo gadac, chlopcy dali czadu a impreza byla taka, ze wlasciciel klubu postawil wszystkim kolejke piwa. 8)

2. The Gathering - Na Metalmanii '97 i pozniej w Mega - no coz, ja po prostu uwielbiam TG, wiec musieli sie znalezc na mojej liscie.

3. Kazik w Siemianowicach (14.02.96r.) - promowal chyba wtedy "Porozumienie ponad podzialami", nie bylo barierek, a ochroniarze byli wyjatkowi, bo nie awanturowali sie, kiedy ktos np. usiadl na brzegu sceny. Pamietam, ze wyskakalam sie wtedy za wszystkie czasy Big Grin

- Kalin - 08-31-2004

Jak dla mnie Slipknot! Laughing W katowickim spodku, jak byli gwiazdą Big Grin To było piękne!!!!! I Ten numer z perkusją!! oooohhh!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

- Miriam - 11-06-2004

Do swojej listy dorzucę koncert Theriona 22.10. w Krakowie, w Klubie 38. Pokazali klasę i chwała im za to. Jeśli chodzi o muzykę z kręgów "niemetalowych"... Wczoraj byłam w Trzebini na koncercie jazzowym z okazji 49 Dożynek Jazzowych. Organizacja na najwyższym poziomie, a sama muzyka.... Brak mi słów. Magia i majstersztyk.

- Prisca - 11-09-2004

Miriam napisał(a):Do swojej listy dorzucę koncert Theriona 22.10. w Krakowie, w Klubie 38. Pokazali klasę i chwała im za to.

Podpisuje się obydwoma rękami.

A tak na marginesie, Mir - masz może jakieś zdjęcia z tego koncertu ???

- Miriam - 11-10-2004

Prisca - niestety nie posiadam zdjęć z tego koncertu :[ Wiem, ze kilka osób miało cyfrówki i namiętnie robiły zdjęcia, jednak ja nie wzięłam aparatu i teraz tego żałuję...

- Prisca - 11-11-2004

Miriam napisał(a):Prisca - niestety nie posiadam zdjęć z tego koncertu :[ Wiem, ze kilka osób miało cyfrówki i namiętnie robiły zdjęcia, jednak ja nie wzięłam aparatu i teraz tego żałuję...

No właśnie ja też. Cholera jasna.