-
yaiez - 05-19-2007
Przemek87 napisał(a):a teledysk girlfriend to póki co chyba najgorszy klip XXI wieku
A ja się zgodze... jak wcześniej dało się jej słuchać to teraz się troche 'zdziwiła' ( kto mądrzejszy to zrozumie gre słów )
Ogólnie mówiła jak ona to nie chce być jak te britni itp a stała się jeszcze gorsza (no bo kiedyś była w sumie ok...)
-
Danzig - 05-20-2007
yaiez napisał(a):(no bo kiedyś była w sumie ok...)
nie , nie była ...
-
IstnyKurwaRomantyk - 05-20-2007
yaiez napisał(a):to teraz się troche 'zdziwiła' ( kto mądrzejszy to zrozumie gre słów )
hahahahah
-
karakas - 05-20-2007
yaiez napisał(a):Ogólnie mówiła jak ona to nie chce być jak te britni itp a stała się jeszcze gorsza (no bo kiedyś była w sumie ok...)
Żal kurwa , żal i ból czuję. A Britnej to ja jeszczę będę czciła, niech jej tylko bardziej odwali.
-
KlaudiaVanKilmister - 06-10-2007
myslalam ze juz nie bedzie sie wysilac i skonczy z "tworzeniem". Nie rozumiem ich piosenek i ich przeslania. Jedyne co zrozumialam, to jak nosisz okulary to nie mozesz miec chlopaka, bo ci a-w-ryjka go poderwi
![Wink Wink](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/wink.png)
.
-
sylvicious - 06-20-2007
I co? Mało? To więcej nauk moralnych niż po wysłuchaniu dyskografii Canibal Corpse
-
XdkyX - 06-20-2007
KlaudiaVanKilmister napisał(a):a-w-ryjka
kurwa 500 punktow scenowych
-
IstnyKurwaRomantyk - 06-20-2007
czemu kopujesz moj avatar marcin .
-
karakas - 06-20-2007
hahaaha
-
JakaśTaka - 08-02-2007
Dlaczego umieściłaś to na forum 'rockmetalshopu'?
To jest płyta popowa i zrobiona całkowicie pod publiczkę, dla zbicia kasy. Sto wersji językowych, wszystko w różowe czaszki...
Mnóstwo nowych fanek: z rodzaju 'pseudoemo', Ci, którzy cenili Avril za UMS i LG załamka...
Ah, a ja mając 10 lat zaczęłam słuchania muzyki właśnie od Let Go, potem Under My Skin... No cóż, od czegoś trzeba zacząć swoją muzyczną drogę.
The Worst Damn Thing?
-
Axel - 08-02-2007
JakaśTaka napisał(a):Dlaczego umieściłaś to na forum 'rockmetalshopu'?
To jest płyta popowa i zrobiona całkowicie pod publiczkę, dla zbicia kasy. Sto wersji językowych, wszystko w różowe czaszki...
Mnóstwo nowych fanek: z rodzaju 'pseudoemo', Ci, którzy cenili Avril za UMS i LG załamka...
Ah, a ja mając 10 lat zaczęłam słuchania muzyki właśnie od Let Go, potem Under My Skin... No cóż, od czegoś trzeba zacząć swoją muzyczną drogę.
The Worst Damn Thing?
A teraz masz 15 i już jesteś trve bo pojechałaś po komercjalizacji twojej niedawnej idolki.
-
sylvicious - 08-02-2007
-
jankier - 08-02-2007
JakaśTaka napisał(a):skąd: z nienacka!
litości kurwa. bardziej oklepanego tekstu nie ma chyba...
-
Raven_phpbb2_import3993 - 08-02-2007
Cytat:To jest płyta popowa i zrobiona całkowicie pod publiczkę, dla zbicia kasy. Sto wersji językowych, wszystko w różowe czaszki...
The Worst Damn Thing?
W poprzednich płytach Awryj nie było wcale nic lepszego niż w tej nowej, więc nie rozumiem Cię totalnie.
-
-Rene- - 08-02-2007
Świetnie chłopaki, zjechaliście nową panną we wszystkie dziury jakie się tylko dało (nie pomijając uszu). Możecie być z siebie dumni.