-
Rhonwen - 08-12-2004
dobra, złamałam się i oddałam głos

Dream Theater
-
Slayerd - 08-13-2004
Iron Maiden - hehe 2 słowa a tyle treści
- Arion - 08-13-2004
Yeah, up the Irons!
-
Krolik - 08-13-2004
Down the Irons!!
-
MARKY - 08-13-2004
Down the Krolik!!
- Arion - 08-13-2004
MARKY napisał(a):Down the Krolik!!
Ech... Dajcie chłopakowi spokój, ma prawo do własnej opinii, a forum jest przede wszystkim po to, by ją wyrażać.
Ciężka muzyka jest tak zróżnicowana... Czerpmy z tego, zamiast tworzyć konflikty
-
MARKY - 08-13-2004
ok... niech sie tak stanie, nie bede sie z nikim klocil...

ale tylko dlatego ze masz swietnego avatarka
-
Skippy - 08-13-2004
Arion napisał(a):MARKY napisał(a):Down the Krolik!!
Ech... Dajcie chłopakowi spokój, ma prawo do własnej opinii, a forum jest przede wszystkim po to, by ją wyrażać.
Ciężka muzyka jest tak zróżnicowana... Czerpmy z tego, zamiast tworzyć konflikty :)
No i to jest właśnie to czym powinno być forum :) - miejscem dyskusji.
Otóż ja też nie przepadam za Ironami, są po prostu słabym zespołem dla mnie. I ten "kaszanowaty" głos Dickinsona [;
No ale co, każdy słucha to co lubi, czyż nie?! =P
-
MARKY - 08-13-2004
Masz u mnie ogromne piwo

Tak jak powiedziales - Kazdy slucha czego lubi - i niech tak zostanie...
Nie ma sie o co klocic, bo przeciez naprawde malo prawdopodobne aby ktos zmienil swoje upodobania muzyczne pod wplywem tych naszych 4umowych dywagacji...
-
Dżemik - 08-13-2004
Jezeli nie bedziemy sie klocic na temat muzyki to po kiego grzyba to forum? W koncu to forum muzyczne jest.. Chodzi o to zeby sie sprzeczac z kultura..
-
MARKY - 08-13-2004
no prawda... ale do momentu w ktorym jako "klotnia" rozumiemy wzajemna wymiane argumentow i "obalanie" tychze... a nie obrzucanie sie obelgami etc.
no bo przeciez nie po to jest forum zeby bluzgac na siebie i sie wyzywac od pozerow i innych stworzen
- Arion - 08-13-2004
Oj... między kłótnią a dyskusją jest potężna różnica. To jedno. A druga sprawa to fakt, by swoje zdanie podpierać argumentami - nie wszystko da wyjaśnić się gustem czy upodobaniami, zawsze są jakieś przyczyny i powody, dla których coś lubimy, bądź odwrotnie.
-
Dżemik - 08-13-2004
MOwiac 'klotnie' mialem na mysli to co napisal Marky.. a z tymi argumentami.. jeszcze nigdy na zadnym forum muzycznym nie widzialem postu ktory zostal poparty jakims argumentem.. =P no bo niby jak? 'In Flames jest lepsze od Soilworka bo Plomyki maja ladniejsze gitary'?
-
Krolik - 08-13-2004
Kochacie roztrząsac każdy temat...
-
Valhalla - 08-13-2004
a co w tym zlego?