-
raf667 - 01-18-2007
Krzychun napisał(a):Jak mnie chcialy dresy na dworcu w Katosach napierdalac to juz sie nie pojawili.
Nie no,widzę że tan dworzec w Katowicach to już legenda.Ile ja się o nim nasłuchałem...
-
balzac - 01-18-2007
^od kibiców Legii?
-
Acrid - 01-21-2007
W blokach mieszkalnych na terenie kilku województw pojawiły się ogłoszenia o planowanej kontroli legalności oprogramowania na prywatnych komputerach. Fakt ten został odnotowany przez firmę Microsoft, która stanowczo wszystkiemu zaprzecza i ostrzega przed otwieraniem drzwi potencjalnym oszustom.
W przesłanym do prasy komunikacie Microsoft Polska zapewnia, że nie jest inicjatorem tej akcji, ani nie jest ona prowadzona w porozumieniu z tą firmą.
Co więcej, przedstawiciele giganta przestrzegają użytkowników oprogramowania komputerowego przed wpuszczaniem do prywatnych mieszkań osób podszywających się lub powołujących na firmę Microsoft.
Osoby, które rozwieszają ogłoszenia i przeprowadzają "kontrole" nie działają z polecenia firmy Microsoft i nie posiadają do tego żadnych pełnomocnictw - czytamy w komunikacie.
Wszyscy, którzy spotkali się z tego typu akcją w swoim mieście, na swoim osiedlu lub w swoim bloku proszeni są o powiadomieniu o tym fakcie lokalne jednostki policji lub polski oddział Microsoft - e-mail: piratnie@microsoft.com.
-
statekx - 01-21-2007
Najlepsze jest to, ze ci wszyscy wielcy, walczacy z piractwem dobosze maja oczywiscie w tym biznes.
-
Tomash - 01-23-2007
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3868855.html
i tyle w temacie
-
Zoltan - 01-23-2007
Ej kurwa jeśli to prawda, to jakieś nieoficjalnie opłacane cwele z Micro$oftu tylko podżegają widmowe naloty tylko po to aby podnieść sprzedaż oprogramowania
Cytat:Podobnymi opowieściami zasypywane są skrzynki mailowe i fora internetowe - także "Gazety". Sklepy oferujące oprogramowanie od kilku tygodni przeżywają oblężenie. W ubiegłym tygodniu sprzedawano dziennie w Media Markt po 40-50 sztuk Windows XP. W sobotę zabrakło go na półkach.
Ja im kvrwa dam
-
The Stig - 01-30-2007
Ej - jak myślicie: jak mam prawie nowego Xp'eka to dałoby rady dokonać wymiany za pośrednictwem Microsoftu na nowego Vista za małą opłatą ?
-
Zoltan - 01-30-2007
HahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahah

Dobry żart kolego
-
The Stig - 01-30-2007
fajnie by było
-
Zoltan - 01-30-2007
Myślę, że na Vistę to potrzeba dobrego kompa (identycznie jak z najnowszymi giercami), ja takowego nie upgradowalem chyba od 5 lat, więc moge sobie tylko pomarzyć. No ale czy by nie qpić se oryginalnego xpeka, który teraz moze 3 stówy kosztuje, czemu nie. W końcu to jednorazowy wydatek.
Wie ktoś, czy w ogóle sprzedaje się używane xpeki? Po ile schodzą?
-
Sobota - 01-30-2007
JA to myśłe czy nie przerzucić sie na linuks, jak bede chciał pogiercowac to sobie emulator włącze

. Niestety z mojego komputera korzysta jeszcze reszta domowników i uczyćim sie obsługi drugiego systemu specjaleni nei będzie chciało :/.
-
statekx - 01-30-2007
Linux to bieda.
-
Sobota - 01-30-2007
^ argumenty prosze
-
statekx - 01-30-2007
Jeden i niezbity - jest malo popularny. Po co sobie zycie utrudniac?
-
KelThuz - 01-31-2007
statekx napisał(a):Jeden i niezbity - jest malo popularny. Po co sobie zycie utrudniac?
metal to bieda. jest mało popularny, lasek na to się nie wyrwie, same tuczniki jeno. Po co sobie życie utrudniać? Zostań emo