-
Krolik - 10-17-2004
Tyle, ze ja na tych koncertach czy to Kinga czy Mercyful byłem osobiście...
-
psychosis - 10-18-2004
no i...? koncert live to koncert live kazde są takie same lub bardzo podobne...no ale ok...pozwolisz ze odniose sie do przykładu porównaj koncert Judas priest np z koncertem Kinga Diamond'a który jest lepszy.. wg mnie jednogłośnie JP...
-
Naz - 10-18-2004
psychosis napisał(a):no i...? koncert live to koncert live kazde są takie same lub bardzo podobne...no ale ok...pozwolisz ze odniose sie do przykładu porównaj koncert Judas priest np z koncertem Kinga Diamond'a który jest lepszy.. wg mnie jednogłośnie JP...
Wszystko jest kwestią gustu... masz zamiar pierdolić takie głupoty na forum to najlepiej je zmień.
-
psychosis - 10-18-2004
no włąsnie kwestią gustu wiec sie niedopierdalaj jak pisze ze JP ma 2x lepsze szoł!! to moje zdanie... jak chcesz zmienić forum to pozwalam droga wolna...
-
Naz - 10-18-2004
1. Naucz się czytać
2. Naucz się pisać...
Kończe temat objeżdżania Cię
Wracając do tematu: Którą płyte MF możecie mi poradzić? Słyszałem tylko jeden utwór (Uuuu Melisa-a-a).
Kinga znam od bardzo dawna i szanuje za umiejętności wokalne. Heh... wszystko
-
psychosis - 10-18-2004
Gdybym nieumiał czytać to bym Ci durniu nieodpowiedział... myśl choć przez chwile...!
mówił Ci juz ktoś ze jestes załosny..

))
-
MasterGrucha - 10-18-2004
Naz napisał(a):Wracając do tematu: Którą płyte MF możecie mi poradzić? Słyszałem tylko jeden utwór (Uuuu Melisa-a-a).
Najlepsza płyta Mercyful Fate a zarazem największe arcydzieło tego zespołu to moim zdaniem "Don't Break The Oath" z 1984. Bardzo ci ją polecam.
- Anonymous - 10-18-2004
MasterGrucha napisał(a):Naz napisał(a):Wracając do tematu: Którą płyte MF możecie mi poradzić? Słyszałem tylko jeden utwór (Uuuu Melisa-a-a).
Najlepsza płyta Mercyful Fate a zarazem największe arcydzieło tego zespołu to moim zdaniem "Don't Break The Oath" z 1984. Bardzo ci ją polecam. 
tak "Don't Break The Oath" jest świetna, a ja dorzucę jeszczę "In The Shadows" i "Time", jednak warto poznać całą dyskografię
-
Miriam - 10-18-2004
Zgadzam się z przedmówcami, najlepsze dzieło Mercyfuli to zdecydowanie "Don't Break The Oath", zaraz potem "9".
-
Krolik - 10-18-2004
Zdecydowanie "9" choć i "Time" jest bardzo dobry
-
psychosis - 10-19-2004
...mi tam sie podoba "Time" , "In The Shadows" - ostatnio nawet bardzo...słucham jej na okrągło...
-
Calmwater - 11-09-2004
King Diamond?Facet ma możliwości wokalne...Chociaż musi mnie "coś" wziąć,wtedy wczuwam się w ten klimat maksymalnie 8) Muzyka też niczego sobie,a historia,którą poznajemy słuchając kolejnych utworów dodatkowo utrudnia oderwanie się od płyty.Ulubione płyty?Abigail,House Of God.A jeśli chodzi o The Puppet Master-nie jest zła,ale na kolana mnie nie powaliła.
-
Atreju - 11-09-2004
Bez dwóch zdań najlepsza płyta King Diamond to "Them" (później "Abigail"), a Mercyful Fate to oczywiście "Don't..."
-
Scully - 03-26-2005
Strasznie podoba mi się
Abigail, King z całą ekipą już mniej w
DBTO. Nie mogę się jednak całkowicie przekonać do jego głosu...
-
Przemek87 - 07-16-2007
Wie ktoś może dlaczego odwołali KD w listopadzie ? mam nadzieje ze to nie dzialanie nowaka czy coś