Forum Rockmetalshop
__>HATE ETERNAL<__ - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: __>HATE ETERNAL<__ (/thread-hate-eternal)

Strony: 1 2

- Nevermore - 08-26-2006

Dobry zespół, a I, Monarch to naprawde solidna płyta-taka 2 liga Deathu.

- Krolik - 08-26-2006

to co w takim razie jest ta pierwsza ??

- KISIEL - 08-27-2006

Necroblood napisał(a):
KISIEL napisał(a):i coś wnoszących do gatunku, płyt na rynku Death Metalowym world

dawaj, powiedz mi w którym momencie jest coś "wnoszącego do gatunku", a jak nie to wypierdalaj

Sprawdź sobie ciole (tzn. przysłuchaj się) beaty perkusyjne. A jak nic niestandardowego nie wyłapiesz, toś lama jak ta lala. To tylko przykład.Ave.

- Necroblood - 08-28-2006

KISIEL napisał(a):
Necroblood napisał(a):
KISIEL napisał(a):i coś wnoszących do gatunku, płyt na rynku Death Metalowym world

dawaj, powiedz mi w którym momencie jest coś "wnoszącego do gatunku", a jak nie to wypierdalaj

Sprawdź sobie ciole (tzn. przysłuchaj się) beaty perkusyjne. A jak nic niestandardowego nie wyłapiesz, toś lama jak ta lala. To tylko przykład.Ave.

ROTFL

- KISIEL - 08-28-2006

"ROTFL" Arrow Na przyszłość nie przedstawiaj na forum swojej biografii - nikogo to nie interesuje...

- Necroblood - 08-28-2006

KISIEL napisał(a):"ROTFL" Arrow Na przyszłość nie przedstawiaj na forum swojej biografii - nikogo to nie interesuje...

na przyszłość nie przedstawiaj swojego debilizmu

- Tomash - 10-18-2006

Były basista taki zespołów jak Hate Eternal czy Morbid Angel, Jared Anderson zmarł w sobotę 14 października.

Nie podano przyczyny zgonu muzyka, jednak od dawna wiadomo było, że Jared ma problemy z narkotykami i być może to właśnie one są przyczyna jego śmierci.

Ostatnia formacją, w której udzielał sie Jared Anderson była kapela As One. Pogrzeb 30 letniego Jareda Andersona zaplanowano na 19 października w Ohio.

- Necroblood - 10-20-2006

Tomash napisał(a):Jared ma problemy z narkotykami i być może to właśnie one są przyczyna jego śmierci.

za głupote się płaci

- drwal666 - 10-20-2006

Necroblood napisał(a):
Tomash napisał(a):Jared ma problemy z narkotykami i być może to właśnie one są przyczyna jego śmierci.

za głupote się płaci
nie pierdol bo powiększysz rodzinę

- Necroblood - 10-20-2006

drwal666 napisał(a):
Necroblood napisał(a):

za głupote się płaci
nie pierdol bo powiększysz rodzinę

uzasadnij, albo wypierdalaj

- KISIEL - 10-21-2006

Narkotyki - czy w umiarze czy nie - to ewidentna głupota i nie ulega to dyskusji ! Szkoda kolejnego człowieka tworzącgo muzykę ekstremalną...

- Dżemik - 10-23-2006

fetus napisał(a):
Dżemik napisał(a):To ja moze napisze za co ich nie lubie:
1. Sa z Florydy
2. Slyszalem 5433421 niemal identycznych kapel
3. Nijaka muzyke odgrywaja w nijaki sposob, do tego maja nijakie brzmienie

Posluchac mozna, tylko po co?
a słyszałeś ostatnia produkcje? przynzaj sie że nie byłeś w stanie dotrwać do końca... cieniasie

Slyszalem. Faktycznie, nie bylem w stanie dotrwac do konca. Jednak raczej z nudow, anizeli z trwogi przed sieczka serwowana przez panow z HE.

- Danzig - 03-17-2008

Co panowie powiecie o nowym rozpierdolu zaserwowanym nam przez Hate Eternal?