-
Ghost_82 - 02-12-2006
Czy kasowy... to się jeszcze okaże
-
Monia - 02-12-2006
Ghost_82 napisał(a):Monia napisał(a):a to Ty nie wiesz, że kobiety są bardziej twórcze, fantazyjne i przejawiają większe skłonności sadystyczne? 
Tylko pytanie w jakich sprawach przejawiacie te wszystkie skłonności

yyyy
a chcesz się przekonać na własnej skórze?
-
Ghost_82 - 02-12-2006
No pewnie

Kiedy zaczynamy
-
Monia - 02-12-2006
14 lutego :>
nie pytaj czemu
to bedzie z dedykacją to wszystkich facetów na ziemi i poza nią
-
Ghost_82 - 02-12-2006
Ok przyjmuje zaproszenie
Mam nadzieje, że to bedzie coś specjalnego

Może zdradzisz coś na początek, co tam przygotujesz
-
Monia - 02-13-2006
no napewno wykorzystam parę pomysłów z "Piły"...
a wyrwano Ci kiedyś wszystkie paznokcie pokolei...?
-
Ghost_82 - 02-13-2006
Jeszcze nie miałem zaszytu doznać takiej rozkoszy

Widze, że bedzie ciekawie
-
Monia - 02-14-2006
widzisz
musi być ten "pierwszy raz"
-
maharet - 03-22-2006
A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-23-2006
maharet napisał(a):A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.
A co w tym filmie jest takiego trudnego do zrozumienia?
-
Balthor - 03-23-2006
druga taka ło sobie... jedyka to jednak jedynka duzo lepsza byla, dwojke obejrzec mozna raz i tyle..
-
maharet - 03-26-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):maharet napisał(a):A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.
A co w tym filmie jest takiego trudnego do zrozumienia?
Przyznam się bez bicia, że nie byłam zbyt trzeźwa oglądając jedynkę.
-
Kam6I$I9ouX - 05-09-2006
Hmmm... Jedynka czy dwójka... Obie były bardzo fajne, lecz dwójka zdecydowanie bardziej brutalna. Pierwsza stanowiła bardziej wprowadzenie za to w drugiej już działo się więcej - krótko - bardzo dobra, godna tego tytułu kontynuacja. A no i jeśli ktoś nie widział pierwszej to nic dziwnego że druga średniawa
-
Skinless - 09-18-2006
Wolałem jedynkę za taki bardziej 'zamknięty' klimat. No bo tylko łazienka i dwóch typa. W dwójce już cała chatka, pościgi, bleble. Ale też bardzo dobra. Coś czuję, że spierdolą cz. 3, oby nie.
No i w końcu ktoś robi filmy, gdzie kolejne części dorównują pierwszej. Nie to co Predator (cz. 1 kozak, cz.2 śmiech na sali), Matrix (cz.2 i 3 - ahahahhaha). itd. itp.[/url]
-
raf667 - 12-06-2006
Piła II? Pieprzony shit!!!!!