Forum Rockmetalshop
Saw II - Piła II - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Saw II - Piła II (/thread-saw-ii-pi%C5%82a-ii)

Strony: 1 2 3

- Ghost_82 - 02-12-2006

Czy kasowy... to się jeszcze okaże Wink

- Monia - 02-12-2006

Ghost_82 napisał(a):
Monia napisał(a):a to Ty nie wiesz, że kobiety są bardziej twórcze, fantazyjne i przejawiają większe skłonności sadystyczne? Big Grin

Tylko pytanie w jakich sprawach przejawiacie te wszystkie skłonności Wink Surprised

yyyy
a chcesz się przekonać na własnej skórze? Laughing

- Ghost_82 - 02-12-2006

No pewnie Big Grin Kiedy zaczynamy Wink

- Monia - 02-12-2006

14 lutego :>
nie pytaj czemu Laughing
to bedzie z dedykacją to wszystkich facetów na ziemi i poza nią

- Ghost_82 - 02-12-2006

Ok przyjmuje zaproszenie Big Grin

Mam nadzieje, że to bedzie coś specjalnego Angry Może zdradzisz coś na początek, co tam przygotujesz Wink

- Monia - 02-13-2006

no napewno wykorzystam parę pomysłów z "Piły"... Big Grin

a wyrwano Ci kiedyś wszystkie paznokcie pokolei...?

- Ghost_82 - 02-13-2006

Jeszcze nie miałem zaszytu doznać takiej rozkoszy Laughing Surprised Widze, że bedzie ciekawie Wink

- Monia - 02-14-2006

widzisz
musi być ten "pierwszy raz"

- maharet - 03-22-2006

A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.

- IstnyKurwaRomantyk - 03-23-2006

maharet napisał(a):A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.

A co w tym filmie jest takiego trudnego do zrozumienia?

- Balthor - 03-23-2006

druga taka ło sobie... jedyka to jednak jedynka duzo lepsza byla, dwojke obejrzec mozna raz i tyle..

- maharet - 03-26-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
maharet napisał(a):A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.

A co w tym filmie jest takiego trudnego do zrozumienia?

Przyznam się bez bicia, że nie byłam zbyt trzeźwa oglądając jedynkę.

- Kam6I$I9ouX - 05-09-2006

Hmmm... Jedynka czy dwójka... Obie były bardzo fajne, lecz dwójka zdecydowanie bardziej brutalna. Pierwsza stanowiła bardziej wprowadzenie za to w drugiej już działo się więcej - krótko - bardzo dobra, godna tego tytułu kontynuacja. A no i jeśli ktoś nie widział pierwszej to nic dziwnego że druga średniawa
Laughing

- Skinless - 09-18-2006

Wolałem jedynkę za taki bardziej 'zamknięty' klimat. No bo tylko łazienka i dwóch typa. W dwójce już cała chatka, pościgi, bleble. Ale też bardzo dobra. Coś czuję, że spierdolą cz. 3, oby nie.

No i w końcu ktoś robi filmy, gdzie kolejne części dorównują pierwszej. Nie to co Predator (cz. 1 kozak, cz.2 śmiech na sali), Matrix (cz.2 i 3 - ahahahhaha). itd. itp.[/url]

- raf667 - 12-06-2006

Piła II? Pieprzony shit!!!!!