Forum Rockmetalshop
Francuski black - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Francuski black (/thread-francuski-black)

Strony: 1 2 3

- aXe Rose - 11-18-2005

[Obrazek: francja7gz.jpg]

- Satanica - 11-19-2005

Popieram Smile

- Patyk - 11-19-2005

aXe Rose napisał(a):[Obrazek: francja7gz.jpg]

Hmm, dlaczego wlasciwie nie pasuje ci fakt
przenoszenia sie ludzi z innych krajow do Polski?
Czegos tu nie rozumien.Rozwin ten temat.
Chcialbym poznac twe stanowisko.

- aXe Rose - 11-19-2005

Patyk napisał(a):
aXe Rose napisał(a):[Obrazek: francja7gz.jpg]

Hmm, dlaczego wlasciwie nie pasuje ci fakt
przenoszenia sie ludzi z innych krajow do Polski?
Czegos tu nie rozumien.Rozwin ten temat.
Chcialbym poznac twe stanowisko.
Bo chujowa jednostka potrafi fajnie ustosunkować człowieka do całej swojej narodowości Evil or Very Mad a jak już ktoś powiedział, tolerancja nieraz jest dla słabych.

- Kamael - 11-19-2005

Pragnę zauważyć, że temat jest o scenie francuskiej, a nie o Waszych uprzedzeniach narodowościowych. Tak więc proszę zachować dla siebie wypowiedzi pokroju "nie lubię Francuzów".

- Tadzik_Zabijaka - 02-27-2006

Antaeus to całkiem ciekawy black(ale śpiewaja po ang.) i dość popularny u żabojadów,jak na kolesi z takiego gejowskiego kraju to niezle gniotą...

- SuicideKaiten - 02-27-2006

Z takiego typowego black metalu słyszałem niewiele, ale w pamięć zapadło mi Mutiilation - takie gówno nie trafia się co dzień

- Black_ann - 03-22-2006

Ad Hominem ale spiewa po angielsku

- Książę 2 - 04-08-2006

Slow napisał(a):Wole Brujeria, a jeśli chodzi o język w którym grają to chyba jest to brazylijski dlatego taki dobry efekt jest Smile 8)

Język brazylijski?!?!?!
BAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA tuman

- Szyszak - 04-09-2006

Ja tam wole jak spiewaja po amerykansku. ;> Hehe, post dnia.

- Wampir - 04-11-2006

Najlepszy francuski death metal, jaki wiedziałem, to Gojira. Album "From Mars To Sirius", to może nie czysty death, (bo na upartego można to nazwać experymentalnym death/thrash metalem) ale słucha się świetnie Smile

- Hallvard - 06-09-2006

Otargos...bardzo zacna kapela, oraz Aes Dana, taki w sumie metal z duza iloscia blackowego grania pomieszany z folkowymi wstawkami, <chyba;P> spiewaja po francusku Laughing

- RamzeS - 09-28-2006

Srednio lubie black metal z Francji,jednak ostatnio mi przypadł do gustu zespól o nieco dziwacznej nazwie Count Nosferatu Kommando. Mimo wyjątkowo pedalskiego wyglądu ,odpierdalają kawał zupełnie przywoitej muzy z pogranicza black metalu i industrialu.

Oficjalna stronka zespołu

- Nienawistnik - 10-10-2006

aXe Rose napisał(a):Nie lubię francuzów.
Też ich nie lubie ale lubie francuzzzzzki

- Dżemik - 10-23-2006

R_amze_S napisał(a):Srednio lubie black metal z Francji,jednak ostatnio mi przypadł do gustu zespól o nieco dziwacznej nazwie Count Nosferatu Kommando. Mimo wyjątkowo pedalskiego wyglądu ,odpierdalają kawał zupełnie przywoitej muzy z pogranicza black metalu i industrialu.

Oficjalna stronka zespołu

Ototo. Choc dalbym sobie glowe uciac, ze panowie sa z Niemiec.