Forum Rockmetalshop
Zespoły, zespoły ... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Zespoły, zespoły ... (/thread-zespo%C5%82y-zespo%C5%82y)

Strony: 1 2 3 4 5

- Anonymous - 06-05-2004

Po pierwsze to witam wszystkich Smile
Ogólnie mój ulubiony zepół to Vader! Co do death to jeszcze Azarath, Deicide,Hate,Decapitated..hmm jakoś ostatnio prócz Vader to deathu nie słucham... Z black to cała masa... np Necromantia, Darkthrone,Mayhem, Barathrum, Emperor, Rotting Christ, Satyricon etc.

- Anonymous - 06-07-2004

No jedynie Karina napisala konkretnie a cala wasza reszta to nie rozroznia chyba muzyki, lepiej zacznijcie sluchac czegos innego pzr :?

- Vilczymor - 06-07-2004

Co rozumiesz przez :'cala wasza reszta to nie rozroznia chyba muzyki' ? ..a co ty 'rozróżniasz' ? Uważaj troche co mówisz koleś. Mad

- Crow - 06-07-2004

Gdzieś wspomniałem kiedyś, że niedługo się forum zacznie zaśmiecać... cóż.

A tak wogóle to z death/black prócz Sepultury lubię Mayhem, Moonspells...

- Miriam - 06-07-2004

Crow napisał(a):Moonspells...

Chyba chodziło Ci o Moonspell Smile

- Piorun - 06-09-2004

Oczywiście MayheM, Emperor, Burzum, Gorgoroth, Satyricon itd........ Angry

- MissDeath - 06-10-2004

A co mi tam ... (ta kapela podobno gra deathcore Big Grin):

Heaven Shall Burn

...kojarzy ktoś? Jak dla mnie wymiatają! 'AngiGone' roxXx!!!!

- Dark - 06-11-2004

Z Blacka Dimmu Borgir,Immortal,Darkthrone i Mayhem
Z Deatha Vader,Morbid Angel,Cannibal Corpse

- kr3ator - 06-11-2004

Mnie bardziej interesuje heavy, thrash i troche power metal. Blacku nie słucham wogóle, a z deathu szczególnie przypadł mi tylko Vader Angry

- SML - 06-13-2004

Burzum, Bathory, Blasphemy, Cradle of Filth, Darkthrone, Immortal, Saltus, Venom..... i poznaje wiele innych. Ogólem jak coś mi sie spodoba to często sciagam tego wiecej z neta i w tedy oceniam czy jest warte zachodu. Na BM potrzeba wiele czasu, by go dogłembnie przesłuchać, a z tym czasem jest cieżko...Sad

- Kaco - 06-13-2004

Ja tam blacku i deathu nie słucham za dużo no ale nie robie offa,więc mówie: Dimmu Borgir,Sepultura

- Lenio - 06-15-2004

Jak dla mnie to z Dimmu Borgir, Children of Bodom, Cradle of Filth, Vader
jest jeszcze cała masa zespołów ale tych najczęściej słucham.

- Augustus - 06-15-2004

Skąd u Was My Dying Bride wziął się w Death Metalu? MDB to - jeśli nie zauważyliście - doom metal, a o ile się orientuję, to doom =/ death (tak to się chyba zaznaczało na kompie).

- LordThomas - 06-15-2004

Jak narazie to chyba Gorgoroth z deatha oczywista sprawa...

- Augustus - 06-15-2004

Przykro mi przedpiśco, ale Gorgoroth nie jest death metalem a black metalem... Przykład dla najprostszego słuchacza/widza: osławiony koncert w Krakowie.