Forum Rockmetalshop
Hybris - NS Black Metal z Krosna - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Hybris - NS Black Metal z Krosna (/thread-hybris-ns-black-metal-z-krosna)

Strony: 1 2

- hegemon88 - 09-11-2005

hybris napisał(a):pojecie najonalnego socjalizmu owszem istnieje i funkcjonuje, przeczytajcie pare zinow ns a bedziecie wiedziec o co chodzi

Ja tam czytalem troche zinow ns, nawet do jednego pisalem teksty (kultowy w pewnych kregach Aryan Terrorist) i jakos o tym nie slyszalem.

88!

- hybris - 09-11-2005

to okreslenie jest dosc niepopularne glownie ze wzgledu na to ze ludzie czesto biora je za przejezyczenie, jednak mozna sie czasem z nim spotkac. jestem zaszczycony ze moglem uslyszec pozytywna opinie z ust osoby piszacej dla Aryan Terror. 88 :!:

- KelThuz - 09-11-2005

każda forma socjalizmu jest skurwiała i wymierzona w wolność Człowieka Cywilizacji Zachodu
czas wreszcie wyrosnąć z fascynacji III Rzeszą i zacząć czytać Nietzschego oraz filozofów libertariańskich - TYLKO NATURALNY PORZĄDEK MA PRAWO TRIUMFU!

- seelenleib - 09-11-2005

KelThuz napisał(a):czas wreszcie wyrosnąć z fascynacji III Rzeszą i zacząć czytać Nietzschego oraz filozofów libertariańskich

na pewno wyjdzie to ruchowi na dobre, jezeli pozbedzie sie skojarzen z tym zdegenerowanym tworem. tak uwazam.

- Tomash - 09-11-2005

seelenleib napisał(a):
KelThuz napisał(a):czas wreszcie wyrosnąć z fascynacji III Rzeszą i zacząć czytać Nietzschego oraz filozofów libertariańskich

na pewno wyjdzie to ruchowi na dobre, jezeli pozbedzie sie skojarzen z tym zdegenerowanym tworem. tak uwazam.

Temu ruchowi na dobre wyszłoby rytualne samobójstwo 99% wykonawców.

- ReTuRn - 09-11-2005

Ruchowi wyszłoby na dobre, jakby wreszcie ustalono jakąś wspólną ideologię, najlepiej prowolnorynkową, bo tak to jedna grupka wykłóca się z druga, kto ma bardziej właściwe poglady Wink

- Tomash - 09-11-2005

Oni przeważnie sami nie wiedzą jakie mają poglądy Laughing ogólnie przeideologizowanej muzie mówimy stanowcze nie! Jeszcze taki np. Honor muzycznie coś sobą reprezentował, a nsbm to przeważnie zupełna patologia Laughing

- ReTuRn - 09-11-2005

No raczej członkowie Honoru, Konkwisty 88, Legionu, Szwadronu '97, czy Twierdzy (to już NR raczej, LEgion zreszta chyba tez), raczej wiedze jakie mają poglady Wink .

- Genocide - 09-12-2005

gracie NS Black Metal - zajebiście...

- Rumian - 09-14-2005

o kurwa Big Grin moze i nazwiecie mnie ignorantem ale jak sluchalem "Slaughter of the weak" to z kazda chwila bylem coraz bardziej przekonany ze to jakas strasznie chujowa prowokacja - ja pierdole Big Grin ta piosenka jest po prostu smieszna, ten niby mroczny smiech rozwala do tego sam w sobie wokal jest zalosny - co to za BM z chujowym szeptem? strona sama w sobie tez rozpierdala Big Grin a szczytem jest oswiadczenie ze nie bedziecie grac koncertow i wydawac albumow hmm chociaz jakby sie glebiej zastanowic to wielu sluchaczy byscie nie mieli Big Grin

- Necro Desecrator - 09-14-2005

Genocide napisał(a):gracie NS Black Metal - zajebiście...

No nie?

- Abadon - 09-14-2005

Necro Desecrator napisał(a):
Genocide napisał(a):gracie NS Black Metal - zajebiście...

No nie?

NS to tylko po pysku i do kopalni.

- Genocide - 09-15-2005

jedno wyklucza drugie i na odwrót.

(edit)Propagować NS możecie przy Thrashu, hardcore czy RAC ale do kurwy BM zostawcie w spokoju.

- KelThuz - 09-15-2005

właśnie! nawet kretynizm ma swoje granice! Laughing