Forum Rockmetalshop
Dark Water - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Dark Water (/thread-dark-water)

Strony: 1 2 3

- Elvis - 09-10-2005

Valhalla napisał(a):bylam widzialam, ujdzie w tloku, takie tam fajnie zrobione ale jakos tak w ogole nie straszne Surprised jutro ide na 'klucz do koszmaru' zobaczymy co to ^^

Pani Szanowna ma drobnomieszczańskie nawyki, jak widzę! Wink 2 dni pod rząd do kina to chyba tylko pieprzona burżuazja chodzi, ot co! Wink Wink Wink

- Valhalla - 09-10-2005

ha na dark water bylam w zeszla niedziele a nie dzisiaj czy tam wczoraj, poza tym mam sponsorowane bilety i grzechem byloby nie skorzystac ^^

- Elvis - 09-10-2005

No, to masz szczęście! Wink
W takim razie zaliczasz się do chłopów, klasy robtniczej czy może do inteligencji pracującej? Big Grin

- Valhalla - 09-10-2005

mysle ze jednak do pasozytow Big Grin Laughing

- Pandora - 09-11-2005

Niedawno na tym byłam i nie żałuję tylko ze względu na towarzystwo, bo film beznadziejny, nudny jak flaki z olejem.

- Valhalla - 09-11-2005

aa wlasnie wrocilam z 'kluczu do koszmaru', kurde tak zajebisty film, jak malo, strasznie mi sie podobal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- maharet - 09-15-2005

Valhalla napisał(a):aa wlasnie wrocilam z 'kluczu do koszmaru', kurde tak zajebisty film, jak malo, strasznie mi sie podobal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naprawdę? To ja też się kurva muszę wybrać.

- fetus - 09-18-2005

Morte napisał(a):Jeśli mówisz o amerykańskiej wersji zgadzam się, straszna tandeta... ale japońska mimo że niezwykle podobna do "The Ring" miała fajny, cięzki klimat.
poszedłem na ten film bo naiwnie myślałem ze maerykance zrobia z tego obyczajowego filmu totalny hard core, ogólnie przysypiałem totalna nuda i kicha, szkoda było kasy. wersja japońska tez do bani. nastawiłem się na masakre podobna do klątwy a tu kupa.

- Otter - 09-30-2005

ja sie wypowiem na temat kilku wymieniunych tu filmów:
The ring 1 (USA) ciekawy, podobał mi sie
The ring 2 (USA) też ciekawy, ale trudno było zakapować w pewnych momentach o co chodzi.
The ring 2 (od żółtych) totalna dupa, kumpela mi mówiła że jest super starszny, ja czekałem co tam będzie strasznego... i NIC!
Klątwa - wkurwiało mnie bekanie tej zabitej babki i inne głupoty (jak np wciąganie w łóżko) ale można sobie było obejżeć
Piła - mogło być, ale nadal mnie interesuje dlaczego koleś nie sięgnął telefonu PIŁĄ ale PUDEŁKIEM :?
No i moje najbardziej ulubione Oszukać przeznaczenie - ludzie... co to jest... grupa głupich nastolatków dająca sie wybić we włąsnym mieszkaniu przez kilka zbiegów okoliczności pozatym w kilku miejscach były złamane prawa fizyki dla potrzeb filmu: drewniane bale nie odbijają sie od podłoża!

- Ymir - 11-12-2005

podpisuje sie pod powyzszymi opiniami, film głupi do bólu zębów

- SHOX! - 12-28-2005

japan okej Smile usa beznadzieja troche Sad. Ringi USA lepsze od Jap.

- broken head - 01-01-2006

dark water (japan) film trzymajacy w napieciu,ale tak w polowie filmu to mi sie spac zachcialo lecz na ostatnich 30 minutach ozywil sie moj duch i juz bylo gut.Wrazenia jak najbardziej pozytywne choc nie do koncaSmilewersji usa nie widzialam ale japan mi juz w zupelnosci wystarczy.Natomiast Ring1 byl lepszy (moim zdaniem)japon choc jego odpowiednik byl lepiej zrealizowany,a 2 to juz przeszla sama siebie i mam nadzieje ze 3 nie beda juz krecic

- metallgirl - 01-25-2006

Obejrzalam tylko 1 godzine filmu,poprostu nic sie nie dzialo.To moze ktos mi powie jak sie skonczyl?

- Valhalla - 01-25-2006

^
tak glupio, ze nie chcesz wiedziec Laughing

- metallgirl - 01-25-2006

uwaga,zaskocze cie...CHCE Big Grin Laughing

Albo zgaduje,blok zostaje zalany,dead dziewczynka sie okzazuje,ale naszczescie matka zuca w nia ta torebka i wszstko mija,a blok zamienia sie w wielki palac,a dziewczynka,ta dead dzienkuje za zdjecie z jej latwy,a mamuska "naprawde?" a dead girl "nie,jaja sobie robie,i konczy sie tym,ze ...dead dziewczynka spuszcza ich do klopa,a na koncu klopa,w sciekach czeka na nie dziewczynka z the ringa i chlopiec z klatwy Laughing
glupszego zakonczenia,chyba sie nie da wymyslec Tongue