-
Tomash - 09-10-2005
Krzychun napisał(a):Cytat:Klasyka polskiego heavy rocka to TSA !!!
Nie słyszlalem o takim gatunku a wy??
A my tak

widzisz, nie znasz się to się nie popisuj
-
statekx - 09-10-2005
Tomash napisał(a):Krzychun napisał(a):Cytat:Klasyka polskiego heavy rocka to TSA !!!
Nie słyszlalem o takim gatunku a wy??
A my tak
widzisz, nie znasz się to się nie popisuj
Ale żeś mu dopierdolil

hock:
-
Krzychun - 09-10-2005
Jest mi zle

ale juz bez OT
-
rathnait - 09-10-2005
oj tam, bo Wy to niemili Jesteście... pozwolę sobie przytoczyć pewną prowokację, którą kiedys zastosowałam...:
Ja: Buba, to kiedy jest ten koncert Janis Joplin z Bobem i Kurtem w churkach ??
Buba: No no, trzeba się bedzie wybrać...
Bardzo cool i whow i na topie osobka 13 letnia: O ja serio jest ? a zabierzecie mnie....?
dzieci to po prostu dzieci... kiedyś pewnie dorosną
-
metallgirl - 09-10-2005
rathnait napisał(a):oj tam, bo Wy to niemili Jesteście... pozwolę sobie przytoczyć pewną prowokację, którą kiedys zastosowałam...:
Ja: Buba, to kiedy jest ten koncert Janis Joplin z Bobem i Kurtem w churkach ??
Buba: No no, trzeba się bedzie wybrać...
Bardzo cool i whow i na topie osobka 13 letnia: O ja serio jest ? a zabierzecie mnie....?
dzieci to po prostu dzieci... kiedyś pewnie dorosną
...Ooo...a ja ostatni slyszalam ,ze presley z lennonem maja jutro na łódstoku zagrac...w Pekinia...znaczy sie...
ok...<dżołk> ponisło mnie
a co do tematu...to noł koments
-
KelThuz - 09-10-2005
najlepszym sposobem na zniszczenie pozerskich kindermetaluffek jest pochwalenie się, że się było na koncercie Bathory, a supportami były Burzum, Abigor a z polskich Graveland...
-
Tomash - 09-10-2005
KelThuz napisał(a):najlepszym sposobem na zniszczenie pozerskich kindermetaluffek jest pochwalenie się, że się było na koncercie Bathory, a supportami były Burzum, Abigor a z polskich Graveland...
No cO Ty? ALe kłAmIeSz. BaThOrY jEsHcZe nIe graŁo w PolsCe, doPiErO bĘdO nA nastEMpnEj metalManii.
-
Elvis - 09-10-2005
metallgirl napisał(a):...Ooo...a ja ostatni slyszalam ,ze presley z lennonem maja jutro na łódstoku zagrac...w Pekinia...znaczy sie...
Dementuję te plotki.
-
Syska - 09-10-2005
jak dla nie to prowokacja jest
no chyba ze ....sama niewiem
-
Nightal - 09-10-2005
Sami kiedyś byliście dziećmi. Kto wie czy nie głupszymi.
-
statekx - 09-10-2005
Ja wiem, ja wiem :!: Bylismy madrzejszymi
-
Nightal - 09-10-2005
statekx napisał(a):Ja wiem, ja wiem :!: Bylismy madrzejszymi 
Skoro tak mówisz
SZ -
My Dark Side - 09-11-2005
co sie śmiejecie......lepiej od roku niż wogole....a co bedzie jak wasze dzieci beda sluchac mandaryny heheheh :?
Re: SZ -
Elvis - 09-11-2005
My Dark Side napisał(a):a co bedzie jak wasze dzieci beda sluchac mandaryny heheheh :?
Jak wpieprzę w dupę gówniarzowi, to przez miesiąc nie usiądzię!
-
rathnait - 09-11-2005
Nightal napisał(a):Sami kiedyś byliście dziećmi. Kto wie czy nie głupszymi.
a nie prawda, ja jeszcze młoda jestem, a jaka mądra

a tak serio, zanim zaczęłam chodzić na koncerty, manifestacje i bawić się w różbne takie rzeczy dowiedizałam się najpierw paru rzeczy, nigdy nie lubiłam uchodzić za głupiego szczyla czy pozera, no i raczej nie uchodziłam...