Forum Rockmetalshop
"Cześć słucham metalu już od roku!" - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: "Cześć słucham metalu już od roku!" (/thread-cze%C5%9B%C4%87-s%C5%82ucham-metalu-ju%C5%BC-od-roku)

Strony: 1 2 3

- Tomash - 09-10-2005

Krzychun napisał(a):
Cytat:Klasyka polskiego heavy rocka to TSA !!!

Nie słyszlalem o takim gatunku a wy??

A my tak Laughing widzisz, nie znasz się to się nie popisuj

- statekx - 09-10-2005

Tomash napisał(a):
Krzychun napisał(a):
Cytat:Klasyka polskiego heavy rocka to TSA !!!

Nie słyszlalem o takim gatunku a wy??

A my tak Laughing widzisz, nie znasz się to się nie popisuj

Ale żeś mu dopierdolil Confusedhock:

- Krzychun - 09-10-2005

Jest mi zle Crying or Very Sad ale juz bez OT

- rathnait - 09-10-2005

oj tam, bo Wy to niemili Jesteście... pozwolę sobie przytoczyć pewną prowokację, którą kiedys zastosowałam...:

Ja: Buba, to kiedy jest ten koncert Janis Joplin z Bobem i Kurtem w churkach ?? Rolleyes
Buba: No no, trzeba się bedzie wybrać... Rolleyes
Bardzo cool i whow i na topie osobka 13 letnia: O ja serio jest ? a zabierzecie mnie....?

dzieci to po prostu dzieci... kiedyś pewnie dorosną

- metallgirl - 09-10-2005

rathnait napisał(a):oj tam, bo Wy to niemili Jesteście... pozwolę sobie przytoczyć pewną prowokację, którą kiedys zastosowałam...:

Ja: Buba, to kiedy jest ten koncert Janis Joplin z Bobem i Kurtem w churkach ?? Rolleyes
Buba: No no, trzeba się bedzie wybrać... Rolleyes
Bardzo cool i whow i na topie osobka 13 letnia: O ja serio jest ? a zabierzecie mnie....?

dzieci to po prostu dzieci... kiedyś pewnie dorosną
...Ooo...a ja ostatni slyszalam ,ze presley z lennonem maja jutro na łódstoku zagrac...w Pekinia...znaczy sie...

ok...<dżołk> ponisło mnie Rolleyes Smile
a co do tematu...to noł koments

- KelThuz - 09-10-2005

najlepszym sposobem na zniszczenie pozerskich kindermetaluffek jest pochwalenie się, że się było na koncercie Bathory, a supportami były Burzum, Abigor a z polskich Graveland...

- Tomash - 09-10-2005

KelThuz napisał(a):najlepszym sposobem na zniszczenie pozerskich kindermetaluffek jest pochwalenie się, że się było na koncercie Bathory, a supportami były Burzum, Abigor a z polskich Graveland...

No cO Ty? ALe kłAmIeSz. BaThOrY jEsHcZe nIe graŁo w PolsCe, doPiErO bĘdO nA nastEMpnEj metalManii.

- Elvis - 09-10-2005

metallgirl napisał(a):...Ooo...a ja ostatni slyszalam ,ze presley z lennonem maja jutro na łódstoku zagrac...w Pekinia...znaczy sie...

Dementuję te plotki. Wink

- Syska - 09-10-2005

jak dla nie to prowokacja jest Big Grin
no chyba ze ....sama niewiem Sad

- Nightal - 09-10-2005

Sami kiedyś byliście dziećmi. Kto wie czy nie głupszymi.

- statekx - 09-10-2005

Ja wiem, ja wiem :!: Bylismy madrzejszymi Laughing

- Nightal - 09-10-2005

statekx napisał(a):Ja wiem, ja wiem :!: Bylismy madrzejszymi Laughing
Skoro tak mówisz Wink

SZ - My Dark Side - 09-11-2005

co sie śmiejecie......lepiej od roku niż wogole....a co bedzie jak wasze dzieci beda sluchac mandaryny heheheh :?

Re: SZ - Elvis - 09-11-2005

My Dark Side napisał(a):a co bedzie jak wasze dzieci beda sluchac mandaryny heheheh :?

Jak wpieprzę w dupę gówniarzowi, to przez miesiąc nie usiądzię! Wink

- rathnait - 09-11-2005

Nightal napisał(a):Sami kiedyś byliście dziećmi. Kto wie czy nie głupszymi.
a nie prawda, ja jeszcze młoda jestem, a jaka mądra Tonguea tak serio, zanim zaczęłam chodzić na koncerty, manifestacje i bawić się w różbne takie rzeczy dowiedizałam się najpierw paru rzeczy, nigdy nie lubiłam uchodzić za głupiego szczyla czy pozera, no i raczej nie uchodziłam...