Forum Rockmetalshop
Omen - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Omen (/thread-omen)

Strony: 1 2 3

- Rhonwen - 09-09-2005

Haha
w pierwszej części rozwaliło mnie końcowe "tatusiu nieee!" jak ojciec chciał zasztyletować sztańskiego pomazańca w kościele Big Grin

A dzisiaj jest omen 4 Big Grin polsat godzina 0:30 czy jakoś tak. Damien odradza się pod postacią dziewczynki czy coś takiego. Może być zabawnie. Odgrzewane kluchy

- Pandora - 09-09-2005

Rhonwen napisał(a):A dzisiaj jest omen 4 Big Grin polsat godzina 0:30 czy jakoś tak. Damien odradza się pod postacią dziewczynki czy coś takiego. Może być zabawnie. Odgrzewane kluchy

Nie obejrzę Sad Ledwo zyję ze zmęczenia... a szkoda, możnaby sie pośmiać.

- Rhonwen - 09-09-2005

zdam relację jutro Wink

- Morte - 09-09-2005

Właśnie przeczytałem zapowiedź filmu... zapowiada się na tyle śmiesznie że chyba obejrzę ;]

BTW: nawet nie wiedziałem że istnieje 4 część :?

- Rhonwen - 09-09-2005

Ja też nie. Dzisiaj kumpel w pracy mnie poinformował. Nawet uwierzyć nie chciałam, jak proponował zakład o piwo, że nie ściemnia to mu uwierzyłam Big Grin

- Morte - 09-09-2005

Zaczyna się... Surprised

- Ryhtyk - 09-10-2005

Nie oglądajcie tego!

- Neth - 09-10-2005

Omen to horror? od kiedy?
edit: czwarta czesc leciala wczoraj - tragedia, mowicie ze 2 i 3 to odgrzewane klimaty 1... ciekawy jestem co powiedzie o 4.

- Rhonwen - 09-10-2005

Chcialam obejrzeć do końca ale przysnęłam w połowie filmu Big Grin

nic specjalnego :/ coś jak pierwsza część tylko, że słabszy, ponaciągany i nudny

Dajcie spokój.... - My Dark Side - 09-10-2005

ten film jest beznadziejny ....faktycznie może pierwsza część była w miarę dobra, ludzie jest mase lepszych horrorów niż Omen Rolleyes

Re: Dajcie spokój.... - statekx - 09-10-2005

My Dark Side napisał(a):ten film jest beznadziejny ....faktycznie może pierwsza część była w miarę dobra, ludzie jest mase lepszych horrorów niż Omen Rolleyes

eeeeee naprawde? Rolleyes

- Morte - 09-10-2005

Ja wytrzymałem tak 3/4 filmu i też przysnełem. Pamiętam tylko że była fatalna gra aktorska rodem z teatrzyka dzieci upośledzonych i te same chwyty co winnych częściach (odwracające sie same z siebie krzyże itp) ale występujące w nieprzyzwoicie dużej ilości, prawie że nachalnie.

- Rhonwen - 09-10-2005

i ten sam pies, który niewiadomo skąd nagle rach ciach wyskoczył i uratował małego pomazańca szatańskiego Big Grin

- Odyn - 09-11-2005

obejrzałem Omen 4 i oto moja opinia:
Jest to zdecydowanie najgorszy z Omenów, wszystko takie jak w jedynce (z wyjątkiem klimatu i postacie o innych plciach), nic dziwnego, że nic nie słyszałem wcześniej o tym filmie.

odradzam Sad

- G - 09-12-2005

No ja też byłem zdziwiony ,że Omen czwórka jest. Próbowałem oglądać ale w połowie zasnąłem. Dopiero pod koniec filmu się obudziłem dlatego nie mogę wiele powiedzieć na jego temat.